Αυτοκτονία στο φινάλε για Πιερικό!

Τα είχε όλα.. και τα πέταξε μέσα σε δύο λεπτά ο Πιερικός!

Παρότι προηγήθηκε με 0-1 στο 78' με εξαιρετική ατομική ενέργεια του Κυπαρίσση, ο Πιερικός κατόρθωσε να δεχτεί μέσα σε δύο λεπτά (90'+92') δυο γκολ και να ηττηθεί με 2-1 για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ'Εθνικής ξεκινώντας με το ''αριστερό'' στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2018.

Ο Πιερικός πάντως αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, καθώς έλειπαν οι (Κανταρτζής, Ουατταρά, Παπαδόπουλος, Κοκονόζι, Κατσιαμήτας, Λαζαρίδης, Λαμπίρης).

Επόμενη 18η αγωνιστική την Κυριακή 14/1 στη Κατερίνη απέναντι στη Νάουσα

Μακεδονικός: Γουμάγιας, Βόσδου, Τσουκάνης, Αντωνιάδης, Παπατζίκος, Ζαφειρίδης, Ποκόνγκ, Γαρύφαλος, Στασινόπουλος, Διαμαντίδης, Παπαποστολου.

ΣΦΚ Πιερικός: Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Καρτσαμπάς, Βοσνιάδης, Τουλκερίδης(Τουλίκας), Κραγιόπουλος, Κυπαρίσσης, Κωστίκος, Δαδάκος(Καραγκούνης), Κτιστόπουλος(Γκουντρουμπής), Σαμανίδης.

12 σχόλια:

  1. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ 3 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ 11 ΜΕΣΑ ΟΣΟ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΚΟΥΝΕ ΠΑΝΤΑ ΦΩΝΕΣ ΧΤΕΣ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΕΛΕΟΣ
    Δ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ομάδα δεν την έστισε ο Καμπερίδης. Αυτούς του παίκτες βρήκε, με αυτούς πορεύεται και δεν μπορεί να φτιάξει τον κορμό που θέλει!
      Το ρόστερ είναι επιλογές του Ιωαννίδη και του Θεοδοσιάδη. Πρέπει να γίνουν μεταγραφές! Το μπαλάκι πέφτει στην Διοίκηση πλέον.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε Παπανικολάου που αν δεν ήταν ο Καμπεριδης η ομάδα θα είχε πέσει .Ο μικρότερος παίκτης είναι 21 χρόνων .Η αξία του Καμπεριδη είναι αναγνωρισμένη σε επίπεδο Α και Β Εθνικής με πολλά χρόνια θητειας γίνατε όλοι προπονητές του καναπέ .Δεν μπορεί να αμφισβητηθείενας προπονητής που πέρασε από μεγάλες ομάδες .

      Διαγραφή
  2. ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΡΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΝΙΚΗ ΜΕ ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι, όπως το είπες!!! "ΨΙΧΟΥΛΑ" !!!
      Κακά τα ψέμματα. Αν δεν έρθει ένας "φραγκάτος" να αναλάβει την ομάδα, ο Πιερικός δεν θα δει ποτέ superleague!

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει κατερινιώτης βιομήχανος που δραστηριοποιείται στην Αθήνα και στην Κύπρο και ενδιαφέρεται για τον Πιερικό. Τη πληροφορία αυτή μου την έδωσε αξιόπιστο πρόσωπο και για αυτό το πιστεύω.
      Πιθανολογώ ότι το καλοκαίρι θα κάνει την κίνησή του, εκτός αν στραβώσει κάτι.

      Διαγραφή
  3. Όταν λέμε για προπονητή Λεμ για την διαχείριση τώρα εσύ που λες ότι η ομάδα θα είχε πέσει να σου θυμίσω μόνο ότι ο Θεοδοσιάδης είχε 3 νίκες 1 ήττα και 1 ισοπαλία ο καμπεριδης που τόσο τον έκανε προπονητή α εθνικής έχει μέχρι τώρα 4 νίκες και 7 ήττες τα αποτελέσματα κάνουν τον προπονητή
    Δ Παπανικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που κάνει τον καλό προπονητή είναι το χτίσιμο της ομάδας και μόνο!
      Οι παίκτες παίζουν ποδόσφαιρο, όχι οι προπονητές φίλε μου.
      Ο Καμπερίδης ανέλαβε τον Νοέμβριο και όχι από το καλοκαίρι, επομένως είναι δικαιολογημένες οι ήττες. Προπονητής=Χτίστης!!!
      Δεν σε παραξενεύει αυτή η αστάθεια στην εντεκάδα στα τελευταία παιχνίδια;

      Διαγραφή
    2. Είναι απολαυστικό να κάθεσαι αραχτός στον καναπέ σου, να φοράς την καλή σου παντόφλα και το τρύπιο σορτσάκι που έχεις από το γυμνάσιο και να κάνεις τον προπονητή. Τι απολαυστικό; Τέλειο είναι! Αν συνδυάσεις αυτή την αμφίεση με πασατέμπο, μπιρίτσα και 5-6 άλλους μαντράχαλους που έχεις στο σαλόνι σου και “γαβγίζετε” παρέα κατά των παικτών και του κόουτς, τότε μιλάμε για πραγματική πανδαισία.Ομωςπρεπει να υπάρχει χρόνος σε έναν προπονητή να κριθεί όταν ολοκληρώσει το έργο του και όχι σε ένα μήνα χαχα Έλεος λίγη λογική βρε παιδιά όμως που να την βρούνε οι προπονητές του καναπε .Γεια σου Ελληναρα φιλαθλε δεν θα αλλάξεις ποτέ .Καμπεριδη είσαι ο καλύτερος και το γνωρίζουν ολοι συνέχισε παρόλο την πίεση του άμεσου αποτελέσματος που θέλουνε .Για να περαστεί Κύριε Παπανικολάου η φιλοσοφία ενός προπονητή όλοι γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητος ο κατάλληλος χρόνος .Όσο για το πλάνο υπάρχει πάντα με βάση τα χαρακτηριστικά των παικτών το οποίο πρέπει να γίνει γρήγορα κατανοητό από τους ποδοσφαιριστές για να το υπηρετήσουν η δουλειά του προπονητή είναι να καθοδηγεί .Δώσε Δάσκαλε στον Πιερικό το επίπεδο που του αξίζει .

      Διαγραφή
  4. Στον πιερικο το προβλημα ειναι οτι καθε χρονο αλαζει το ροστερ. Πως να κανεις μετα ομαδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κακό αυτό είναι γενικότερο. Οι παράγοντες κυνηγάνε το αποτέλεσμα και μόνο. Δεν υπάρχει σχεδιασμός, δεν υπάρχει τίποτα. Δεν είναι μόνο η έλλειψη χρημάτων. Η νοοτροπίες αυτές κατέστρεψαν πολλές ομάδες.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  5. καλημέρα, διάβασα ότι στις καθυστερήσεις ισοφαριστήκαμε και χάσαμε το match και ο λογισμός μου πήγε το 1993 στη Ριζούπολη , ήμουν παρών στον αγώνα Α εθνικής Απόλλων - Πιερικός , έως το 90 κερδίζαμε 1-0 και στις καθυστερήσεις χάσαμε το match , ίσως με εκείνο το διπλό να σωνόμασταν τότε . Τα γράφω γιατί αν βιώσεις τέτοια ανατροπή στο 90 λεπτό ως φίλαθλος όλα σου φταίνε . Στηρίζουμε την προσπάθεια only Pierikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!