Αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση στον Πιερικό!

Έπειτα από πρόταση του Χ.Μανώλα η Γ/Σ του Ερασιτέχνη Πιερικού αναβάλλεται έως ότου ξεκαθαριστεί το τοπίο σχετικά με το θέμα που προέκυψε σήμερα για το που θα αγωνίζεται ο Πιερικός την νέα χρονιά. 

Σε συνάντηση που είχε απόψε το απόγευμα ο Χρήστος Μανώλας με τον Πασχάλη Τσιτιρόκη,
του δήλωσε ξεκάθαρα ότι το ενδιαφέρον του, θα συνεχίσει να υπάρχει εφόσον, ο Πιερικός τελικά υποβιβαστεί και επίσημα στην επικύρωση της ΕΠΑΕ στις 3/7. Αν οι φήμες περί παραμονής των ομάδων των πλέι άουτ στην Football League επισημοποιηθεί, τότε ο Μανώλας θα κάνει πίσω, καθώς το μέγιστο ενδιαφέρον του είναι πάνω στην μεγάλη ομάδα του Πιερικού και όχι μόνο στις ακαδημίες και στον ερασιτέχνη. Ο πρόεδρος του σημερινού Ερασιτέχνη, Πασχάλης Τσιτιρόκης τον στήριξε και του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι εφόσον η βαθμολογία επικυρωθεί και ο Πιερικός τελικά βρίσκετε στη Γ' Εθνική, την αμέσως επόμενη μέρα θα κηρύξει την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες....

Παραπάνω αναμονή λοιπόν για τον Πιερικό μας, θα χρειαστεί να περιμένουμε όπως είπαμε μέχρι την επόμενη Παρασκευή 3 Ιουλίου για να επικυρωθεί και να αποφασιστεί τελικά (εφόσον το μπαλάκι έπεσε στην ΕΠΟ) το που θα αγωνίζεται τη σεζόν 2015-2016 η ομάδα μας.

Y.Γ Πέρα απο όλα αυτά, να σας υπογραμμίσουμε ότι η προθεσμία υποψήφιων σχημάτων η ανθρώπων για το δ.σ της συνέλευσης του Πιερικού έληξε σήμερα. Η μόνη επίσημη υποψηφιότητα είναι αυτή του κ.Μανώλα και της κ.Ντούφα, οπότε σε περίπτωση που ο Πιερικός υποβιβαστεί και επίσημα στη Γ Εθνική, η Γενική Συνέλευση θα έχει να κάνει και να εκλέξει η όχι, την συγκεκριμένη υποψηφιότητα και ΜΟΝΟ.

6 σχόλια:

  1. Δηλαδή, αν και όταν γίνουν εκλογές, μόνο δύο άτομα θα είναι υποψήφιοι για το ΔΣ; Ή θα γίνει ανάδειξη δια βοής όσων προτείνουν αυτοί οι δύο;

    Ο γνωστός Λιόντας Γιώργος (που δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει - όπως έγραψε ένας άγνωστος που είναι όμως πολύ γνωστός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δεύτερο ενδεχόμενο πιστεύω Γιώργο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή είναι τελειωμένη υπόθεση; εφόσον το σχήμα είναι μόνο ένα βγαίνει ανεξαρτήτου ψηφοφορίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι το σενάριο του Κ. Παπαδόπουλου όλο αυτό που συμβαίνει .Εγώ το γνωστοποίησα στο αθλητικό δελτίο της ΔΙΟΝ τηλεόρασης 19 /6 /15. Τώρα γιατί δεν γίνετε η Γ/Σ του ερασιτέχνη ΠΙΕΡΙΚΟΥ και να αποφασίσουν τα μελή αν θα δώσουν παράταση έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο ,δεν το καταλαβαίνω . Εξάλλου αφού υπάρχει μια μόνο πρόταση ΜΑΝΩΛΑ δώστε από τώρα το οκ η σημερινή διοίκηση, τι θα αλλαξει με της εκλογές. Ο ερασιτέχνης ειναι μόνο γι αυτούς που τους ενδιαφέρει το επαγγελματικο ποδόσφαιρο . Υπάρχει ένα σενάριο ακόμη για τους ομίλους ,ρωτήστε τον Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μονο εσει δεν καταλαβες τη θα αλαξει με τις εκλογες.......μα δεν διαβασες την ανακοινωση που λεει οτι αν η ομαδα παιξει στη β εθνικη τον μανωλα δεν τον ενδιαφερει ο ερασιτεχνης ?? μα τη διαβαζετε επιτελους.....δεν λετε και ενα μπραβο στον ερασιτεχνη που δεχθηκε να αναβαλη τη γενικη συνελευση γιατι αν δεν δεχοταν ο κυριος μανωλας αποκλειεται να ανακατετευοτανε χωρις να εχει ξεκαθαριση το τοπιο.....ο ανθρωπος το ειπε ξεκαθαρα με ενδιαφερει ο πιερικος της γ εθνικης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά ρε ο Κυριάκος εδώ και 10 χρόνια δεν μπορεί να καταλάβει τίποτα. Τώρα περίμενες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!