Ήττα... μηδέν ανοχής!

Ο Πιερικός σήμερα στο Α'ΔΑΚ Κατερίνης ηττήθηκε απο την ομάδα του Αιγινιακού, έπειτα απο γκολ του Γκούρτσα στο 12ο λεπτό του αγώνα. Μπροστά σε 600 φιλάθλους της, Που ζητούσαν εκδίκηση!
Η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα, δεν κατάφερε να απαντήσει στο γκολ της ομάδας του Αιγινίου και έμεινε για μια ακόμη φορά (απο τοπική ομάδα του Νομού) χωρίς κανέναν βαθμό.
Ο προπονητής της ομάδας παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο ένα διαφορετικό σχήμα απο αυτά που μας συνήθιζε καθώς άφησε έξω τον μέχρι πρότινος βασικό και απαραίτητο Μάριο Παπαδόπουλο. Επίσης έπαιξε με 4 αμυντικούς μέσους, θέλοντας όπως φάνηκε να φτιάξει ένα κορμό απέναντι στους υψηλόσωμους ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού. Το σχήμα Κώτσια-Κωσταντίνου-Τροίρη και Πεεφ εμφανώς του βγήκε, καθώς και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές βοήθησαν αρκετά στο κέντρο.
Αλλά... ο σημερινός αδύναμος επιθετικά Πιερικός δεν κατάφερε να βρεθεί σχεδόν ποτέ στην εστία του Τόλιου, καθώς Τσεβάς και Καράμπελας δεν αρκούσαν για να γίνει ''επιθετικός'' ο Πιερικός.
Στο 2ο Ημίχρονο ο Πιερικός με την είσοδο Γεωργίου, M.Παπαδόπολου καθώς και Γιαλαμίδη, δεν κατάφερε και πάλι να φτάσει στην επίθεση, και όλα τελείωσαν στην αποβολή του Ανδρέου (στο 67') καθώς δέχτηκε 2η κίτρινη κάρτα. Έτσι η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα ''χάθηκε'' μέσα στο γήπεδο, με την μεσαία γραμμή να αφανίζεται και να μην καταφέρνει να κρατάει μπάλα και να δημιουργεί. Στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα κρινόταν κυρίως στην άμυνα, καθώς εκεί γύριζαν συνεχώς τη μπάλα, και με τον Αιγινιακό να πιέζει χωρίς όμως να καταφέρνει κάτι σημαντικό... 
Εκεί ο Πιερικός πάλι καλά είχε έναν Φιρινίδη κάτω απο τα δοκάρια.....
Σχόλιο PierikosNews
Μετά απο αυτό το ''χαστούκι'' η ομάδα καλείτε να μαζέψει τα κομμάτια της και να αντιδράσει(!)..
Δεν ξέρουμε με ποιόν τρόπο, αυτό θα το κρίνει η διοίκηση, το θέμα όμως είναι οτι η ιστορία έγραψε 2 ήττες απο τις τοπικές ομάδες του νομού στην έδρα σου, και 1 ισοπαλία.
*Την Τετάρτη η ομάδα του Πιερικού αγωνίζεται πάλι εντός έδρας με την Φαρκαδόνα σε εμβόλιμη αγωνιστική της FL2. Εκεί ελπίζουμε να αλλάξουν τα πράγματα.




2ος όμιλος
Αποτελέσματα 11ης αγωνιστικής

ΑΕ Φαρκαδόνας-Νίκη Βόλου 1-1

Πιερικός-Αιγινιακός 0-1

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου-Φωκικός 3-1

Δωτιεάς Αγιάς-Πύρασος 0-1

Θεσπρωτός-Τύρναβος 3-2

Ρήγας Φεραίος-Οικονόμος Τσαριτσάνης 3-1

ΑΕ Καραϊσκάκης-Πύδνα Κίτρους 0-0

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Εθνικός Φιλιππιάδας 2-0

Ρεπό: Οπούντιος Μαρτίνου


Βαθμολογία
1
ΑΕ Καραϊσκάκης
10
24
2
Πύδνα Κίτρους
10
21
3
Αιγινιακός
10
20
4
Θεσπρωτός
11
18
5
Πύρασος
10
17
6
Εθνικός Φιλιππιάδας
10
16
7
Ρήγας Φεραίος
10
15
8
Οικονόμος Τσαριτσάνης
10
13
9
Δωτιέας Αγιάς
10
12
10
ΑΕ Φαρκαδόνας
11
12
11
Πιερικός
10
10
12
Αχέρων Καναλακίου
11
10
13
Νίκη Βόλου
11
9
14
Τύρναβος
11
9
15
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
10
8
16
Φωκικός
11
4
17
Οπούντιος Μαρτίνου
10
4
 Η Νίκη Βόλου έχει -6 βαθμούς με απόφαση της Π.Ε. Super League * Η Νίκη Βόλου έχει -2 βαθμούς με απόφαση της Π.Ε. ΕΠΟ * Ο Πιερικός έχει -6 βαθμούς με απόφαση της Football League

Επόμενη 12η αγωνιστική
Πιερικός-Φαρκαδόνα
Νίκη Βόλου-Αχέρων Καναλακίου
Αιγινιακός-Δωτιέας Αγιάς
Φωκικός-Θεσπρωτός
Πύρασος Ν. Αγχιάλου-Ρήγας Φεραίος
Οικονόμος Τσαριτσάνης-ΑΕ Καραϊσκάκης
Οπούντιος Μαρτίνου-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Εθνικός Φιλιππιάδας-Πύδνα Κίτρους



1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!