Δήλωση του ποδοσφαιριστή του Πιερικού Γιώργου Κυπαρίσση

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Πιερικού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Καμπανιακό. Ο επιθετικός των μελανόλευκων Γιώργος Κυπαρίσσης θέλησε να μιλήσει δημόσια για την φάση που σημάδεψε τον αγώνα στο πρώτο γκολ του Πιερικού και όσα συνέβησαν λίγο πριν από αυτό.

Αναλυτικά η δήλωση του Γ.Κυπαρίσση σε PNEWS και Katerinisport.

«Για τη φάση του πέναλτι και της μη τήρησης του fair play θέλω να δηλώσω πως πάνω στην ροη του αγώνα και στην εξέλιξη της φάσης μη εχοντας σφυρίξει η διαιτητής δεν αντιλήφθηκα οτι υπήρχε πεσμένος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο.Απο την εως τώρα πορεία μου ποτέ δεν έχω δώσει δικαίωμα για unfair παιχνίδι και θέλω να ζητήσω συγνώμη απο την ομάδα του καμπανιακού αλλά οπως δήλωσα και στην αρχή δεν είδα παίκτη τους.»

1 σχόλιο:

  1. Ρε συ Κυπαρίσση, όταν είσαι στην μικρή περιοχή του αντιπάλου με την μπάλα μπροστά σου δεν υπάρχει fair play. Μην έχεις τύψεις.
    Αποστόλου Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!