ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΤΗΝ Β'ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ! .. ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ..


Τι επιδιώκει η Football League και πώς η αναδιάρθρωση είναι πιθανό να πάει... περίπατο.

Την παραμονή όλων των ομάδων που μετείχαν στα πλέι άουτ επιδιώκει η Football League. Αυτό προέκυψε από το ΔΣ που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 15:00 της Δευτέρας (22/06), με το σύνολο των ΠΑΕ να προτείνουν άνοδο και των δευτεραθλητών από τη Γ' Εθνική χωρίς μπαράζ!
Συγκεκριμένα, η Επισκοπή πρότεινε και η πρότασή της έγινε αποδεκτή από το συμβούλιο, ώστε να μην οδηγηθούν στη Γ' Εθνική οι 4οι, 5οι και 6οι των πλέι άουτ, δηλαδή οι Ερμιονίδα, Ηρακλής Ψαχνών, Επισκοπή από το νότο και οι Τύρναβος, Αιγινιακός, Πιερικός από τον βορρά. Παράλληλα, να προβιβαστούν χωρίς μπαράζ οι δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής (Άρης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά, Παναργειακός). Έτσι, οι παραμένοντες στη Football League, μαζί με τις 8 ομάδες από την τρίτη τη τάξει κατηγορία και αυτές που θα υποβιβαστούν από τη Super League (όσες συμμετάσχουν), να πάρουν μέρος σε ένα πρωτάθλημα δύο ομίλων, προκειμένου έτσι να μειωθούν και τα έξοδα μετακινήσεων. Ο κάθε όμιλος, δηλαδή, θα έχει από 12 έως 14 ομάδες.
Εννοείται ότι με την πρόταση αυτή η περίφημη αναδιάρθρωση πάει... περίπατο και πλέον η ΕΠΟ θα κληθεί να αποφασίσει πώς θα διαμορφωθεί ο χάρτης της νέας σεζόν στη Football League. Οι πιθανότητες, πάντως, να περάσει η σχετική πρόταση που κατέθεσε η ομάδα του Ρεθύμνου είναι ελάχιστες. Όπως έλεγαν μέλη της Ένωσης «αν το πρωτάθλημα γίνει σε έναν όμιλο, τότε τα έξοδα μετακινήσεων θα ξεπεράσουν τις 100 χιλιάδες ευρώ. Σκεφτείτε τον Κισσαμικό πόσα χρήματα θα ξοδέψει για να πάει να παίξει στις Σέρρες».
Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε από την πλευρά της ότι εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός. Επόμενο ΔΣ στο οποίο θα επικυρωθούν οι βαθμολογίες των πλέι οφ και πλέι άουτ ορίστηκε να γίνει την Παρασκευή (03/07, 13:30).
«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Διοικητικό  Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. ενέκρινε ομόφωνα τον Οικονομικό και Διοικητικό Απολογισμό». Την Παρασκευή (03/07) θα γίνει και η Ετήσια ΓΣ της διοργανώτριας:
Πραγματοποιείται την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015 και ώρα 13.30΄η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.- Διοικητικός Απολογισμός περιόδου 2014-2015

2.- Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2014-2015
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου την 4η Ιουλίου 2015 και ώρα 13.30΄, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια Θέματα Ημερήσιας Διάταξης, οπότε και θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών (άρθρο 9, παρ. 3 του Καταστατικού της Ένωσης). 
Συνεδριάζει την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015 και ώρα 13:00, το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.- Επικύρωση βαθμολογίας Β΄ Εθνικής Κατηγορίας 
2.- Διάφορα Θέματα».

flnews

4 σχόλια:

  1. Χίλιες φορές στην Γ με Μανώλα
    παρά Β με Παπαδόπουλο,προσφυγές,καρπαζιές,πεντάρες και κόκκινες Θύρες 5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ
    ΑΠΟΡΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΗΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι νομιζατε οτι ο Μεγαλος θα τα παρατησει τοσο ευκολα;; Και αν τα παρατησει πως θα ζησει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού μαλιστα ειπε ο τι ξαναγυριζει στα δικηγορικα του καθηκοντα γιατι εχασε πολλα λεφτα στον Πιερικό ... !!!! Το άλλο με τον Τοτό ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!