ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΖΑΛΙΚΑ

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

 Με ιδιαίτερο σεβασμό και εκτίμηση στο Όνομα και την Ιστορία της Πιερικού μετά από τρίμηνη παραμονή στην ομάδα και συνεργασία με την Διοίκηση του κου Αθανασιάδη Γιώτη , αποχωρώ από τους κόλπους της ομάδας.

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κο Πρόεδρο, τους συνεργάτες του, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους αγνούς φίλαθλους του Πιερικού, στην δύσκολη αυτή προσπάθεια που επιχειρήσαμε .

 Να ευχηθώ επίσης καλή συνέχεια και επιτυχίες στην πολύπαθη ομάδα του τόπου μου.

 

 

 

  Με εκτίμηση

 

 

 

Νίκος Ζαλίκας

 

 

7 σχόλια:

  1. Νίκο Ζαλικα, καταρχας να σε ευχαριστήσουν που ανελαβες το δύσκολο πράγματι έργο της δημιουργίας ανταγωνιστικής ομάδας κάτω από δύσκολες συνθήκες, που όλοι μας ξέρουμε. Δυστυχώς έτσι είναι ή μοίρα των προπονητών όταν έρχονται άσχημα αποτελέσματα. Να σου ευχηθουμε το καλύτερο για την καριέρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως Νίκο, σου έτυχε να υπηρετήσει την ομάδα σε δύσκολους καιρούς. Ή ανακοίνωση σου είναι υπόδειγμα ευγενείας. Καλή σου τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΖΑΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ζαλικας ήρθε σε μια εποχή που ή ομάδα ψαχνοταν διοικητικά και αγωνιστικά. Αν σκεφτούμε πως από το παρισινό ρόστερ έμεινε μόνο ο Παπατολικας και με τρομερή πίεση να κάνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική τότε μπορούμε να πούμε πως άφησε θετικό έργο. Πιστεύω πως υπήρξε ένα θέμα με τη διαχείρηση του ροστερ. Πάντως όταν φεύγοντας κανείς τέτοια δήλωση δείχνεις άνθρωπος ανώτερης ποιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ήταν ο μόνος προπονητής που πέρασε απ τον Πιερικό που παρακολουθούσε τις ακαδημίες και την Κ17.......που σημαίνει ότι ήθελε να χτίσει ομάδα κατά κύριο λόγο με ποδοσφαιριστές από τον νομό Πιερίας...για να ρθει ξανά ο κόσμος στο γήπεδο....όλα τ αλλα είναι μύθος...βιαστική απόφαση η αλλαγή του...δείχνει άγχος και πίεση ....
    Πρόεδρε εύχομαι για το καλό της ομάδας να χεις τύχη στην απόφαση που πήρες...γιατί η δική σου τσέπη πονάει περισσότερο απ ολονων ....

    Νίκο Ζαλίκα...έδειξες ότι έχεις ποιότητα στην δουλεία σου...απλά δεν υπήρχε πίστωση χρόνου να την δούμε....καλή επιτυχία σ ότι κι αν κάνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σίγουρα με το μείον 6 βαθμούς από περισι δεν υπήρχε περίοδος χάριτος. Κατά τά άλλα όντως παρακολουθούσε και τις μικρότερες ομάδες του Πιερικού και προσπάθησε να έχει καλές σχέσεις με τα ερασιτεχνικά σωματεία, κάτι που είχε να συμβεί πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ακομη μια φορα διχνεις οτι εισαι Κυριος!!!Δεν πειραζει κυρ Νικο ψηλα το κεφαλι καποτε θα δικαιωθεις αλλα τοτε θα ειναι αργα!!!Καλη συνεχεια στον ΠΙΕΡΙΚΟ μακαρι να βγει σε καλο αυτη η επιλογη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!