Καμπερίδης: «Επικαλούμαι τη μαρτυρία του Παπατολίκα και Συμεωνίδη!»

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το PNEWS με τον πρώην προπονητή του Πιερικού Γιώργο Καμπερίδη, ο ίδιος θέλησε να απαντήσει στην σημερινή ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας και να προσθέσει κάποιες νέες πληροφορίες σχετικά με το θέμα κλοπής χρημάτων στα αποδυτήρια.
Αποτέλεσμα εικόνας για καμπερίδης πιερικός
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PNEWS ο Γ.Καμπερίδης
«Δεν θέλω να δώσω παραπάνω επέκταση στο θέμα, θα μιλήσω εκτενέστερα όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Όσον αφορά για την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών, δεν γράφει πουθενά ποιοι ποδοσφαιριστές την υπογράφουν. Λογικό είναι σε ένα τμήμα 30 παικτών να υπάρχουν κάποιοι εκ των οποίων είναι δυσαρεστημένοι για τους δικούς τους λόγους. Το μόνο που θα επισημάνω είναι το εάν ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών και αρχηγός Δημήτρης Παπατολίκας σέβεται το θεσμό του αρχηγού, ας βγει να διαψεύσει ότι ήρθε στο γραφείο μου παρουσία του Γιάννη Συμεωνίδη και μου είπε να συμβάλλω και εγώ οικονομικά (το οποίο και έκανα) για λεφτά που κλάπηκαν στα αποδυτήρια από ποδοσφαιριστή που αποτέλεσε παρελθόν πρόσφατα. 
Ας απαντήσει αν συνέβαλα σε αυτή τη διαδικασία και αν έδωσα χρήματα, και επικαλούμαι τη μαρτύρια του Συμεωνίδη ο οποίος ήταν παρών στη διαδικασία. 
Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, προέχει η σωτηρία της ομάδας στην οποία θεωρώ βέβαιη και μάλιστα πιστεύω ότι θα τερματίσει στη 3η θέση. 

''Τέλος φαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτή είναι μια ανακοίνωση στην οποία συνέταξε ο απίθανος αυτός άνθρωπος που θέλει να λέγεται πρόεδρος του Πιερικού. Ουδέποτε στην ιστορία του θεσμού των προέδρων της ομάδας δεν γελούσε ο 
κόσμος με έναν άνθρωπο που είναι πρόεδρος στον Πιερικό κυκλοφορώντας με ένα αυτοκίνητο στο οποίο κρέμονται οι πόρτες.. που διοικεί τον Πιερικό εκβιάζοντας 17 και 18χρονα παιδάκια για να συναινέσουν στην ανακοίνωση, και είμαι σίγουρος ότι με αυτή την ανακοίνωση δεν συμφωνεί η πλειοψηφία τον παικτών. 
Δεν θα ξανά επανέλθω, θα μιλήσω μόνο στο τέλος της σεζόν. Λυπάμαι για την ιστορική ομάδα της πόλης μας που κατάντησε να διοικείται από αυτόν τον άνθρωπο.''»



ΣΧΟΛΙΟ PNEWS:
Εδώ να συμπληρώσουμε ότι το PNEWS για να επιβεβαιώσει τα όσα λέγονται μεταξύ των δύο πλευρών για κλοπή χρημάτων στα αποδυτήρια.. μίλησε με πρώην ποδοσφαιριστή του Πιερικού από τον οποίον όντως κλάπηκε ή χάθηκε ένα μικρό ποσό, και στο οποίο όντως συνέβαλαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας (επιπροσθέτως του Καμπερίδη) για την επιστροφή του.

3 σχόλια:

  1. Ψαγμένο 100 τοις 100.Δευτέρα μετα το μάτς με Ηρακλή λίγο πρίν την προπόνηση,ο κ.Κουρνούτης ενημερώνει τον πρώην προπονητή οτι απόφαση του ΔΣ ειναι να μην συνεχίσει στην ομάδα επειδή πολοί ποδοσφαιριστέ,για πολλοστή φορά εκαναν παραπονα για την συμπεριφορά του,και απείλησαν να σταματήσουν.
    Αμέσως ο Καμπερίδης αρχισε να βρίζει τον Κοκαβίδη και αλλους της διοίκησης,ομως εκείνη την στιγμή εμπαινε στο γραφείο ο πρόεδρος(Κοκαβίδης) και εγινε το ελα να δείς.
    Αρπαξε κάποιες ΄΄ψιλές΄΄ καθώς τον γλύτωσε ο Κουρνούτης με την συνέχεια να ειναι γνωστή.
    Οσων αφορά το περιστατικό με την κλοπή χρημάτων οντως συνέβη με μικροποσό,και σωστά η διοίκηση κάλυψε το θέμα.
    Δεν πιστεύω να θέλει κάποιος να διαψεύσει τα γεγονότα,εαν το επιθυμεί εδώ ειμαι...

    Κ.Κυριάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "ξεκατίνιασμα" άρχισε!!!


    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακη διάβασε και κάτι αλλο.Την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών μόνον τρείς δεν την υπέγραψαν.Ολοι οι αλλοι συμφώνησαν...
    Συγνώμη που σας ζαλίζω!
    Κ.Κυριάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!