Καμπερίδης: «Παραιτούμε από τον Πιερικό λόγω συνθηκών»

Την παραίτησή του από τον Πιερικό ανακοίνωσε ο Γιώργος Καμπερίδης, με τον Κατερινιώτη τεχνικό να δηλώνει: «Με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να μείνω. Παραιτήθηκα από το πρωί της Πέμπτης, μετά το ματς με τον Καμπανιακό και πριν τον Ηρακλή, δε σχετίζεται με το αγωνιστικό και το 5-0. Ζήτησα από τη διοίκηση να επιλυθούν κάποια σημαντικά καθημερινά ζητήματα και αυτό δεν έγινε. Φεύγω από τον Πιερικό λοιπόν και είμαι πεπεισμένος ότι θα σωθεί και μάλιστα βγάλαμε δύσκολο πρόγραμμα. Είναι στο «συν 2», έχει 7 ματς μέσα και 2 μόνο έξω, άρα μπορεί να τερματίσει ακόμα και στην τριάδα». 
Σχετική εικόνα
Πλέον, η διοίκηση των «μελανόλευκων» καλείται άμεσα να επιλέξει τον διάδοχό του, ώστε να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή, εντός στον «τελικό» με την ΑΠΕ Λαγκαδά (δυο πόντους πίσω).
Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Πιερικού:

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Γιώργο Καμπερίδη, που αποτελεί πλέον παρελθόν για την ομάδα. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή και βρίσκεται ήδη σε επαφές με προπονητές.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ


pamebala.gr

18 σχόλια:

  1. Aκόμη και σήμερα το πρωί με το που τον εδιωξαν,πήρε τηλ.ολους τους δημοσιογράφους(Θςσσαλονίκη-Κατερίνη) και τους ειπε οτι παραιτείται.Για να ρίξει τις ευθύνες στην διοίκηση για λειτουργικά προβλήματα.Αυτός ειναι και ηταν σε ολες τις ομάδες.
    ΥΓ. Και πέρυσι ο Αχιλλέας εαν τον εδιωχνε δυο εβδομάδες νωρίτερα θα την γλύτωνε,επεσε για δυο βαθμούς.
    Κ.Κυριάκης
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης περιμένω απο την διοίκηση Κοκαβίδη να διαψεύσει την παραίτηση και να πει οτι τον εδιωξε!!!!
    Κ.Κυριάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορούμε να μάθουμε ποια είναι αυτά τα "σημαντικά καθημερινά ζητήματα" και η διοίκηση δεν έκανε τίποτα; (έτσι, για να βγάλουμε συμπέρασμα ποιος έφταιγε και ποιος όχι)

    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Ακη εαν εχθές κέρδιζε στο Καυτατζόγλειο θα τα ελεγε αυτά?
      Μικρο προβλήματα εουν ακόμη και οι ομάδες στην superleague.
      Απλά το ηξερε οτι τον ΄΄φεύγουν΄΄ και το χρησιμοποίησε,οπως πάντα.
      Το ιδιο κάνει ολα τα χρόνια.
      Απλα θέλει τώρα προσεκτική επιλογή και ολα θα πάνε καλά,γιατι οι μικροί ψυχολογία θέλουν,παιχνίδια εχουν!

      Κ.Κυριάκης

      Διαγραφή
    2. Κυριάκη, παραπονέθηκε ο Καμπερίδης για κάποια θέματα και η διοίκηση δεν έκανε τίποτα.
      Για να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα πρέπει να μάθουμε ποια ήταν αυτά τα ζητήματα τα οποία δεν επέλυσε ο Κοκαβίδης.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  4. Τη ασχολείστε με τον τρελό δεν παραιτήθηκε αλλά τον έδειξαν οι ίδιοι του οι παίχτες που τους έβγαλε την ψυχη
    Δ Παπανικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχεις δίκιο,αυτός οταν ηρθε μας ειπε οτι ΄΄γύρισε πίσω προκαταβολή΄΄ για να ερθει να δημιουργήσει τον Πιερικό απο τα σπλάχνα του.Τωρα ομως φευγει για ΄΄Καθημερινα σημαντικά ζητήματα΄΄,ο ανθρωπος ειναι τρελός.Ακόμη και οι παίκτες που επαιζαν ολα τα μάτς δεν ηθελαν να τον βλέπουν.
    Να βγεί η διοίκηση να μιλήσει γιατι αν δεν το κάνει τον επιβεβαιώνει...
    ΜΙΧ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά δεν καταλάβατε ότι οι ιδιοι οι ποδοσφαιριστές είχαν κουραστεί δεν είχαν ψυχολογία καθόλου δεν τους ενέπνεε
    Παπαδημητρίου Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ λέω ότι ο Καμπερίδης απλά δεν κατάφερε να μεταδώσει την φιλοσοφία του και το στυλ παιχνιδιού στους παίκτες με τους οποίους δούλεψε και να βελτιώσει την απόδοση αυτών, αλλά και να χτίσει την ομάδα όπως ήθελε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  7. Ρε Ακη και ο Θεοδοσιάδης το ιδιο και χειρότερο ΡΟΣΤΕΡ ειχε.Ομως τον σεβόντουσαν ολοι οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση,δεν υπήρχαν προβλήματα στις σχέσεις τους.Αυτός σε κάθε ηττα εβγαζε και φώναζε τα πιτσιρίκια ΄΄στημένα.΄΄Και εσυ πιστεύεις αυτόν τον ανθρωπο οτι φεύγει για ΄΄καθημερινά ζητήματα΄΄ που δεν επιλύθηκαν απο τον Κοκαβίδη?
    Να παει που ρε Ακη ποιός θα τον πάρει.Εχει να δουλέψει εκτός Πιερίας μια δεκαετία,δεν τον εμπιστεύεται κανείς πλέον δεν το βλέπεις και τον υπερασπίζεσαι?
    Κωστας Κυριάκης
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει δίκιο ο Κυριάκης.Δεν δούλεψε πουθενα εκτός απο Πιερικό και Αχιλλέα τα τελευταία οκτώ χρόνια(Επειδή ειναι τζάμπα).Δεν εκλεισε σαιζόν σε ομάδα τα τελευταία δέκα.
      ΜΙΧ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

      Διαγραφή
    2. Δεν τον υπερασπίζομαι, απλώς προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός. Δεν γνωρίζω τι παίχτηκε και αν ισχύουν αυτά που λέει ο Καμπερίδης όπως αναφέρει το pierikosnews.
      Περιμένω εκτενές ρεπορτάζ για να βγάλω συμπέρασμα.


      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  8. Εαν δεν βγει η διοικηση να διαψευσει τα περι παραιτησης απο τη Πεμπτη, αληθεια πως περιμενουν να τους παιρνει ο κοσμος στα σοβαρα και να επιστρεψει στο γηπεδο.
    Αν πηγαμε στο καυταντζογλειο με ανθρωπο στον παγκο που ειχε θεσει τον εαυτο του εκτος ομαδας ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
    Υ.Γ.:Εννοειτε οτι εαν δεν τον διαψευσουν πρεπει να μας πουν ποιες ηταν οι απαιτησεις του που δεν ικανοποιηθηκαν.
    Γιωργος Γ. Σαββιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο δεν ειναι μόνον αυτό.Ξέρεις τι ειπε σήμερα ο Καμπερίδης σε ραδιόφωνο?
      Καταφέρθηκε εναντίον της διοίκησης για ΡΟΣΤΕΡ και οικονομικά θέματα,οταν παραιτήσαι δεν ξεφτιλίζεις την ομάδα και τούς παράγοντες.Αυτή η αντίδραση ειναι επειδή τον εδειωξαν...Αν δεν βγει η διοίκηση να απαντήσει σε αυτά που ειπε,ας μείνουν μόνοι τους!
      Κ.Κυριάκης

      Διαγραφή
  9. Ο σοβαρός άνθρωπος διακρίνεται για τις αποφάσεις ευθύνης που παίρνει .Αυτό έκανε και ο Καμπεριδης που δεν λειτουργεί σαν κάποιους που θέλουν να τα ισοπεδώσουν όλα όμως ....Παραιτήθηκε ο Καμπεριδης και τον ανάγκασαν οι καταστάσεις τις οποίες ανέλυσε .Έχουμε γίνει δυστυχώς πολύ γατάκια ,μικρές συμπεριφορές και μικρές κερκίδες αυτή είναι η αλήθεια .Ο άνθρωπος παραιτήθηκε για όσους δεν κατάλαβαν .Την αγαπάτε την Ομάδα η πάτε για χαβαλε και για να κραξετε??? Αστε την γκρίνια και γίνετε πραγματικοί οπαδοί του Πιερικού ....Καμπεριδη κάνε αυτό που πρέπει εσύ ξερεις καλύτερα προχωρά σε στηρίζουμε στα καλά και στα δύσκολα .Υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα και αυτό κάνει μπαμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιες καταστάσεις ανέλυσε; Πότε;
      Έτσι, για να μάθουμε κι εμείς.


      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  10. Καλά εσύ για να στηρίζεις καμπεριδη η φίλος του είσαι η συγγενής για αυτό δεν βλέπεις αν βγει η διοίκηση και όλοι οι παίχτες και τον κάνουν ρόμπα τη θα έχεις να πεις μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ένας φίλαθλος είμαι που βλέπει τα πράγματα με γεγονότα .Εσύ τι είσαι ?Όσο για τους παίκτες γιατί δεν βγαίνουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!