Αντίο και απο τον Γεωργίου με "μπηχτή"!

Μετά τον Παπουτσογιαννόπουλο την ίδια διαδικασία αποχαιρετησμου επέλεξε και ο μεσοεπιθετικός Άκης Γεωργίου οπού και αυτός αποχωρεί απο την ομάδα και με την σειρά του αφιερώνει ένα όμορφο γκολ που ο ίδιος σημείωσε. 
Ενώ δεν έλειψε και η μπηχτή στο τέλος οπού αφήνει να εννοηθεί ότι ξεχάστηκε μετά τον μεγάλο τραυματισμό οπού τον έκανε να εγκαταλείψει μέσα στη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοινωση του Άκη:

Αποχαιρετώ τον ΣΦΚ Πιερικό και την δεύτερη μου θητεία στην ομάδα με το προτελευταίο μου γκολ και ίσως το ομορφότερο απο τα 5 που σημείωσα με την φανέλα του..
Δυστυχώς βοήθησα μέχρι τον Δεκέμβριο αλλά φεύγω με ψηλά το κεφάλι.. 
Με τους περισσότερους αλλά και με αυτούς που με "ξέχασαν" μετά τον τραυματισμό θα τα λέμε.. ⚽️⚽️⚽️

Εμείς σαν PierikosNews τον ευχαριστούμε για οσα πρόσφερε με την ομαδα και του ευχόμαστε καλη συνεχεια στη καριερα του με υγεια.

17 σχόλια:

  1. Αυτός ο παίκτης δεν έπρεπε να μας κουνηση μαντηλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εγινε ρε παιδια υπαρχει διοικηση, προπονητης, που ειναι η εκθεση του προπονητη για τη νεα χρονια, ποιοι παιχτεσ μενουν ποιοι φευγουν, ολα γινονται στο ποδι. Εαν δεν συνεχισει η διοικηση Αθανασιαδη ας μας το πει να παμε γενικη συνελευση να δουμε τι θα γινει, δεν μπορουμε παλι στο παραπεντε. Ο ομιλος ετσι πως διαμορφωθηκε ειναι τσιρκο ενας σοβαρος πιερικος με ενα σοβαρο και δυνατο προεδρο μπορει να κανει ανοδο, ας κανει η διοικηση τα αναμενομενα ο καιρος περναει.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ονειρεύεσαι άνοδο, χωρίς εκκαθάριση ο Πιερικός θα βολοδέρνει στη Γ' Εθνική. Πιο πάνω δεν πρόκειται να πάει, για πιο κάτω είναι πιθανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ακης δεν μας τα λέει καλά. Ήρθε σαν πρώτο όνομα στην ομαδα, δεν βοήθησε καθόλου,(χωρίς να φταιει αποκλειστικά ο ίδιος μιας και τραυματίστηκε). Από κει και πέρα χωρίς να μιλήσει καθόλου με τους ανθρώπους της ομάδας, μιας και το δελτίο το έχει ο Πιερικος, κάνει αυτή τη δήλωση και μάλιστα είναι και χολωενος με τη στάση των ανθρώπων της διοίκησης όπως λέει.
    Γιατι Άκη κανείς αυτή τη δήλωση αφού δεν μίλησες με κανέναν άνθρωπο της ομάδας;
    Μήπως έχεις πρόταση από άλλη ομάδα του νομού και θέλεις να ρίξεις την ευθύνη στη διοίκηση για να δικαιολογήσεις την αποχωρηση σου;
    Εσύ ως τώρα δεν έλεγε για την άψογη στάση της διοίκησης; τι άλλαξε το τελευταίο δεκαπενθήμερο και αλλαγές στάση;
    Αν δεχθηκες καλυτερη πρόταση από άλλη ομάδα βγες και πες το. Το να δημιουργεί άλλοθι δεν είναι έντιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φεύγει λέει γιατί τον ξέχασαν μετά τον τραυματισμο. Βρες άλλη δικαιολογία για να φύγεις, αυτή είναι για παιδάκια του Δημοτικού. Μην πας σε άλλη ομάδα του νομού γιατί το κραξιμο τοτε θα είναι μεγάλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν το να πληρώνει η ομάδα τους γιατρούς για τον τραυματισμό σου,να έχεις πάρει όλα τα συμφωνηθέντα(υπάρχει ένα υπόλοιπο 500 Ευρώ) και μάλιστα 2000 Ευρώ προκαταβολή, να τρως και να κοιμάσαι (και όχι μόνο εσύ) με ευθύνη της διοίκησης,θεωρεί κανείς ότι τον <> τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα. Ας ανατρέξει ο αγαπητός Άκης στις δηλώσεις του συμπαίκτη του του Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ή Διοίκηση για πρώτη φορά στα χρονικά δεν χρωστάει πουθενά ούτε ευρώ (βλέπε ευχαριστήριο του εστιατορίου που έτρωγαν οι παίκτες). Ή υποχρέωση σου ήταν να τιμήσεις τα καλά λεφτά που πήρες όσο επαιξες. Δυστυχώς αντί για ευχαριστίες εισπρατουμε και μεις οι φίλαθλοι μία απαράδεκτη και απαξιωτική δήλωση σου. Ανασκευασε αυτά που είπες αν θέλεις να έχεις την εκτίμηση μας. Αντρικό θα ήταν αν ελεγες πως έχω μία καλύτερη πρόταση για αυτό αποχωρω και όχι να ρίχνεις λάσπη σε ανθρώπους που ματωσαν οικονομικά για να έχεις το μεγαλύτερο μισθό μέσα στην ομάδα, την οποία άθελά σου βέβαια δεν βοηθησες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. (Με τους περισσότερους αλλά και με αυτούς που με "ξέχασαν" μετά τον τραυματισμό θα τα λέμε.. ⚽️⚽️⚽️ )
    Δηλ. Γεωργίου όταν θα μας έρθεις με άλλη φανέλα θα πανηγυρίσεις έξαλλα γκολ, όπως έκανες με τον Τύρναβο; Άραγε βρήκες πολλές ομάδες που φεύγοντας πήρες τα χρήματα στο ακέραιο; Πιστεύουμε να κάνεις διορθωτικές δηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λες ρε Γεωργίου, βρήκες μια διοίκηση ερασιτεχνικού σωματείου που συμπεριφέρθηκε σε όλους τους τομείς περισσότερο και από επαγγελμαστικά. Είχε να αντιμετωπίσει το -6 μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος , και συ γύρευες κανακέματα; Δεν μας είπες τον παρά τον πήρες; Όλα τα άλλα που λες είναι προφάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτή ή αψυχολογητη δήλωση του Γεωργίου, μου φαίνεται φανερώνει πως θέλει να την κάνει από την ομάδα, γιατί ίσως δέχθηκε πρόταση από άλλη ομάδα. Όμως διάλεξε λάθος μέθοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν όλοι στηρίζουν τη διοικηση που εμείς εκλέξαμε και έρχεται ένας παίκτης και την κατηγορεί με γελοίες δικαιολογίες, τότε Γεωργίου, σαν χαρακτήρας είσαι απαράδεκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Άκης είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αυτή τη στιγμή, δεν έχει αποχωρήσει κανείς, τώρα οφείλουμε να προφυλάξουμε τον Άκη διοτι μπορει να εκανε μια δηλωση πάνω σε κάποια προσωπικά πλαίσια.. Αυτό ίσως μπορέσει να το διορθώσει κάποια στιγμή.. Σας παρακαλώ να μην τον επιτίθεστε με λέξεις και λόγια που δεν σας εξφραζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Pierikosnews κι εσύ βάζεις τίτλο στο θέμα 'Αντίο κι από Γεωργίου με μπηχτη' και θέλεις από μας να μην σχολιάσουμε την απαράδεκτη δήλωση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γραφεις ότι φευγει και ο Παπουτσογιαννοπουλος αυτό όμως δεν αληθευει πρεπει να το διορθωσεις pierikosnews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε στη δημοσίευση του Παπουτσογιαννόπουλου να δεις την διόρθωση :)

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!