Ισοπαλία στην μάχη της λάσπης για τον Πιερικό!

Σε ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια της σεζόν, η ομάδα του Πιερικού έμεινε ισόπαλη με σκορ 2-2 απέναντι στην Νάουσα στον ''βούρκο'' της Κατερίνης. Στις επικίνδυνες θέσεις πλέον οι Μελανόλευκοι.

Δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη απόψε στο Α'ΔΑΚ σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη και η θέληση στο βαρύ Α΄ΔΑΚ λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. 

Μπορεί η Νάουσα να προηγήθηκε στην τελευταία φάση του 1ου ημιχρόνου, ωστόσο ο Πιερικός βγήκε στο δεύτερο μέρος στον αγωνιστικό χώρο πιο αποφασισμένος και με τις δύο αλλαγές που έγιναν (Γκουντρουμπής-Κατσιαμήτας) να δίνουν εξτρά κίνητρο στην ομάδα που πάλεψε ώστε να επαναφέρει τα δεδομένα. Το 1-1 ήρθε στο 47' με τον Γκουντρουμπή έπειτα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι.Οι Ναουσαίοι πήραν και πάλι προβάδισμα με κοντινό σουτ του Τζημογιάννη στο 61' αλλά ο Πιερικός ισοφάρισε ξανά με σουτ του Γκουντρουμπή στο 73' μέσα στη περιοχή έπειτα από μια σειρά ευκαιριών για τον Πιερικό. Στη συνέχεια ο αγώνας οδηγήθηκε σε ρώσικη ρουλέτα με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να μπουν στη περιοχή για να καταφέρουν το γκολ της νίκης.. ο Πιερικός ήταν αυτός που είχε την μεγάλη στιγμή του στο 85' με τον Γκουντρουμπή ωστόσο το ματς έληξε ισόπαλο με τελικό σκορ 2-2 και τις ομάδες να κερδίζουν από ένα βαθμό.

Πλέον ο Πιερικός έχει μπει στην επικίνδυνη ζώνη, καθώς βρίσκεται στη 10η θέση του πρωταθληματος με 23 βαθμούς, ενώ τη Τετάρτη αγωνίζεται στη Χαλάστρα με τον τελευταίο Καμπανιακό.


Εκτός μάχης έμειναν οι Κτιστόπουλος(τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση), Παπαδόπουλος (έχει πρόβλημα στο πόδι και δεν μπορεί να αγωνιστεί), Κοκονόζι (έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα σύμφωνα με τον προπονητή Καμπερίδη) και τον τραυματία Λαμπίρη. Πάντως ήταν φανερό ότι η απουσία των σημαντικών παικτών που ήταν έξω έλειψε στην ομάδα.
Τακτικά η ομάδα του Πιερικού έδειξε ότι σύμφωνα με την εμφάνιση της , θα μπορούσε από την αρχή του αγώνα να είχαν ξεκινήσει οι τρεις αλλαγές που έγιναν στο 2ο ημίχρονο, ειδικά αυτή του Γκουντρουμπή που σκόραρε δις και έδωσε τα κίνητρα στους Κατερινιώτες.

Πιερικός: Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Καρτσαμπάς, Κανταρτζής, Βοσνιάδης, Χατζηδίμπας, Κυπαρίσης(Καραγκούνης), Κωστίκος, Σαμανίδης(Κατσιαμήτας), Κραγιόπουλος(Μτσεντισβίλι), Δαδάκος(Γκουντρουμπής).

Νάουσα: Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Γιαννόπουλος, Πανταρτζίδης, Μαντάς, Τούφας, Κωτσόπουλος, Χατζοπουλος, Κυζιρίδης.

18 σχόλια:

  1. Ο Γκούντρουπης σήμερα εξέθεσε τον κόουτς.
    Χρήστου Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφορμάριστη ομάδα που ακόμα να δέσει! Πολύ κακή ψυχολογία και χαμηλή αυτοπεποίθηση, ανύπαρκτη επίθεση, αλλά η σημαντικότερη αιτία ήταν η κακή μέρα του Παπατολίκα.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  2. Αν δεν φύγει ο τρελός θα πέσει η ομάδα στα γκολ κανείς δεν πήγε στο μέρος του να πανηγυρίσει άρα κάτι λέει αυτό και όταν κάνεις το 2_2 αντί να τους δώσει θάρρος τους έβριζε για να μην πούμε για τις φωνές που ακούγονταν μέχρι έξω στο ημίχρονο πάτε καλά και τον αφήνετε στον πάγκο και δεν τον στείλατε σπίτι του ακόμα
    Δ Παπανικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη ευθύνη έχουν και οι παίκτες!
      Η μέχρι τώρα εικόνα του Πιερικού δείχνει πως φέτος πάμε να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ! Ρεκόρ λιγότερων πόντων, λιγότερων τερμάτων υπέρ, περισσότερων τερμάτων κατά, ρεκόρ κακού προγραμματισμού, ρεκόρ ατυχίας, και γενικά όλα τα αρνητικά ρεκόρ.
      Με τέτοιες εμφανίσεις πάντως δεν πας πουθενά. Αφορμάριστη ήταν η ομάδα και με κακή ψυχολογία. Και εντός έδρας παίξαμε με μια ομάδα που δεν κλείστηκε πίσω.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  3. Τα λάθη είναι πολλά από την μεριά των παιχτών αλλά πώς να παίξουν αυτά τα παιδιά γιατι για παιδιά μιλάμε όταν ξέρουν ότι αν κάνουν λάθος θα ακούσουν βρισιές και φωνές από τον τρελό του πάγκου δρόμο τώρα πριν να είναι αργά
    Δ Παπανικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ομάδα δεν φτιάχνεται σε χρόνο μηδέν. Χρειάζεται δουλειά και χρόνος αλλά και βελτίωση στο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, κάτι που φαίνεται και στους αγώνες.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  4. Εαν αλλος προπονητής ειχε σε 11 αγωνες 4 νίκες,1 ισοπαλία,6 ηττες θα τον κρεμούσατε στην πλατεια ελευθερίας.Κρατήστε τον να τον Χαίρεστε...
    Κ.Κυριάκης
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπομονή χρειάζεται και χρόνος!
      Αν όμως συνεχιστεί αυτή η κακή εικόνα και δεν στρώσουν τα πράγματα, τότε ο Καμπερίδης πρέπει να φύγει!


      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
    2. Φιλε Ακη εμειναν 11 αγώνες και δεν υπάρχει χρόνος γιαυτό που λές.Αν γίνει ακόμη μια στραβή δεν θα προλάβουμε.βλεπεις τι εγινε χθές,διπλο ο Αγρ,Αστέρας,διπλο η Καρδία,αυτοί την βρίσκουν την ακρη.φοβάμαι μήπως θα ειναι αργα.

      Κ.Κυριάκης
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    3. Κυριάκη, τίποτα δεν χάθηκε ακόμα!
      Υπάρχει χρόνος. Είπαμε, δεν παίζουμε για πρωτιά αλλά για παραμονή. Σίγουρα οι άλλες ομάδες θα κάνουν και κάποια στραβοπατήματα που θα μας ευνοήσουν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο!

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή
  5. Το να εισαι προπονητής και να μην σε θέλουν οι ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν το καταλαβαίνω,αλλα να μην σε θέλει και κανένας απο αυτούς που παίζουν συνέχεια,αυτό δεν υπάρχει...ΚΆΝΤΕ ΚΑΤΙ - ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ

    ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πεπει να μάθουν τα παιδιά....Όταν αύριο που θα παίζουν σε γεμάτα γήπεδα και θα τα βρίζουν...Πως θα αντιδράσουν??????????Αυτό το έχετε σκεφτεί? Ή μήπως έχετε μάθει σε παιδικό ποδόσφαιρο???Φίλε με νοοτροπίες ομως σαν την δική σου μου δίνεις την εντύπωση ότι θέλεις να κάνεις γκάλοπ για το ποιον παίκτη θέλεις η ποιον προπονητή θα ήθελες το ότι κάποιοι κράζουν και πιθανόν να ξανακραξουν δείχνει πόσο άσχετοι με το άθλημα είναι .Υπομονή λοιπόν και στήριξη για το καλό της Ομάδας μας .Ο προπονητής είναι Άριστος και παρέχει σωστή εκπεδευση και διάθεση για δουλειά μόνο έτσι θα καλυφθούν οι αδυναμίες όμως θέλει χρόνο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χθες είχαμε σε κακή μέρα Τον τερματοφύλακα τόσα Χρόνια είναι στήν ομάδα τόσες γκελες δεν έκανε. Ο κόσμος πρέπει να ακγαλιαση την ομάδα ο σωστός φιλαθλος στα δύσκολα φενεται. Αν πάρουμε 3 εμπειρους παίχτες δεν θα έχουμε προβλημα. Κοντα σε αυτούς θα ανεβουνε και οι πιτσιρικαδες. Εχουμε την ποιο νεανικη ομαδα σε ολοι την γ εθνικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν δεν ηταν ο Καμπεριδης θα είχε πέσει η ομάδα έπαιξε 10 ματς από τα οποία τα 6 ήταν εκτός έδρας με καλούς αντιπάλους και ο απολογισμός είναι 4 Νίκες μια Ισοπαλία και 5 ήττες από τις οποίες θα έπρεπε να είχε η ομάδα άλλους 10 βαθμούς γιατί στα δύο ματς έχασε στις καθηστερησεις και 2 ματς η ομάδα χειρουργηθηκε απο την διαιτησία .Και όλα αυτά τα ματς τα έπαιξε με ρόστερ 12 παικτών και δεν είχε να κάνει αλλαγές ούτε για καθηστερησεις.Το παιχνίδι με την Αλεξάνδρεια εντός έδρας δεν ήταν υπεύθυνος ο Καμπεριδης γιατί είχε αναλαβει εκεινη την ημέρα και την ομάδα την κοουτσαρισε ο Κωσταντινίδης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να γράφεις σωστά.Επαιξε 11 αγώνες,5 εντός και 6 εκτός.Δεν εχασε κανένα αγώνα στίς καθυστερήσεις,αντίθετα πήρε στο 90΄την Καρίτσα,τα Τρλικαλα Ημαθίας,και τον Αγρ.Αστέρα.

      ΜΙΧ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

      Διαγραφή
  9. Σε βρίσκω αδιάβατο.Το τελευτεο παιχνίδι στο Μακεδονικό η Ομάδα κέρδιζε με το 91 1-0 και στο 91 και 95 έχασε με 2-1.Αριδαια στο 85 και Παλαιοχώρι στο 86.....ΚΑΙ μάλλον δεν εισαι αδιάβαστος ..Είσαι εμπαθής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καμπεριδη έχεις αποδέκτες αυτούς που πραγματικα αγαπάνε τον Πιερικό σαν εσένα και θα τον απαλλάξουν από τα σκουπίδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι , με τις δύο ομάδες να παίζουν για την νίκη σε ένα βαρύ γήπεδο υπό βροχή .Παρόλο που αναβλήθηκαν τα παιγνίδια της ΕΠΣΠ στο γήπεδο ήμασταν οι γνωστοί άγνωστοι , σημείο της απαξίωσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου .Στηρίζουμε την προσπάθεια ιδιαίτερα του προπονητή ο οποίος προσπαθεί με το ρόστερ που έχει να πάρει το καλύτερο . Ναι στην καλόπιστη κριτική προς τον προπονητή όχι όμως σε κακόβουλα σχόλια . only Pierikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!