ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΖΑΛΙΚΑ!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στηρίζει απόλυτα τον προπονητή Νίκο Ζαλίκα και τους συνεργάτες του, συνεχίζοντας μαζί τη συνεργασία με έργα και σκληρή δουλειά, έτσι ώστε η ομάδα να μπει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. Έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητες του τεχνικού τιμ. 

                                                                            Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

7 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιάσαμε το νόημα
    Ζαλίκα, ή κερδίζεις τον Νιώπα ή κουνάς το μαντήλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε οταν γραφουμε κατι οσο σκληρο και να ειναι να το βγαζεις δεν εισαι υπαλληλος του πιερικου εισαι ενα μεσα οπου ο καθενας μπορει να εκφραζετε ελευθερα και δεν λεω κατι που δεν ισχυει ασχετοι ειναι οι τυποι δεν ξερουν που τους πανε τα 4 και στιριζουν τον κυριο ζαλικα ποσα ακομα να χασουμε για να φυγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για να βγαζει ανακοινωση ειναι σαν να το λεει η κερδιζεις η φευγεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να μην του '' τρώμε" το δίκιο. Όταν οι άλλες ομάδες έκαναν προετοιμασία αυτός μάζευε ότι παίκτες περίσεψαν στην αγορά, Έστησε μια ανταγωνιστική ομάδα που προσπαθεί να παίξει και καλή μπάλα. Δυστυχώς μας λείπει φορ. Δεν ξέρουμε ποιανού είναι η ευθύνη, όταν ομάδες κατώτερης εμβέλειας έχουν κάποιο μπροστά για να "τρομάζε"ι τους αντίπαλους αμυντικούς. Επίσης η μόνιμη επωδός πως υστερούμε σε πάγκο δεν ευσταθεί πάντα, και παράδειγμα είναι το ματς με την Καισάρεια όταν ο αντίπαλος έριξε στον αγώνα τις αλλαγέςπου δικαιούταν, με παίκτες άγνωστους στους περισσότερους. Δηλ. η Καισάρεια έχει καλύτερο πάγκο σε σύγκριση μετον Πιερικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά να σταματήσει αυτή η καραμέλα. Ο Πιερικος είχε υπεραρκετό χρόνο για να γίνει μια ανταγωνιστική ομάδα ίσως στον πιο εύκολο όμιλο της Γ. Έχει πολύ καλό υλικό για την κατηγορία. Δεν τα έχει πάει άσχημα μέχρι τωρα. Αλλα σίγουρα όχι με βάση τις δυνατότητες του. Ο Ζαλίκας αντί να αναλώνεται σε ζητήματα που δεν τον αφορούν και να το παίζει αφεντικό να κοιτάξει να κάνει διορθωτικές κινήσεις. Αλλιώς στην ευχή του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!