Μέχρι αύριο κλείνει νέο προπονητή ο Πιερικός - Προπόνηση σε κλίμα αλλαγής και αισιοδοξίας με Χατζηπουργάνη-Συμεωνίδη

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καμπερίδη η διοίκηση του Πιερικού βρίσκεται σε εύρεση νέου τεχνικού που θα κληθεί να επαναφέρει την αγωνιστική και ψυχολογική ηρεμία στην ομάδα για τις υπόλοιπες 9 αγωνιστικές του πρωταθλήματος με τελικό σκοπό να εξασφαλίσει μια άνετη παραμονή στη κατηγορία.
Ήδη ο Γ.Κοκαβίδης ήρθε σε επαφή με τρεις ενδεχόμενες περιπτώσεις προπονητών, ενώ μέχρι αύριο το απόγευμα σύμφωνα με τις πηγές μας θα έχει υπάρχει και οριστική συμφωνία. Αυτή τη φορά αναμένεται (σύμφωνα με πληροφορίες μας), να έρθει λύση εκτός Κατερίνης στο τεχνικό κομμάτι. 

Σήμερα πάντως η προπόνηση του Πιερικού για την προετοιμασία του αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης διεξήχθη κανονικά με τους Χατζηπουργάνη - Συμεωνίδη να καθοδηγούν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το κλίμα είναι θετικό και δεν δείχνει να έχει επηρεαστεί καθόλου με βάση τα εξωαγωνιστικά γεγονότα.

Φωτορεπορτάζ PNEWS από τη σημερινή προπόνηση στα βοηθητικά του Α'ΔΑΚ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!