Συναντήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα Μανώλας και ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5!

Συνάντηση με τον 'Σύνδεσμο Οπαδών Πιερικού Θ5' είχε εχθές το απόγευμα ο υποψήφιος χρηματοδότης του Πιερικού Χρήστος Μανώλας, μαζί του και ο συνεργάτης του, Ηλίας Μανίκας.
Το κλίμα της συνάντησης ήταν πάρα πολύ καλό (κράτησε περίπου 2μιση ώρες), και τα όσα ειπώθηκαν, είχαν θετικό πρόσημο, καθώς η συζήτηση είχε κυρίως ενημερωτικό και οργανωτικό κομμάτι, καθώς η πρόταση του Μανώλα όπως όλοι ξέρουμε είναι η πιο 'ζεστή' μέχρι στιγμής και εφόσον δεν υπάρχει κάτι ''καινούργιο''.
Ενημερωτικά η συζήτηση ξεκίνησε με το θέμα που έβαλε σε κόντρα τον υποψήφιο και τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, Κ.Παπαδόπουλο, την εκκαθάριση.... εκεί ο Μανώλας ήταν ξεκάθαρος καθώς για να γίνει νεα ΠΑΕ (εφόσον βγούμε κατηγορία) *ΠΡΕΠΕΙ* να έχει τελειώσει η εκκαθάριση της παλιάς παε. Απο την άλλη δήλωσε στους οπαδούς ότι ξεκάθαρα δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα συνεχίσει να κρατά δυνατά το ενδιαφέρον του για την ομάδα, καθώς ήδη έχει αρχίσει επαφές με ποδοσφαιριστές, προπονητή κτλ κάτι που κυρίως διαχειρίζεται ο συνεργάτης του, Ηλίας Μανίκας.
Το πλάνο αυτό θα παρουσιαστεί στην Εκάβη στις 26 του μήνα, εκεί που θα γίνουν και οι εκλογές, (εφόσον υπάρχει ομοφωνία).

14 σχόλια:

  1. Στην αρχική δήλωση του δήλωση ο Μανώλας (13/06/15) είπε (αντιγράφω από το pierikosnews) "Άν ο Παπαδόπουλος ξεκινήσει όπως δεσμεύτηκε την εκκαθάριση ..."
    Στην απάντηση του (13/06/15) ο Παπαδόπουλος, αναφέρει (πάλι αντιγράφω από το pierikosnews) "Τι πάει να πει αν η ΠΑΕΙ Πιερικός δεν ολοκληρώσει την εκκαθάριση της ..."
    Τώρα στην συνάντηση με τον ΣΟΠ (16/06/15) ο Μανώλας λέει (ξανά μανά κατά το pierikos news) "...για να γίνει νεα ΠΑΕ (εφόσον βγούμε κατηγορία) *ΠΡΕΠΕΙ* να έχει τελειώσει η εκκαθάριση της παλιάς παε"
    ΔΗΛΑΔΗ:
    Άλλον όρο έθεσε ο ερωτών (Μανώλας){περί έναρξης εκκαθάρισης}.
    Ο ερωτώμενος (Παπαδόπουλος) {κατά την πάγια τακτική του} απάντησε για κάτι άλλο, όχι περί της έναρξης αλλά περί της ολοκλήρωσης.
    Και τώρα ο αρχικά ερωτών, ρωτάει όχι περί έναρξης όπως έκανε αρχικά, αλλά περί ολοκλήρωσης όπως απάντησε ο Παπαδόπουλος.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Υπάρχει κάποιος που ευθύνεται για αυτό το αλαλούμ ή απλά ο δαίμων του τυπογραφείου;

    Γιώργος Λιόντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικά αγαπητέ Γιώργο, τον ενδιαφέρει η έναρξη, σύμφωνα με την υπόσχεση του Παπαδόπουλου, αλλά για να ανέβει η ομάδα (σύμφωνα με τις ιδιότητες του Μανώλα) ΠΡΕΠΕΙ και να τελειώσει κιώλας, για να συστήσει ΝΕΑ ΠΑΕ!

      Διαγραφή
    2. Λογικά...

      Διαγραφή
    3. Πρεπει να ονομαστικοποιηθούν τα χρέη και όχι απλά να ξεκινήσει η εκκαθάριση για να πάρεις αδειοδότηση για νέα ΠΑΕ

      Διαγραφή
    4. κύριε Λιόντα μάλλον δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε.

      Διαγραφή
  2. Η ημιμάθεια πάει σύννεφο. Και δεν εξαιρώ και τον Μανώλα. Το παραμυθάκι με την εκκαθάριση αποτελεί προφάσεις εν αμαρτίαις. Η εκκαθάριση της ΠΑΕ δεν έχει καμία σχέση με το ιδρυτικό σωματείο ούτε αποτελεί εμπόδιο για τον προβιβασμό του σωματείου εφόσον επιτύχει άνοδο. Το ζήτημα είναι ξεκάθαρο νομικά, νομολογιακά και θεωρητικά. Τώρα γιατί κάποιοι επιμένουν σε αυτήν τη φιλολογία δεν είναι και πολύ δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Όταν ο Παπαδόπουλος το ξεκαθάρισε στη γενική συνέλευση το ζήτημα αυτό, ο δικηγόρος του Μανώλα δεν ήταν αυτός που είπε ότι συμφωνεί απόλυτα με την νομική του ανάλυση; Τι κωλοτούμπα είναι αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την Εκάβη μέχρι την ανακοίνωση πέρασαν μέρες έψαξε ο δικηγόρος και πήρε απάντηση από το υπουργείο ότι υπάρχει θέμα με την εκκαθάριση αν δεν τελειώσει η εκκαθάριση δεν έχει άνοδο δες το παράδειγμα της Λάρισας η παλιά αν δεν τελείωνε η εκκαθάριση δεν μπορούσε να παίξει και τελείωσε 2μερες πριν τελειώσει η διορία για τις συμμετοχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν υπάρξει έστω και ένας να ισχυριστεί αυτά που λες στην Γ.Σ. στις 26.6 θα αυτογελοιοποιηθεί. Εάν αυτός ο ένας είναι και δικηγόρος η ξεφτίλα θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα. Νέα ΠΑΕ απαλλαγμένη από χρέη μπορεί να γίνει. Αυτό έχει σημασία. Το ζήτημα της αδειοδότησης θα ανακύψει όχι την πρώτη αγωνιστική περίοδο, αλλά την δεύτερη. Όπως έγινε και με την Λάρισα. Η Λάρισα έπαιξε κανονικά φέτος. χωρίς πρόβλημα. Φέτος, εάν δεν πάρει αδειοδότηση θα μπορεί να παίξει κανονικά αλλά με περιορισμούς (μεταγραφών κλπ). Ο Πιερικός δεν θα αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα. Εάν δεν γνωρίζετε τα πράγματα μην αναπαράγετε ανακρίβειες γιατί εκτίθεστε.

      Διαγραφή
  4. Τα πράγματα με την εκκαθάριση άλλαξαν. Το Υπουργείο βλέποντας το παραθυράκι που πολλές ομάδες χρησιμοποίηασν, να ξεκινά εκκαθάριση και να μην τελειώνει και να υπάρχουν ομάδες με 2-3 ΑΦΜ, πήρε την παραπάνω απόφαση. Δηλ. Καταλογίζονται τα χρέη στα δυσικά πρόσωπα και μετά έχεις δικαίωμα νέου ΑΦΜ. Εάν ανεβείς χωρίς να τελειώσει η εκκαθάριση τότε παραμένει σε ισχύ το παλιό ΑΦΜ με τα τυχόν χρέη που το ακολουθούν. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πάνω σε αυτήν πρέπει να γίνουν οι συζητήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και νομίζω οτι τζάμπα κουβέντα γινεται, γιατι αν κρίνω απο αυτούς που τον πλαισιώνουν τον Μανωλα, ο Πιερικος οχι απλά δεν θα ανεβεί αλλα θα παλέψει για την παραμονή, ειλικρινά εύχομαι αυτά που γράφεις εδώ να τα πεις και στη Γ.Σ.. Θα πέσει πολυ γέλιο. Για ποιο Υπουργείο μιλάς; Για ποια απόφαση; Υπάρχει ο αθλητικός Νομος, υπάρχουν οι Κανονισμοί της ΕΠΟ, υπάρχουν σχετικές γνωμοδοτηςεις. Όσοι σκαμπάζουν 2 πραγματάκια απο Νομικά με αυτά ασχολούνται . Οι υπόλοιποι αγράμματοι δικηγόροι (με πτυχίο η χωρις) ρωτάνε τον μπάρμπα τους τον ψεύτη και αναπαράγουν ιστορίες για άγριους.

      Διαγραφή
  5. Εάν φίλε μου 3,56 δεις την απόφαση του Υπουργείου εμπορίου στην Γ.Σ. τότε πήγαινε να σκίσεις τα πτυχία σου εάν όπως λες είσαι σχετικός με τα νομικά, Τώρα εάν δεν γουστάρεις τα πρόσωπα, όπως λες, απλά μην τους ψηφίζεις. Εάν μάλιστα έχεις κάποια εναλλακτική πρόταση για Δ.Σ. "ιδού η Ρ'οδος" . Αν πάλι είσαι μόνιμος γκρινιάρης, τότε πήγαινε και παίξε το ομώνυμο παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχήν Υπουργείο Εμπορίου δεν υπάρχει. Κατά δεύτερον προαναγγέλλεις δηλαδή ότι ο Μανώλας και οι δικηγόροι του θα ρθουν στη συνέλευση και θα πουν ό,τι λένε για την εκκαθάριση ΠΑΕ επικαλούμενοι απόφαση του Υπουργείου "ΕΜΠΟΡΙΟΥ"; Πατατάκια, κόκα κόλα και ραντεβού στις 26/6 στην ΕΚΑΒΗ. Θα πέσει πολύ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κύριε ανώνυμε (16 Ιουνίου 2015 - 11:30 μ.μ)
    Το μόνο, από αυτά που διάβασα, που δεν κατάλαβα, είναι το σχολιό σας. Κρίμα που είστε απλά ένας ανώνυμος και δεν μπορώ να σας ζητήσω να μου το εξηγήσετε, ώστε να φωτιστώ κι εγώ ο μικρόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε σεις αφήστε την γκρίνια, έχουμε έναν νέο άνθρωπο που ενδιαφέρεται για την ομάδα. Πρέπει να τον στηρίξουμε και να απαλλαγούμε από κάθε τι παλιό και φθαρμένο. Φτάνει πια η "μίρλα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!