Βαθμός για τον Πιερικό!

Το θετικό αποτέλεσμα που έψαχνε κατάφερε να αποσπάσει απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκη ο Πιερικός με σκορ 1-1, ενώ μπορούσε ακόμη και την νίκη, καθώς η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα προηγήθηκε στο 55' με γκολ του Σίμου Παπαδόπουλου έπειτα από εκτέλεση πέναλτι (δεύτερο συνεχόμενο γκολ του, εξίσου με τον ίδιο τρόπο). Στη συνέχεια του αγώνα η ομάδα του Πιερικού έμεινε στην άμυνα και "έβγαινε" στις αντεπιθέσεις, ενώ μια απο αυτές παραλίγο να φέρουν το δεύτερο γκολ καθώς στο 75' ο Λαζόπουλος δεν κατάφερε σε τετατετ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Έτσι λίγο αργότερα στο  85' η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη ισοφάρισε με τον Χαρτσιά με σουτ μέσα στη περιοχή. Το τελικό σκορ 1-1 βρήκε και τις δυο ομάδες ευχαριστημένες, καθώς η ομάδα του Πιερικού έφτασε τους 10 βαθμούς ενώ αντίστοιχα του Καραισκάκη σκαρφάλωσε στην 5η θέση με 16 βαθμούς.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Πιερικού την επόμενη Κυριακή στη Σεβαστή με την ομάδα του Διαγόρα.

Διαιτητής ήταν ο Σημαιάκης με βοηθούς τους Χριστάκογλου και Γούτα (Χαλκιδικής).

Κίτρινες κάρτες: Λούγκος, Τριανταφυλλίδης, Παναγιωτίδης, Νταντίνης Πιζάνι-Αβραμίδης, Βελέτης, Χαρτσιάς

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Πιζάνι, Κολομπάκης, Μπαρούτας, Αγησιλάου, Κραγιόπουλος, Νταντίνης, Λούγκος, Παναγιωτίδης (46′ Κοκονόζι), Λαζόπουλος (88′ Καμαρά), Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης (74′ Γελαδάρης).
Α.Ε. Καραϊσκάκης (Νίκος Θεοδοσιάδης):Ανδρούτσος, Καψάλης (56′ Οντγκόν), Αμβραμίδης, Μποτωνάκης, Βελέτης, Κόλιντς, Ντατίδης (74′ Γούλας), Σκοπελίτης (Τσακάλης), Λώττας, Ευαγγέλου, Χαρτσιάς.

Y.Γ: Στα αρνητικά της σημερινής ημέρας, το ότι η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, αγνόησε ή ξέχασε την μεγάλη απώλεια του Πιερικού ποδοσφαίρου, τον Θόδωρο Κυζίρογλου που έφυγε πρίν μια εβδομάδα, καθώς δεν υπήρξε καμία κίνηση από τους αρμόδιους για τέλεση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του, με αποτέλεσμα αρκετοί φίλαθλοι να σχολιάσουν αρνητικά το συγκεκριμένο γεγονός.

3 σχόλια:

  1. Πάλι με πέναλτι...

    Ας είμαστε «ευχαριστημένοι» που «φτάσαμε τους 10 βαθμούς»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον Κιζιρογλου τιποτα αυτοι είναι πιερικοι που δεν ξερουν από ιστορια ουτε στα μεγάφωνα μια μικρή υπενθυμιση όπως εγινε περσι σε αναλογη στιγμη λειπουν και απουσιαζουν σοβαροι ανθρωποι ειλικρινα
    Ιωαννίδης Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήστο, ο Κιζίρογλου θα τιμηθεί όταν έρθει η ώρα! Κανείς δεν ξεχνά την προσφορά του!

      Μην περιμένεις τίποτα από αυτά τα ιματιοφορούντα δίποδα...

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!