Τέλος ο Κώτσιας - Ευχαριστήριο

Την ελευθέρας του παρέλαβε σήμερα ακόμη ένας ποδοσφαιριστής απο το ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς.
Ο Κωσταντινος Κώτσιας λοιπόν αποχώρησε και επίσημα σήμερα, καθώς δεν τα βρήκε με την νεα διοίκηση του Πιερικού. 

Ακολουθεί το ευχαριστήριο του ποδοσφαιριστή μέσα απο το PNEWS:

"Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα όσα μου πρόσφερε ο Πιερικός την φετινή χρονιά. πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου... γιατί με έκαναν να νιώθω ότι ήμασταν μια μεγάλη οικογένεια!! Την διοίκηση που ήταν πάντα κοντά μας εντός και εκτός γηπέδου !! Και τον κόσμο ο οποίος ήταν δίπλα μας και στις όμορφες και στις άσχημες στιγμές!! Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ... να επιστρέψει ο Πιερικός στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας!"

28 σχόλια:

  1. Συνεχίζεται το όργιο του νέου Δ.Σ.
    Να φέρω τον ανιψιό μου να παίξει στο Πιερικό.
    Είναι 9 χρονών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρτε δρομο ειστε επικινδυνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ????? ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ

      Διαγραφή
  3. Ή Διοίκηση κατόρθωσε μέσα σε 10 μέρες να ισοπεδώσει μία ομάδα από Γ εθνικής σε Γ τοπικό. Έλεος κύριοι της διοίκησης εάν έχετε τσίπα παραδεχτείτε πως αδυνατειτε να ανταπεξέλθετε έστω στοιχειωδώς στα έξοδα της κατηγορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΠΟΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ''ΣΩΤΗΡΕΣ''

      Διαγραφή
    2. Εσύ που υποστηρίζεις τη διοίκηση του Σαραηλίδη και γράφεις με κεφαλαία γράμματα και απαντάς σε όλους.
      1ον.)Λες ότι είναι στημένοι,ενώ με αυτό που κάνεις τώρα εσύ δεν είσαι στημένος.
      2ον.)Δεν έχουνε δικαίωμα να μιλάνε λες ενώ εσείς που διαλύσατε μια ομάδα και τη κάνατε Γ'Τοπικό ΕΠΣ Πιερίας από Γ' Εθνική έχετε το δικαίωμα.
      3ον.)Το ποιος φοράει μάσκα εδώ μέσα άσε να το κρίνει ο κόσμος.
      4ον.)Εσείς θέλατε να κρατήσετε όλους τους παίχτες τζάμπα στη Γ' Εθνική και όλος ο Πιερικός πήγε σχεδόν στον Απόλλων Λάρισας και στον Διαγόρα Σεβαστής.Και λες ότι άλλοι ισοπεδώσανε την ομάδα τώρα.
      5ον.)Τα δελτία του Πιερικού αυτή τη στιγμή καθαρά είναι 4 και οι υπόλοιποι είναι Κ17.Τα κατερινιώτικα παιδιά μπορεί να είναι ταλαντούχα άλλα όταν θα μας γλεντάει η Σεβαστή με Μπενίσκο και τους υπόλοιπους τις 5άρες και τις 6άρες μέσα στο Α'ΔΑΚ εσείς θα τις λούζεστε.Η κατηγορία αυτή χρειάζεται πολλή εμπειρία για να κρατηθείς..
      ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ.
      6ον.)ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ - ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΥΠΟΠΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.
      *Η Δημοσιογραφική Ομάδα του Pierikos News να ελέγξει από όλες τις πλευρές για τον υποψήφιο επενδυτή.
      Κάντε έρευνα...
      Μου φαίνονται όλα τόσο ξαφνικά και τόσο εύκολα...*

      Διαγραφή
  4. Σας δώσαμε ομάδα Γ εθνικής και μας καταντησατε ομάδα νέων Γ τοπικού. Επιτέλους βρείτε τρόπο να φύγετε. Οι αγωνιστικές σφαλιαρες θα είναι δυνατές και σίγουρα δεν προστιθέμενης να τις φάνε οι φίλαθλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Pierikosnews τι γίνεται με τον νέο επενδυτή; Υπάρχει μία ησυχία γύρω από το θέμα. Υπαρχει κατι νεότερο; Με αυτό ασχολούμαστε τώρα γιατί με την τωρινή Διοίκηση με ξνεερωσαμε πληρως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βράδυ θα έχουμε οριστικές εξελίξεις, μείνετε συντονισμένοι.

      Διαγραφή
    2. NAI OΡΙΣΤΙΚΕΣ ...ΔΗΛΑΔΗ ???? ΝΕΡΑΙΔΑ Ή ΔΡΑΚΟΣ ???? ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ....ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ....ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΟ

      Διαγραφή
    3. Αφήστε τους δράκους και τις νεράιδες και ολα αυτα που σας ταΐζουν καποιοι απο γυρω... Όλα είναι προγραμματισμένα και θα ανακοινωθούν συντομα..
      Κακό στην ομαδα αλλοι κανουν..

      Διαγραφή
  6. Εσύ φίλε που υποστηριζεις τη νέα διοίκηση πρέπει να είσαι πατέρας κάποιου 16χρονου που ήρθε στην ομάδα να παίξει στη Γ εθνική. Να ξέρεις πως έχει να αντιμετωπίσει το 16χρονο κάτι ατεχνους αλλά διαμέτρους αντιπάλους που δεν το έχουν σε τίποτε να σε σηκώσουν στον αέρα. Αν ή ομάδα συνεχίσει έτσι τότε είμαστε και με τα δυο πόδια στο τοπικό και μάλιστα οι 7αρες θα είναι συνηθισμένο σκορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OXI ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΝΤΕΡΜΕΝΟΣ , ΑΛΛΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ .
      ΤΟ 16ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 16ΧΡΟΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΝΧΑΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ 16ΧΡΟΝΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ -ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ .ΓΙΑ ΨΑΧΤΟ ΛΙΓΟ

      Διαγραφή
  7. Αν κάποιοι άλλοι την ισοπέδωσαν ήρθαν οι τωρινοι και ρήμαξαν και τα θεμέλια. Το κουφό που έγινε. Ήρθε παίκτης μιλημενος από τον Ζιώγα να υπογράψει και ενώ θεωρητικά ήταν κλεισμένος μάθαμε πως υπέγραψε σε ομάδα χωριού που ανέβηκε φέτος. Για τέτοια διοικητική ικανότητα μιλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ? ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΛΙΓΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ.
    ΑΡΑ ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ...ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 25ΗΜΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα πολλά λόγια είναι φτωχιά, η τωρινή διοίκηση ανέλαβε την ομάδα ελήψη αλλού σχήματος, και ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά εύρωστη οικονομικά λύση και εμείς κωλυσιεργούμε. Οι ώρες είναι κρίσιμες για την ομάδα μας και όποιος σταθεί εμπόδιο στην μοναδική ευκαιρία που παρουσιάζεται πρέπει να ντρέπεται και μάλλον δεν είναι Πιερικός. Και επειδή διάβασα ότι η νυν διοίκηση θα άνοιξη τον δρόμο στο καινούργιο διοικητικό σχήμα, πρέπει να τελειώνουμε γρήγορα γιατί οι ήμερες λιγοστεύουν. Γρήγορα συνέλευση που είναι το ανώτερο όργανο του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατερινιωτες να μην σταθει κανενας εμποδιο στον νέο επενδυτή πρεπει να τον αγκαλιάσουμε και να αποδειξουμε ότι ειμαστε ολοι μια γροθια Πιερικοι. Αυτος η αυτοι που θα σταθουν εμποδια θα εχουν ονοματεπωνυμο στην κοινωνια της κατερινης θα λογοδοτησουν. Αρα περιτα τα λογια και ανοιγουμε νεα σελιδα στην ιστορια της ομαδας κανεις δεν περισσευει. Εξαλλου σε ολες τις ομαδες οι εκάστοτε προεδροι προερχονται από άλλες πολεις εχουμε παραδείγματα από Super league και Football league

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καμία σχέση με περισι. Αν το μπάτζετ περισι άγγιξε τα 230.000 φέτος με αυτά που βλέπουμε ζήτημα είναι αν φτάσουμε τις 50.000.Αρα καμία σχέση με φέτος για αυτό και δεν έχει ε ούτε ένα από περισι. Έχοντας μία εικόνα των ομάδων που θα αντιμετωπίσουμε δυστυχώς θ γίνουμε σάκος του μποξ. Την Σεβαστή νομίζει κάποιος ότι μπορούμε να την κόντρα του με το υπάρχον ρόστερ; Θα γλενταει ο κάθε χωριάτης με τα πιτσιρίκια που θα παράταξουμε. Εκτός κι αν μετά τη πεντάρα μας λυπούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν επαληθευτούν οι φήμες τότε πιστεύω ή νυν Διοίκηση να αποσυρθεί μιας και δεσμεύτηκε στην Εκάβη πως δεν θα σταθούν εμπόδιο σε κατι καλύτερο αν εμφανιστεί. Αν γίνει πραγματικότητα τότε μιλάμε για κάτι που θα μας ικανοποιήσει π!ήρως, αν αποτύχει βλέπω την επόμενη χρονιά να παίζουμε στο τοπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καμία σχέση με περισι. Αν το μπάτζετ περισι άγγιξε τα 230.000 φέτος με αυτά που βλέπουμε ζήτημα είναι αν φτάσουμε τις 50.000.Αρα καμία σχέση με φέτος για αυτό και δεν έχει ε ούτε ένα από περισι. Έχοντας μία εικόνα των ομάδων που θα αντιμετωπίσουμε δυστυχώς θ γίνουμε σάκος του μποξ. Την Σεβαστή νομίζει κάποιος ότι μπορούμε να την κόντρα του με το υπάρχον ρόστερ; Θα γλενταει ο κάθε χωριάτης με τα πιτσιρίκια που θα παράταξουμε. Εκτός κι αν μετά τη πεντάρα μας λυπούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε σεις εκεί στη διοίκηση το πήρατε χαμπαρι πως έχουμε 4 δελτία παικτών γιατί οι υπόλοιποι είναι από τους νέους; Την ώρα που οι άλλες ομάδες ξεκι ήσαν προετοιμασία και φιλικά; Πάμε ο?οταχως για φούντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τη διοίκηση την εκλεξαμε γιατί δεν υπήρχε κάτι καλύτερο. Ομως κι αυτοί δεσμεύτηκαν πως θα δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Αλλα να μην μπορούμε να κρατήσουμε παίκτες σε ανταγωνισμό με τη Σεβαστή πάει πολυ. Κρίμα για τα παιδάκια που θα διασυρονται καθε Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μαλλον εχουμε γίνει αλαλούμ εδώ μεσα .ακουμε όλες τις απόψεις ,σεβαστό σ έναν απλό φίλαθλο τις ομάδας μας ,αλλα μερικά πράγματα πρεπει να τα ξεκαθαρίσω σε ότι αφορά την ομάδα τις σεβαστης .... καταρχήν ο πρόεδρος τις σεβαστης ειναι οπαδός και φίλαθλος του Πιερικού και γενικά τις πιεριας .δεν έκανε ποτέ πρόταση και δεν εχει καν μιλησει σε οποιοδήποτε παίχτη του Πιερικού έχοντας το δελτίο ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ.εχει ξεκαθαρίσει ότι ειναι κοντα σε οποιοδήποτε πρόεδρο του Πιερικού και αυτο το εχει απόδειξη στον παρελθόν (παλιές διοικήσεις ξέρουν τι εννοω ) αυτα που λενε ποιο πάνω μερικοί για πεντάρες τεσσάρες και μαλακιτσες ,δεν ισχύουν τουλάχιστον για την σεβαστή για τους λόγους που εχω προαναφερθεί ποιο πάνω .ας αφήσουμε λοιπον την καραμέλα το τι κάνουν οι άλλες ομαδες του νόμου μας και ας κοιτάξουμε ολοι μας το τι θα κάνει ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ .πιστευω ότι οι υπόλοιπες ομαδες τις περιοχής μας εχουν βρει τον δρόμο τους .ας βρούμε και εμείς τον δικό μας γιατι αυτο ειναι το ζητούμενο του Πιερικού.το αν θα κατηγορήσουμε την τωρινή διοίκηση η την προηγούμενη ,η την ποιο προηγούμενη ,αυτο δεν βγάζει πουθενά γιατι η απόψεις όλων μας ειναι διαφορετικές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε Στράτο καλά κάνεις και υπερασπίζεσαι τον φίλο σου Συμεωνίδη. Τώρα το πόσο Πιερικός είναι δεν μας ενδιαφέρει μιας και είναι πρόεδρος άλλης ομαδας. Τώρα δηλ. βοηθάει τον τωρινό πρόεδρο της ομάδας μας με το να παίρνει τους παίκτες μας για να μην πάνε σε άλλη ομάδα. Επίσης θα μας βοηθήσει ρίχνοντάς μας μια τριάρα και όχι να μας διασύρει.
    Επίσης δεν βλέπω να σχολιάζεις το ξεχαρβάλωμα της ομάδας με τον τελευταίο παίκτη που έφυγε μιας και είχε καλύτερη προσφορά από την Καρίτσα. Μάλιστα φτάσαμε στον πάτω πιο κάτω δεν υπάρχει. Εσύ σαν παλιός παίκτης του Πιερικού βλέπω να σε ενδιαφέρει περισσότερο η υστεροφημία του Συμεωνίδη (και με τον άνθρωπο δεν έχουμε τίποτε) και όχι αυτή η κατρακύλα του Πιερικού. Ποια άραγε είναι η άποψή σου; Με τέτοιο ρόστερ ποια νομίζεις θα είναι η τύχη του Πιερικού στο πρωτάθλημα; Είσαι ικανοποιημένος όταν βλέπεις να τρέχουν 17χρονα παιδάκια στο ταρτάν; Τα παιδάκια πρέπει να παίξουν αλλά στην ομάδα Κ17. Είμαστε με το υπάρχον ρόστερ το πρώτο φαβορί για το τοπικό. Το να βρούμε το δρόμο μας όπως λες πρέπει να κάνεις ανταγωνιστική ομάδα όπως υποσχέθηκαν στην Εκάβη. Τώρα για την καραμέλα πως όλοπι είμαστε Πιερικός άσε να ξέρουμε περισσότερο εμείς που δεν χάσαμε παιχνίδι εδώ και δεκαετίες στα τσιμέντα του γηπέδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη σε ολα αυτα που ειπα αυτο κατάλαβες ;;;;;ο συμεωνιδης ναι ειναι φίλος μου ,αλλα για μένα πάνω απο όλους ειναι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ .δηλαδη μονο εσεις είστε Πιερικοι που δεν χάσατε παιχνίδι τις ομάδος ολες τις δεκαετίες; ναι ρε φίλε εγω προσωπικα δεν μπόρεσα να δω όσα παιχνίδια εσυ μπόρεσες ....αλλα αυτο δεν σημαίνει ότι εισαι εσυ ποιο πολυ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ..κανείς λαθος για τους παίχτες ,απο μόνοι τους ήρθαν τα παιδια .και κάτι αλλο φίλε μου αν πραγματικα θέλεις να μάθεις την πραγματική αλήθεια για το τι γινεται με την τωρινή διοίκηση και με τους καινούργιους ενδιαφερόμενους δεν θα την μάθεις ΠΟΤΕ..και οι δυο παράταξεις λενε ψέματα που δεν θ αναφερθώ ποτέ είπαν η ποτέ θα ξαναπούν .εσυ πραγματικα πιστεύεις ότι υπαρχη εφοπλιστής απο την Αθήνα ;;;;;;;;;; η ο τωρινός πρόεδρος έκανε μεχρι τώρα αυτα που είπε στην Εκάβη ;;;και τελος φίλε μου να ξέρεις ότι καθε χρόνο παίρνω διαρκείας και παντα κόβω εισητιριο στο γήπεδο.μεχρι τώρα ετσι μπόρεσα να βοηθήσω τον Πιερικό .

      Διαγραφή
  18. Στράτο αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα; Θα το πω τότε πιο απλά, δεν με ενδιαφ'ερει ο κάθε ενδιαφερόμενος επενδυτής. Αμα έρθει πρόταση τότε θα μπορέσω να κρίνω την πρόταση. Αυτό που ενδιαφέρει ΤΩΡΑ είναι πως η ομάδα είναι μια ομάδα νηπιαγωγείου που παει σαν πρόβατο σε σφαγή. Οι παίκτες φεύγουν ο ένας με τά τον άλλο(και καλά κάνουν) και μάλιστα παιδάκια που ήθελαν απλώς ένα χαρτζιλίκ, κάτι που αδυνατεί να ικανοποιήσει η διοήκηση. Μας έχουν σαν πρώτο φαβορί για πέσιμο σε μια χρονιά που πέφτουν μόνο δύο. Οι φίλαθλοι δεν μπορούν να βλέπουν διασυρμούς στο γήπεδο για αυτό και υπάρχει αυτή η αντίδραση. Όταν ξέρεις πως θα φας σφαλιάρα και από τη Σεβαστή που έκανε ένα αξιόλογο ρόστερ τότε καταρακώνεται η αξιοπρέπεια σου και πλά μετά δεν πας στο γήπεδο. Αυτό θέλουν να πετύχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εχεις δίκαιο φίλε μου σύμφωνο .αντε να δούμε με τον καινούργιο επενδυτή τι θα γίνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!