Στον Πιερικό ο Χριστοφορίδης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PNEWS, νέος προπονητής του Πιερικού είναι από σήμερα ο 43χρονος Βεροιώτης τεχνικός Δημήτρης Χριστοφορίδης ο οποίος διετέλεσε φέτος προπονητής στην ομάδα της Νάουσας.
Μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου οπού και παρακολούθησε υπήρξε συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου με τον πρόεδρο του Πιερικού κ.Κοκαβίδη. Εκεί οριστικοποιήθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών με τον Βεροιώτη τεχνικό να παίρνει τα κλειδιά των αποδυτηρίων των Μελανόλευκων αντικαθιστώντας τον Γιώργο Καμπερίδη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PNEWS ο Δημήτρης Χριστοφορίδης θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδος οπού και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σε όλα τα ΜΜΕ του νομού, ενώ αναμένεται από ώρα σε ώρα και το επίσημο δελτίο τύπου-ανακοίνωση του ΣΦΚ.

Ο 43χρονος τεχνικός γεννήθηκε στη Βέροια, είναι κάτοχος όλων των διπλωμάτων UEFA, υπήρξε για πέντε χρόνια προπονητής στα τμήματα υποδομών της Π.Α.Ε. Βέροιας (Κ17, Κ20), ενώ διετέλεσε για ένα διάστημα και πρώτος προπονητής στη «Βασίλισσα». Φέτος διετέλεσε προπονητής της ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ έως και τον Δεκέμβρη. 
Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στις ομάδες της Βέροιας, του Πιερικού, της Α.Ε. Ποντίων, της Θράκης κ.ά. Επίσης, είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ημαθίας και μέλος στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!