Καμπερίδης: «Δέχτηκα επίθεση - θα πάω στον εισαγγελέα»!

Δραματικές διαστάσεις δείχνει να παίρνει η υπόθεση αποχώρησης Καμπερίδη από την ομάδα του Πιερικού με τον Κατερινιώτη τεχνικό να καταγγέλλει χθες μέσα από το Μετρόπολις Πιερίας τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Κοκαβίδη για ''φραστική επίθεση'' και ''μη σεβασμό'' απέναντι του, ενώ αναφέρθηκε σε γεγονός που έλαβε χώρα χθες, την ώρα που ο τεχνικός πήγε να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του.
Αποτέλεσμα εικόνας για γιώργος καμπερίδης πιερικός
Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Γ.Καμπερίδης στο Metropolis Πιερίας:

«Την ώρα που πήγα στο γήπεδο να αποχαιρετήσω τους ποδοσφαιριστές μου δέχτηκα μια άνανδρη φραστική επίθεση από τον κ.Κοκαβίδη. Ευτυχώς ήταν παρών ο κ.Κουρνούτης και απέτρεψε από τα χειρότερα. Ο κ.Κοκαβίδης είναι ένας άνθρωπος που αντιδράει έτσι, μπορεί να έχει και ψυχικά προβλήματα. Έτσι έφυγα χωρίς καν να χαιρετήσω τα παιδιά. Βγαίνοντας από το γήπεδο είδα δύο περίεργους τύπους που με κοιτούσαν παράξενα.


''Το πρώτο πρώτο που έκανα ήταν να κλείσω ένα ραντεβού με τον εισαγγελέα για να του μεταφέρω αυτά που άκουσα και αυτά που είδα σήμερα.''

''Είχα παραιτηθεί μετά από τον αγώνα του Καμπανιακού (Πέμπτη 18/1), καθώς δεν επιλύθηκαν κάποια σημαντικά ζητήματα που ζήτησα.. Ωστόσο μίλησα με τον κ.Ιωακειμίδη και για χάρη της ομάδας κατέβηκα τη Κυριακή χωρίς άμυνα να παίξω με τον Ηρακλή. Υπάρχουν οικονομικά θέματα στην ομάδα, δεν υπάρχουν ούτε χειμερινές φόρμες για προπόνηση.''

''Ο Πιερικός πρέπει να απεμπλακεί πολύ γρήγορα απ'αυτό το πρόσωπο, το οποίο είναι επικίνδυνο. Δεν υπάρχει επικοινωνία σε αυτή τη διοίκηση, είναι ένας πρόεδρος και 6-7 διοικούντες δίπλα του και δεν επικοινωνούν.
Εγώ παρέδωσα σωμένη ομάδα, πρέπει να γίνουν όργια για να πέσει ο Πιερικός.»



12 σχόλια:

  1. Ο Κοκαβίδης είναι brutal άνθρωπος και είναι γνωστό.
    Τώρα (και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Καμπερίδη), όλα έχουν νόημα.
    Το ότι δεν υπάρχουν χρήματα, ενώ ο Κοκαβίδης δήλωσε οτι "υπάρχει μπάτζετ", και δεν έχουν φόρμες οι παίκτες, με αυτό εκτίθεται ο Κοκαβίδης και η όλη κατάσταση είναι μείον του!

    Αναμένουμε στις οθόνες μας.

    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aσε να μιλήσει και ο Κοκαβίδης σήμερα και μετα να βγάλουμε συμπεράσματα.Οχι και να συντηρούσε τους παίκτες ο Καμπερίδης ...γελάνε και οι πέτρες
    Κ.Κυριάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αν είναι αλήθεια; (με αυτή την διοίκηση, δεν εκπλήσσομαι)
      Καλύτερα να μιλήσει και κάποιος παίκτης.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
    2. Aκη με την διοίκηση μπορεί να μην εκπλήσομαι και εγώ.Ομως σίγουρα ειναι μεγάλη εκπληξη να εχει για να δώσει ο Καμπερίδης σε ποδοσφαιριστή εστω και 5 ευρώ.
      Κ.Κυριάκης

      Διαγραφή
  3. Γνωρίζετε οτι οι ποδοσφαιριστές που μένουν στα διαμερίσματα (παλαιά αστυνομία) εκαναν παρτι μολις εμαθαν την απομάκρυνσή του.Θα διαβάσετε και την ανακοίνωσή τους σήμερα.Τους εβγαλε΄΄ κλέφτες΄΄ στα αποδυτήρια ο τρελός.
    ΜΙΧ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aυτό που γράφει ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης το ακουσα και εγώ σήμερα στην πόλη.Ειπε ο αθεόφοβος οτι δυο ποδοσφαιριστές εκλεβαν τους συμπαίκτες τους στα αποδυτήρια.
    Δεν γίνονται αυτά..Ας μιλήσουν και οι ποδοσφαιριστές,εχουν υποχρέωση να το κάνουν...Ιδωμεν

    Κ.Κυριάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο καμπεριδης μιλαει ξερω γω ενω ο οδιος εβρειζε τους παικτες...και το εκανε και περσυ η προπερσι που τον ειχαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά το οτι ο πρωην κόουτς έβριζε τα 18χρονα και μάλιστα εν ώρα αγώνα είναι γνωστό. Το ότι κάθε Κυειακή κατέβαζε νέα ενδεκάδα και άλλαζε ρόλους κάθε αγωνιστική επίσης ήταν γνωστό. Το βλέπαμε εξάλλου το αλλαλούμ που παρουσίαζε η ομάδα. Είναι δουλευταράς, όμως όταν έχεις να δουλέψεις με αμούστακα παιδάκια πρέπει να διαθέτεις και άλλες ικανότητες που προφανώς δεν διαθέτει ο συγκεκριμένος.
    Πετρίδης Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κακκώς ασχολείστε μαζί του!
    Eιναι αξιος της μοίρας του ο συγκεκριμένος ΄΄κύριος΄΄Δεν βλέπει οτι αλλα δυο ΄΄δικά μας΄΄ παιδιά(Θεοδοσιάδης-Παπαβασιλείου),τα προτιμούν και τα εμπιστεύονται ομάδες και ανθρωποι σοβαροί επιχειριματίες απο αλλές περιοχές και δεν μένουν απο δουλειά ποτέ,
    και αυτός γυροφέρνει σε Πιερικό(Τσάμπα) και Αχιλλέα εδω και δέκα χρόνια.
    Αφήστε τον και να κοιτάξουμε τι γίνεται απο εδώ και πέρα,Ξυπνήστε....

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Θεοδοσιάδης άφησε τον Πιερικο στα "κρύα του λουτρού" για να προπονήσει football league και τώρα που η Λαμία είναι στη σούπα για υποβιβασμό θα γυρίσει πίσω κλαίγοντας. Μη ξανακούσω για αυτόν!

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
    2. Διόρθωση: Απόλλων Λάρισας, όχι Λαμίας!

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  8. Δεν θα εγκρίνονται σχόλια ΧΩΡΙΣ ονοματεπώνυμα των σχολιαστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!