Αηδία και αλλοίωση!

Το απόγευμα της αποψινής Τετάρτης, ο Πιερικός ηττήθηκε απο την ομάδα της Πύδνας Κίτρους με  1-0.... η μάλλον, άφησαν κάποιοι ''άλλοι'' να συμβεί αυτό...

Για ακόμη μια φορά, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την τριάδα της Διαιτησίας, οπού με τα σφυρίγματα και τις λανθασμένες υποδείξεις τους, εξόργισαν τους πάντες γύρω απο την ομάδα του Πιερικού. Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ θετικά για την ομάδα του Νίκου Ζαλίκα...Πίεζε συνεχόμενα, και πάνω την πίεση στο πρώτο δεκάλεπτο ο Παπουτσογιαννόπουλος βρέθηκε καταμέτωπο με τον τερματοφύλακα Ταταρίδη, όμως πριν ολοκληρώσει την ενέργεια του, ο αμυντικός της ομάδας της Πύδνας Κίτρους, τον ανατρέπει πεντακάθαρα! Φωνές απο παντού, καμία υπόδειξη ωστόσο....
Στη συνέχεια του αγώνα και κατα την διάρκεια του, υπήρξαν και άλλες λανθασμένες αποφάσεις, με τον Γεωργίου να κατεβαίνει στην επίθεση καθαρά, και κατευθείαν ο βοηθός να σηκώνει σημαία!
Πόσο και πως να αντέξει μια ομάδα, σε μια τέτοια ''τρομοκρατία'';
Λίγο αργότερα ήρθε το γκολ της Πύδνας. Και έδωσε το κερασάκι στην τούρτα της απογοήτευσης και της διάθεσης των ποδοσφαιριστών και του κόσμου της ομάδος.

Φασαρίες, ανησυχία, και προβληματισμός στην κερκίδα... 
Σε αυτή τη κερκίδα με τους 300 ανθρώπους.. Που υπάρχει αμφιβολία εαν η πλειοψηφία της, ήταν κόσμος του Πιερικού... και με αυτά και αυτά, όλο και απομακρύνεται και είναι απών.
Η ομάδα έπεσε, ο ''πάγκος'' και πάλι δεν βοήθησε, υπήρξαν λανθασμένες ενέργειες...
και όλα αυτά εξαιτίας όλου αυτού του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε.

Με αυτή τη συμπεριφορά και την επιθετικότητα και την μη στήριξη και ασφάλεια της ομάδας, δεν πρόκειται ποτέ, όσο υγιές και φιλότιμη είναι η διοίκηση.... να προχωρήσει μπροστά.

Ελπίζουμε όλα να αλλάξουν, και να στραφούν προς την εξιλέωση αυτής της αδικημένης (καιρό τώρα), ομάδας.





Στην συνέντευξη τύπου που ακολουθεί, ο προπονητής της ομάδας μας, ο Νίκος Ζαλίκας αναφέρει πως πρέπει να γίνουν κάποιες ενέργειες απο όλους για το καλό της ομάδας, ενώ ο τερματοφύλακας Φιρινίδης, έριξε όλο το φταίξιμο αποκλειστικά στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, κάτι που όπως δήλωσε, πρέπει να διορθωθεί άμεσα.






Πύρασος – Φαρκαδόνα 1-0

Τύρναβος – Φωκικός 1-1


Οικονόμος Τσαριτσάνης – Αιγινιακός 0-3

Οπούντιος Μαρτίνου – Νίκη Βόλου 1-1

Πύδνα Κίτρους – Πιερικός 1-0

Εθνικός Φιλιππιάδας – Αχέρων Καναλακίου 0-0

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Δωτιέας Αγιάς 0-1

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Θεσπρωτός 1-1

Στον βαθμολογικό πίνακα, (χωρίς το -6, η ομάδα είναι 5η με 12 βαθμούς) Ενώ με την τιμωρία, θα βρίσκεται στην 12η θέση με 6 βαθμούς.

Επόμενη 9η αγωνιστική
Φαρκαδόνα-Φωκικός
Αιγινιακός-Πύρασος Ν. Αγχιάλου
Νίκη Βόλου-Τύρναβος
Πιερικός-Οικονόμος Τσαριτσάνης
Αχέρων Καναλακίου-Οπούντιος Μαρτίνου
Δωτιέας Αγιάς-Πύδνα Κίτρους
Θεσπρωτός-Εθνικός Φιλιππιάδας
Ρήγας Φεραίος-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας


Ρεπό: ΑΕ Καραϊσκάκης



6 σχόλια:

  1. Μπορει να κατάπιε ο ιδιαιτητής το πέναλτι από κει και περα η ομάδα ήταν η σκιά του εαυτού της. Η διοίκηση πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες μιας και η ομάδα από αγωνιστική σε αγωνιστική παθαίνει καθίζηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πετάει έξω τον καλύτερο παίκτη, αφήνει μέσα τον Τσιώλη ενώ έχει πολλά λάθη
    Κάνει 2 αλλαγές στο 85 και 92.

    Άπλα Ζαλίκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΟΦΣΑΙΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΖΑΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο στον φιλο απο πανω καναμε κομμα την ιστορικη ομαδα του πιερικου αντε παρτε ενα προπονητη η ομαδα μια χαρα ειναι αλλα δεν ξερει να βοηθαει απο τον παγκο αν ηταν αλλος προπονητης στην ομαδα δεν εχανε ουτε απο το κιτρος ουτα απο την κεσαρια και καλα θα κανει η διοικηση να ακουσει μια φορα τον κοσμο γιατι με το να κρατησει τον ζαλικα θα βρεθει αντιμετωπη με την κοινη γνωμη που δεν τον θελει στην ομαδα
    Υστερογραφω οπως ειπες ποιο πανω φιλε γιωργο και γιαννη ο κοσμος ηταν λιγο και με το να μην ακουει το κοσμο θα ειναι ακομα λιγοτεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσείς από επάνω που βλέπεται μονό το αγωνιστικό και παίρνατε τελείως ξώφαλτσα τα εσκεμμένα διαιτητικά λάθη, δεν μπορώ να σας καταλάβω.
    Κάνεις δεν είπε ότι έχουμε την διοίκηση των Σεΐχηδων της Manchester city ούτε τον Μουρινιο στον πάγκο και ούτε ότι παίζουμε το ποδόσφαιρο της Μπαρτσελονα.
    Αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχει μια διαιτητική τριάδα που αποφασίζει για οποία παράβαση αν είναι η δεν είναι, και δεν άκουσα κανέναν σας να γράφει ότι εκτός του πέναλτι που δεν το αμφισβητεί κάνεις λογικά σκεπτόμενος υπάρχουν πλειάδα φάσεων που ήταν μονόπλευρα σφυριγμένες υπέρ του του Κίτρους.
    Σας κάνω το ερώτημα αν υπήρχε δόλος στα σφυρίγματα η απλά ήταν κακός ο διαιτητής η οι επόπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!