Ισόπαλοι Πιερικός και Λαγκαδάς

Λευκή ισοπαλία για Πιερικό και ΑΠΕ Λαγκαδά (0-0) 
σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Χριστοφορίδη ήταν ανώτερη και είχε τις ευκαιρίες της ώστε να κερδίσει το τρίποντο, ωστόσο παρά την προσπάθεια δεν τα κατάφερε αλλά για την ώρα.. παραμένει εκτός κινδύνου.


Στην αρχή του 1ου ημιχρόνου ο Πιερικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε την μέγιστη υπεροχή του αγώνα με αρκετές ευκαιρίες με τη μεγαλύτερη στο 14' όταν σε διπλή ενέργεια του Σαμανίδη ο Φαρμάκης εξουδετέρωσε τη μπάλα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ηλιάδης πραγματοποίησε ένα σουτ έξω από τη περιοχή με τον τερματοφύλακα να επεμβαίνει και πάλι.

Στο 2ο ημίχρονο και σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ο Πιερικός είχε την υπεροχή και τα τρεξίματα, στο 55' στην φάση του αγώνα από μεριάς Πιερικού ο Γκουντρουμπής σούταρε στη κλειστή γωνία του Φαρμάκη ο οποίος παραχώρησε αγωνιωδώς σε κόρνερ. 
Στο 70' ο Παπατολίκας πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό μπλοκάρισμα στο γυριστό σούτ  του Στεφανίδη από το ύψος του πέναλτι.


*Η διαιτησία του κ.Δραγάτη και ο τρόπος που σφύριζε και συμπεριφερόταν προς τους ποδοσφαιριστές άφησε δυσαρεστημένους κόσμο, τιμ και διοίκηση της ομάδας του Πιερικού.


*Ντεμπούτο στο πάγκο του Πιερικού για τον Δημήτρη Χριστοφορίδη ο οποίος πραγματοποίησε κάποιες αλλαγές στην βασική ενδεκάδα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ενώ άφησε εκτός τους Κατσιαμήτα,Κραγιόπουλο και Παλιάτσιο.

*Επόμενη αγωνιστική για τον Πιερικό την επόμενη Κυριακή 4/2 στην Αλεξάνδρεια κόντρα στον τοπικό Φίλιππο.

Διαιτητής στο Α΄ΔΑΚ ήταν ο Δραγάτης με βοηθούς τους  Χριστάκογλου και Σκούτα. 

Πιερικός (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Βοσνιάδης, Κανταρτζής, Χατζηδίμπας, Ηλιάδης, Κυπαρίσσης (90΄Τουλίκας), Κωστίκος (80΄ Μτσεντλισβίλι), Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος (67΄Καρτσαμπάς), Σαμανίδης (75΄Κοκονόζι)
ΑΠΕ Λαγκαδά (Αστέριος Θέμελης): Φαρμάκης, Μουχάλης, Χιντασέλι, Μπάρμπας, Καραμανλής (50΄Κατσαρός), Στούμπος, Νικολλάρας (72΄Τσέτσος), Σταμπούλης (32΄ Μίλτ. Στεφανίδης), Νεστ. Στεφανίδης, Ζανάκης (31΄Αγριμάκης), Κοντέων

1 σχόλιο:

  1. στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έδειξε καλή διάθεση και καλή κυκλοφορία χωρίς να έχει τις πολύ κλασικές ευκαιρίες , στο δεύτερο ο τερματοφύλακας μας κράτησε σε δύο φάσεις με μεγάλες επεμβάσεις , όπου εάν δεχόμασταν γκολ δύσκολα θα το ανταποδίδαμε. Δεν είχαμε την μεγάλη φάση ,η ΑΠΕΛ δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, συνεχίζουμε στηρίζουμε την προσπάθεια , οι παίκτε έδειξαν πιο ευδιάθετοι , only PIERIKOS επόμενος σταθμός Αλεξάνδρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!