Τέλος τρεις στον Πιερικό - Έρχονται σημαντικές μεταγραφές!

Τον δρόμο της εξόδου ακολούθησαν τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με την ομάδα του Πιερικού στον 1ο γύρο της σεζόν. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ουαταρά πιερικός
Ο λόγος για τους Σταύρο Τουλκερίδη (πήγε Ν.Κεραμίδι για να επικεντρωθεί στα μαθήματα του), Ίσμαελ Ουατταρά (πήγε στη Γαλλία-δεν επέστρεψε έπειτα από εντολή της ομάδας), και Αλέξανδρος Καρτσαμπάς (Νίκη Βόλου).
Έτσι με τους τρεις προαναφερθέντες (συν του Παραφέστα) ολοκληρώνονται (εκτός απροόπτου) οι χειμερινές αποχωρήσεις για την ομάδα. 

Στον αντίποδα σύμφωνα με πηγές του PNEWS, ενδέχεται να γίνουν 2-3 σημαντικές προσθήκες στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται και πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού που αγωνίστηκε στη Β'Εθνική πριν λίγα χρόνια (ήδη προπονείται με την ομάδα). 
Ο προπονητής Γ.Καμπερίδης θέλει να θωρακίσει την ομάδα ώστε να μην κινδυνέψει καθόλου στο υπόλοιπο του 2ου γύρου και παράλληλα να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Για τον αυριανό αγώνα με τη Νάουσα επιστρέφουν οι Κανταρτζής,Κοκονόζι, Κατσιαμήτας. Αμφίβολος μόνο ο Παπαδόπουλος (επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις αλλά ίσως προφυλαχθεί) και οι τραυματίες Λαζαρίδης-Λαμπίρης εκτός (για λίγο χρονικό διάστημα ακόμη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!