Στο επίκεντρο η εκκαθάριση!

Εντός της εβδομάδας θα κατατεθεί από τον Ερασιτέχνη στο Πρωτοδικείο το σχετικό αίτημα για έναρξη της διαδικασίας.

Σε δεύτερη μοίρα έχει περάσει στις τάξεις του Πιερικού το αγωνιστικό κομμάτι και ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν.
Ξεκάθαρη προτεραιότητα για τους ανθρώπους του ιστορικού συλλόγου αποτελεί το ζήτημα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, υπόθεση που για την ώρα αποτελεί βαρίδι στις όποιες σκέψεις υπάρχουν για πρωταθλητισμό την επόμενη σεζόν και διεκδίκηση της επανόδου στη football league τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα, εντός της τρέχουσας εβδομάδας πρόκειται να κατατεθεί από τους νομικούς εκπροσώπους του Ερασιτέχνη Πιερικού αίτηση στο Πρωτοδικείο για έναρξη της διαδικασίας, που εφόσον γίνει αποδεκτή, θα ανοίξει τον… δρόμο για μεταφορά των χρεών σε πρόσωπα.
Παράλληλα, θα δώσει τη δυνατότητα στους ιθύνοντες του συλλόγου της Κατερίνης να καταστρώσουν τα πλάνα τους, θέτοντας ψηλά τον πήχη από την προσεχή κιόλας περίοδο.
Από εκεί και πέρα, αφού πρώτα διευθετηθεί το ζήτημα της εκκαθάρισης, θα τεθεί στο προσκήνιο ο προγραμματισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αν και είναι πολύ νωρίς, οι ενδείξεις φανερώνουν πως ο Νίκος Ζαλίκας διατηρεί το προβάδισμα να ηγηθεί στο τεχνικό επιτελείο και τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές στη συντριπτική τους πλειοψηφία (αν όχι όλοι…) έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραμείνουν στο δυναμικό του Πιερικού, γεγονός που σημαίνει πως οι προσθαφαιρέσεις θα είναι ελάχιστες.

Pane aka 

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!