ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: O κ.Καμπερίδης ψεύδεται!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. Γ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ
Αποτέλεσμα εικόνας για sfk pierikos
Ο Περικός, του έκανε την τιμή να του δώσει το τιμόνι της ομάδας και αντί ευχαριστώ, σε συνέντευξή του, προχώρησε σε έναν οχετό δηλώσεων κατά της ομάδας, πράγμα που δεν έπραξε ποτέ κανένας προπονητής.
Στα όσα καταλογίζει ο κ. Καμπερίδης για τα υποτιθέμενα κακώς κείμενα στην ομάδα μας, έχουμε υποχρέωση να την υπερασπίσουμε και να απαντήσουμε:

1.Ψευδώς, με εγωπάθεια (και με το επαναλαμβανόμενο εγώ .. εγώ) , προσπάθησε να πείσει τον κόσμο και να οικειοποιηθεί, την ομολογουμένως σωστή φετινή λειτουργία και φιλοσοφία της ομάδας.
Να θυμίσουμε, ότι αυτή η φετινή φιλοσοφία της ομάδας, - δηλαδή ρόστερ με παιδιά από την Πιερία, μικρά σε ηλικία, με φιλοδοξία και ταλέντο -, την έχει ξεκινήσει και την εφαρμόζει η διοίκηση από την αρχή της χρονιάς και όχι ο κ. Καμπερίδης, που ήλθε στην ομάδα πιο πρόσφατα και τρίτος προπονητής στη σειρά, χωρίς να είναι στον καλοκαιρινό σχεδιασμό της ομάδας.

2.Ψεύδεται, όταν επικαλείται το καλό κλίμα και την αγάπη των ποδοσφαιριστών προς το πρόσωπό του. Το ξέρουν οι ποδοσφαιριστές και το ξέρουν όχι μόνο η διοίκηση, αλλά και οι πιστοί φίλαθλοι που βρίσκονταν στις προπονήσεις.
Τα όσα του καταμαρτυρούν για την συμπεριφορά του δεν λέγονται. Πολλά παιδιά τελείωναν την προπόνηση με κλάματα και η διοίκηση εισέπραττε τη δυσαρέσκεια και την έλλειψη διάθεσης να παίξουν και για τον προπονητή τους, αφού ποτέ δεν αναλάμβανε τις ευθύνες του σαν προπονητής, αλλά τα έριχνε μόνιμα στα παιδιά. Έτσι ο κύριος λόγος της απόλυσης ήταν αυτός.
Όσο για το ότι η ομάδα δεν κινδυνεύει, δεν πιστώνεται στον προπονητή, αλλά στη διάθεση και το ταλέντο των ποδοσφαιριστών, ο προπονητής έκανε ότι είναι δυνατόν να χαλάσει το κλίμα.

3.Ψευδώς και προσβλητικός για την ομάδα, δήλωσε ότι «η ομάδα δεν έχει κάλτσες και ρούχα..» είναι μικρότητα ψυχής και χαρακτηρίζουν τον ίδιο. Η ομάδα δεν χρωστά σε κανέναν, ούτε στον ίδιο, έχει οργάνωση, έχει στη διάθεση του κάθε προπονητή το
απαραίτητο προπονητικό υλικό, έχει ρουχισμό και μάλιστα ακριβό. Έχει εργατικούς, υπεύθυνους ανθρώπους στις θέσεις που απαιτούνται και όλοι δουλεύουν εθελοντικά για το καλό της ομάδας. Για τη διατήρηση δε του ήρεμου κλίματος, πολλοί εντός της ομάδας, ανέχονταν τις γνωστές παραξενιές του.

4.Ψευδώς ανέφερε παρέμβαση του προέδρου στο έργο του και στις επιλογές του, αυτό δεν συνέβη ποτέ, ο προέδρος αν και έβλεπε και διαπίστωνε πολλά, τον στήριξε με τον τρόπο του έως το τέλος.
Όσο δε για τους ισχυρισμούς του (για να μη θίξει το εγώ του) ότι παραιτήθηκε.. το γνωρίζουμε καλά, πότε και γιατί έπρεπε να σταματήσει η συνεργασία με την ομάδα και με ποιο τρόπο παρακαλούσε να μείνει και να δείξει το έργο του.

5.Όσο για τα όσα είπε, για ανικανότητα και επικινδυνότητα του προέδρου της ομάδας, το ΔΣ σύσσωμο τα απορρίπτει και στηρίζει τα πεπραγμένα του προέδρου.

6. Για όσα δε προσβλητικά, δυσφημιστικά είπε που αφορούν αποκλειστικά το πρόσωπο και την προσωπικότητα του πρόεδρου κ. Κοκκαβίδη, ο πρόεδρος έχει τα νόμιμα δικαιώματα και την ικανότητα να υπερασπίσει τον εαυτό του.

7. Ο Πιερικός έχει διοίκηση, που φέτος πρωτοπορεί σε όλα. Πότε ο Πιερικός διέθετε ρόστερ, με τόσα ταλέντα, σε μικρή ηλικία και στην συντριπτική τους πλειοψηφία από την Πιερία;
Οι Ακαδημίες μας φέτος, ξεκίνησαν από το μηδέν, αναζωογονήθηκαν και διαθέτουν 60 περίπου παιδιά.
Η δεύτερη ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα, συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα και στο ρόστερ της διαθέτει αρκετά παιδιά με ταλέντο και προοπτική.
Τέλος, ο Πιερικός είναι μεγάλος και δεν έχει ανάγκη από ανθρώπους που «γλείφουν» το μισό συμβούλιο και βρίζουν τους υπόλοιπους, επειδή δεν ανέχονται για πάντα τις ποδοσφαιρικές παραξενιές τους.

Το ΔΣ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

6 σχόλια:

  1. Βγήκαν η αλήθειες στην φόρα τρελέ τώρα να βγει και μια από τους παίχτες και μετά ο εισαγγελέας μόλις πάει για την μυνηση και καλά να τον κλείσει στο τρελαδικο γιατί για εκεί είναι
    Δ Παπανικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε, μη βιάζεσαι! Να δούμε αν θα υπάρξει ανταπάντηση και ξεκινήσει "πόλεμος δηλώσεων" εκατέρωθεν, κοινώς "ξεκατίνιασμα"!!!

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  2. ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ προπονητής και μάλιστα από την Πιερία να εκτοξεύει τόσο μίσος εναντίον της ομάδας, πράγμα που δεν τόλμησε ως τώρα κανεις. Τον πρόεδρο από αυτό που βλέπω στο γήπεδο είναι ένας μετριοπαθής άνθρωπος, ο οποίος και στα χειρότερα της ομάδας προσπαθούσε να τον καλύψει. Όλοι βλέπαμε τα προπονητικά λάθη που έκανε επαναλαμβανόμενα και για την ηρεμία της ομάδας δεν κριτικάρει δημόσια. Ως εδώ όμως ας μας απαντήσει για ποιον λόγο σταμάτησαν τόσα παιδιά να προπονούνται και να θέλουν να πάρουν μεταγραφή και μάλιστα σε μικρότερες ομαδες; Όλοι ξέρουμε τον εκρηκτικό του χαρακτηρα, όμως δεν φταίνε σε τίποτε οι γονείς να βλέπουν τα παιδιά τους να έρχονται κλαμένα στο σπίτι τους. Να έρχεται κατόπιν η διοίκηση να σβήνει τις φωτιές που έβαζε. Όπως λένε και οι φίλοι εδώ μέσα δεν είναι τυχαίο που δεν μπόρεσε να κάνει καριέρα εκτός νομου. Μια φορά που πήγε στα Γρεβενα, τον έδιωξαν γιατί όρμησε στον επόπτη. Τωρα η ομάδα χρειάζεται έναν παιδαγωγο-προπονητη και τα παιδιά θα δείξουν το ταλέντο που έχουν.
    Πετρίδης Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να συμπληρώσω Χ.Πετρίδη οτι εκτός απο τα Γρεβενά,απο τον Φωκικό απολύθηκε αμέσως μετά την προετοιμασία(δεν επαιξε επίσημο μάτς),απο την Νίκη Πολυγύρου σε τρείς εβδομάδες,Απο την Ελασώνα πρίν τελειώσει το πρωτάθλημα(δεν ειχε αρχισει την χρονιά),στα δε Γιαννιτσα εμεινε δυο ημέρες γιατι ασκησαν βετο οι ποδοσφαιριστές να φύγει,και δεν πήγαιναν στην προπόνηση.Αυτην ειναι η εκτός Πιερίας Καριέρα του,τελευταία δε φορα που εκλεισε μια ολόκληρη σαιζον σε ομάδα ηταν το 2007 στον Εθνικό Κατερίνης που τον πλήρωνε ο χορηγός και οχι η διοίκηση Αυτά απο μένα Ευχαριστώ
      ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΗΣ

      Διαγραφή
  3. Ρε Καμπεριδη, κάνε και συ την αυτοκριτική σου και δώσε στον εαυτό σου μια απάντηση. ΓΓια ποιο λόγο στην έως τώρα καριέρα σου δεν τελείωσες ένα πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να φταίνε μόνο οι άλλοι.
    Πιπερίδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είναι λυπηρό για την ομάδα μας να υπάρχει τέτοια αντιπαράθεση μεταξύ προπονητή και διοίκησης . Θεωρώ ότι ο απερχόμενος προπονητής είχε το πάθος και την αγάπη για αυτή την ομάδα να την οδηγήσει πιο ψηλά από εδώ που έχει κατρακυλήσει. Θερμή έκκληση προς όλους όσους είναι ΠΙΕΡΙΚΟΙ η ομάδα μας είναι πάνω από πρόσωπα προπονητές και διοικήσεις , συνεχίζουμε και στηρίζουμε την προσπάθεια , η εσωστρέφεια δεν βοηθάει ούτε τα απαξιωτικά σχόλια σε θεσμούς όπως του προέδρου και του προπονητή . Κλείνει αυτό το κεφάλαιο και προχωράμε για το επόμενο παιγνίδι με την ΑΠΕ Λαγκαδά ενωμένοι και ξεχνάμε όλη τα αρνητικά γεγονότα only Pierikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!