Ετοιμάζεται το σχήμα με επικεφαλή τον Λιναρδή και τους συνεργάτες του!

Ο άμεσος συνεργάτης και εκπρόσωπος του ενδιαφερόμενου για την ομάδα του Πιερικού, κ.Λευτέρη Λιναρδή(ο μέσαιος στη φώτο), είναι ο Αθηναίος εξίσου επιχειρηματίας κ.Παναγιώτης Σακελλίου. Ο ίδιος είναι σε προχωρημένες καθημερινές επαφές με τον κ.Λιναρδή και σε άμεση συννενόηση με τον πρώην πρόεδρο του Πιερικού, Κώστα Παπαδόπουλο ώστε να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση και να παρευρεθούν εκεί και να επισημοποιήσουν στο κύριο όργανο του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, το ενδιαφερον, τις φιλοδοξίες και το πλάνο τους. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κ.Σακελλίου θα ηγηθεί του σχήματος του κ.Λιναρδή, μαζί με τους "δικούς μας", Κώστα Παπαδόπουλο, Γιώτη Αθανασιάδη, Αλέκου Καλτσίδη και λοιπούς. Πάντως όσο οι εξελιξεις τρεχουν και το σχήμα να προετοιμάζεται κατάλληλα υπάρχει έντονη κινητικότητα και στον νομό μας, με τα μέλη του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ να έχουν ξεκινήσει διαδικασιες ωστε να πραγματοποιηθεί άμεση Γενική Συνέλευση, οπού εκεί θα παρευρεθεί ολόκληρο το σχήμα με τους Αθηναίους ενδιαφερόμενους μαζί με τους ανθρώπους απο την Κατερίνη οπού και θα συνεργαστούν. Όλα αυτά πάντως, την ίδια στιγμή που στην νυν διοίκηση του Πιερικού δεν κουνιέται φυλλο, ενώ όλα είναι παγωμένα, καθώς περιμένουν και οι ίδιοι τους τις εξελίξεις των ενδιαφερομένων. Ενώ ασκούνται ήδη έντονες πιέσεις απο παντού(!) για σύγκλιση άμεσης γενικής συνέλευσης, και στη συνέχεια...παραιτήσεις.

3 σχόλια:

  1. Επιτελους ακουμε καλα νεα' να ερθει η ανασταση στην ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μόνο διαβάζοντας τα ονόματα των Αθανασιάδη, Καλτσίδη καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειτα περί σοβαρής πρότασης. Άρα τη στηρίζουμε αναπιφύλακτα, εξάλλου με αυτό το ρσίρκο που μπλέξαμε οποιαδήποτε λύση θα είναι καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λιναρδη κάνε τα όνειρα μας πραγματικότητα και θα έχεις την αμέριστη συμπαράσταση μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!