"Άλωσε" τη Χαλάστρα ο Πιερικός!

Μονόδρομος ήταν η σημερινή νίκη για τον Πιερικό στη Χαλάστρα απέναντι στον Καμπανιακό και αυτή ήρθε με σκορ 0-3 με έναν μαχητικό και αποφασισμένο Πιερικό να κάνει το καθήκον του απέναντι στην κάκιστη φιλοξενία, τους προπηλακισμούς και τις απειλές των γηπεδούχων προς ποδοσφαιριστές και τιμ των Μελανόλευκων.
Ο Πιερικός ήταν αυτός που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, και παράλληλα κάθε απειλή στα καρέ του Πιερικού εξολοθρευόταν από τον Παπατολίκα ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα.

Το 0-1 ήρθε στο 52' όταν ο Κυπαρίσσης ανατράπηκε από τον αμυντικό του Καμπανιακού ο οποίος χτύπησε άσχημα τον ποδοσφαιριστή του Πιερικού που εκείνη την ώρα βρισκόταν φάτσα με το τέρμα σε προφανή ευκαιρία για γκολ ενώ παράλληλα βρισκόταν στο έδαφος παίκτης και του Καμπανιακού και του Πιερικού,  η διαιτητής του αγώνα όμως δεν σταμάτησε το παιχνίδι και έτσι δόθηκε το προφανές πέναλτι υπέρ του Πιερικού σκορπώντας θύελλα διαμαρτυριών των γηπεδούχων που ζητούσαν να τηρηθεί ''fair play'' στη φάση. 
Το πέναλτι ανέλαβε ο Γκουντρουμπής ο οποίος ευστόχησε πραγματοποιώντας την ''ίδια συνταγή χτυπήματος'' με αυτή της περασμένης Κυριακής κόντρα στη Νάουσα.

Να σημειωθεί ότι αμέσως μετά το 0-1, οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων ξεσπούσαν στους Κατερινιώτες με αρκετά έντονα μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα να γίνονται συνεχόμενα φάουλ. Ωστόσο η διαιτητής του αγώνα αποφάσισε να αποβάλει τον αμυντικό Κανταρτζή οπού σε μια εναέρια μονομαχία στη προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα βρήκε τον ποδοσφαιριστή του Καμπανιακού και χτύπησε άσχημα στο γόνατο.

Στο 62' ο Πιερικός σε μια αντεπίθεση πετυχαίνει το 0-2 όταν ο Καραγκούνης από αριστερά βγάζει μια κάθετη μπαλιά στον Κραγιόπουλος ο οποίος κρέμασε εύστοχα τον Γιαρμά.
Στο 70ο' λεπτό του αγώνα ο Παπατολίκας πραγματοποιεί μια εξαιρετική απόκρουση σε κοντινή προβολή των γηπεδούχων.
Στο 93' σε τετατετ του Κωστίκου ο τερματοφύλακας του Καμπανιακού τον μπλοκάρει να σκοράρει σμπροχνωντας τον με τη διαιτητή του αγώνα να δείχνει το προφανές σημείο πέναλτι χωρίς όμως να δώσει κόκκινη κάρτα στον παίκτη των γηπεδούχων. Το χτύπημα του πέναλτι ανέλαβε ο Σαμανίδης οπού ευστόχησε με διπλή προσπάθεια και έγραψε το τελικό 0-3.
Μετά το τέλος του αγώνα εξελίχθηκαν σκηνικά ''ζούγκλας'' με τους γηπεδούχους να ορμάνε σε παίκτες και τεχνικό τιμ του Πιερικού με τη δικαιολογία ότι το πέναλτι στην ανατροπή του Κυπαρίσση έπρεπε να μην γίνει γκολ ποτέ, ώστε να τηρηθεί fair play σε μια ευκαιρία που ήταν ξεκάθαρη επίθεση υπέρ του Πιερικού.

Με βάση πάντως την εξέλιξη και τα δεδομένα του αγώνα, πέρα από τη φάση του πρώτου γκολ, αν κάποιος θα έπρεπε να κερδίσει τον αγώνα, αυτός ήταν ξεκάθαρα ο Πιερικός ο οποίος μπήκε αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας μια έντονη αισιοδοξία για τη νίκη που έπρεπε πάση θυσία να διεκδικηθεί.

Καμπανιακός: Γιάρμας, Χατζηαποστόλου (Καρασαββίδης), Αλμπάνης, Χριστοδουλίδης, Ρακαβίνας, Βασαΐτης (Ζουμπούλης) , Χατζηβασιλειάδης (Μπιτσικόπουλος), Παγωνίδης, Μπάλιος, Παπάζης, Καμπεράι.
Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Καρτσαμπάς, Κανταρτζής, Χατζηδίμπας, Κραγιόπουλος (75΄ Τουλίκας), Κυπαρίσσης λ.τ. (50′ Καραγκούνης), Κωστίκος, Γκουντρουμπής (82′ Δαδάκος), Κτιστόπουλος (86′ Λαζαρίδης), Σαμανίδης.

*Επόμενος αγώνας για τον Πιερικό τη Κυριακή 21/1 στο καυτανζόγλειο στάδιο με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
*Ο Πιερικός μετά τη σημερινή νίκη φτάνει τους 26 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 7η θέση του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!