Και επίσημα ο Χριστοφορίδης στον Πιερικό!

Επιβεβαίωση στο προηγούμενο ρεπορτάζ του PNEWS για την απόκτηση του Δημήτρη Χριστοφορίδη στη θέση του προπονητή του Πιερικού και επίσημα. Αύριο η παρουσίαση-συνέντευξη τύπου.
Η ανακοίνωση του ΣΦΚ:

''Η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του 43χρονου Δημήτρη Χριστοφορίδη στη θέση του προπονητή, αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και του εύχεται ολόψυχα καλή αρχή στο νέο του ξεκίνημα με επιτυχίες για την ομάδα μας. Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro και διετέλεσε πρόσφατα προπονητής της ΦΑΣ Νάουσας καθώς επίσης συνεργάστηκε προπονητικά και με την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.
Ο προπονητής θα παραθέσει αύριο Πέμπτη 25/1/18 και ώρα 14:30 την πρώτη του επίσημη ανοικτή συνέντευξη στα γραφεία του συλλόγου στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.''

1 σχόλιο:

  1. Πληροφορίες απο την γειτονική Ημαθία΄΄μιλάνε΄΄ για αξιόλογο ανερχόμενο τεχνικό,να του ευχηθούμε καλή αρχή και επιτυχία στο εργο του...
    Κ.Κυριάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!