Με Άρη στο Βικελίδης ο Πιερικός το Σάββατο!

Την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει ο Πιερικός σε φιλικό παιχνίδι το Σάββατο στις 15:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Φώτο αρχείου
Το γεγονός ότι τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί, φέρνει τις ομάδες πίσω και προσπαθούν μέσα από τα φιλικά παιχνίδια να μείνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Τόσο η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα όσο και του Νίκου Αναστόπουλου θα μπορέσουν να τσεκάρουν παίκτες και σχήματα, ώστε να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια του πρωταθλήματος (όταν αυτό ξεκινήσει). Ο Μιχάλης Ζιώγας πάντως έχει σχεδόν καθαρό το ''μπλοκάκι'' του, καθώς επιστρέφει ο Ραφαήλ Σοιλεμέζογλου από τον τραυματισμό του, εκτός όμως θα είναι ο νεαρός Γαλανόπουλος που σήμερα έκανε επέμβαση και θα επιστρέψει στα γήπεδα σε περίπου ένα μήνα. Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση του για το πολύ ενδιαφέρον φιλικό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

2 σχόλια:

  1. Γνωρίζετε αν θα είναι για το κοινό ανοιχτό ή θα είναι κεκλεισμένων των θυρών όπως ακούγεται. Μπορείτε να το εξακριβώσετε
    Παπαδόπουλος Άρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!