Και ο Συμεωνίδης για Πιερικό!

Δεύτερο ενδιαφέρον ''έσκασε'' σήμερα για τον σύλλογο του Πιερικού σε διάστημα μόλις 10 ημερών.
Μετά το μπάσιμο του Γιάννη Ντούμου για τα διοικητικά του Πιερικού και την άμεση ανάληψη της ομάδας, ο νυν χρηματοδότης του Διαγόρα Σεβαστής (και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΠ) Ιωάννης Συμεωνίδης, δήλωσε ανοιχτά το ενδιαφέρον του για την ομάδα του Πιερικού από το καλοκαίρι (με την λήξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν). 

Σε επικοινωνία του κ.Γιάννη Συμεωνίδη με το PNEWS, μας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον, και δήλωσε ότι...
«Έχουμε ήδη ξεκινήσει το πλάνο μας για τον Πιερικό, μαζί με κάποιους άφθαρτους Κατερινιώτες επιχειρηματίες που θέλουν να βοηθήσουν και να προσφέρουν, με κύριο κύριο στόχο, του χρόνου ο Πιερικός να πρωταγωνιστήσει''.»




Στον χθεσινό αγώνα του Πιερικού και οι δύο ενδιαφερόμενοι!
Μάλιστα, οι δύο επιχειρηματίες που από ότι φαίνεται θα αναμετρηθούν για τον ''διοικητικό θρόνο'' του Πιερικού, βρέθηκαν στην θύρα των επισήμων, στον χθεσινό αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, οπού παρακολούθησαν το παιχνίδι, ενώ οι ομάδες τους (Πύδνα και Σεβαστή αντίστοιχα) έπαιζαν ταυτόχρονα σε εκτός έδρας αγώνα.
Χαμηλά στην vip κερκίδα, ο επιχειρηματίας Γιάννης Ντούμος
Ψηλά στη vip κερκίδα ο επιχειρηματίας Γιάννης Συμεωνίδης


7 σχόλια:

  1. Ότι και να λέει ο σαραιλιδης πρέπει να ξέρει ότι ή συνέλευση θα δώσει την ομάδα αυτός δεν έχει τίποτα για να δίνει τα χέρια με τον κύριο σιμεωνιδη αν ο κύριος αυτός θέλει την ομάδα ερχετε στην συνέλευση και την ζητάει αν και με αντίπαλο τον κύριο ντουμο δεν νομίζω να έχει κάποια τύχη στην συνέλευση
    Λαφατζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΜΕΣΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι πολύ περίεργος να μάθω ποιοι είναι αυτοί οι «άφθαρτοι Κατερινιώτες επιχειρηματίες» που θέλουν να «βοηθήσουν και να προσφέρουν» πλαισιώνοντας το σχήμα Συμεωνίδη...

    Πολλές ξαφνικές αγάπες για τον Πιερικό απο όλους τους βρε παιδί μου...

    ΥΓ
    Αυτό που μου άρεσε από το άρθρο είναι οι λεζάντες των δυο φωτογραφιών που γράφουν... «vip κερκίδα»!
    Θα παρακαλούσα αυτή η κερκίδα να αναφέρεται εφεξής ως «Σκεπαστή»... (προκαλεί λιγότερο γέλιο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λέτε αν υπάρξει και τρίτο σχήμα στην ΕΠΟ να υπάρξει και τρίτος ενδιαφερόμενος.
    Τελικά μήπως πρέπει να γίνονται εκλογές στην ΕΠΣ πιο συχνά για να γεμίσουμε ενδιαφερόμενους.
    Τίποτα εκλογές το καλοκαίρι δεν έχει, που ψάχνουμε τους επενδυτές με τα κυάλια.
    Είναι που όταν ανέφερα στην ΕΚΑΒΗ ότι όσοι ασχολούνται με τον Πιερικό δεν έχουν μόνο ζημίες όπως μας περιγράφουν εκ των υστέρων, εννοώντας φυσικά ότι πολλές φορές η ανάμειξή μας με τα κοινά δεν αποσκοπεί στο άμεσο χρηματικό κέρδος, παρεξηγήθηκαν φίλοι μου από χρόνια.
    Όπως και νάχει το καλό είναι ότι και οι δυο είναι γνωστοί Πιερικοί στην πιάτσα, τώρα για το πόσο εκτίθονται ως προσωπικότητες στα μάτια των αγνών φιλάθλων με την εκδήλωση ενδιαφέροντος την συγκεκριμένη στιγμή του συλλόγου ας το αναλογιστούν οι ίδιοι, καθώς καλώς ή κακός δεν παύουν να φαίνονται σαν να μαλώνουν πάνω από ένα πτώμα.
    Αυτή τη στιγμή προέχει η εξασφάλιση της βιώσιμης επόμενης μέρας για το σύλλογο.

    Υ.Γ.1ο : είναι ευκαιρία για τον Σαραηλίδη αν θέλει να αποδείξει ότι έχει αγνές προθέσεις για τον σύλλογο, να καλέσει και τους δυο να μπουν από κοινού (με Πρόεδρο και Δ.Σ. κοινής αποδοχής) και από τώρα στη διοίκηση, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και όχι παχιά λόγια για το καλοκαίρι που θα έχουν τελειώσει οι εκλογές.
    Υ.Γ. 2ο: Δεν νομίζω να εξουσιοδοτήθηκε από κανέναν ο Σαραηλίδης να επιλέξει το επόμενο σχήμα, απλά του ζητήθηκε να τρέξει το σύλλογο με όποιες δυνάμεις έχει μέχρι να βρεθεί επενδυτής.
    Υ.Γ. 3ο : Γενική συνέλευση δεν γίνεται μόνο με τη θέληση του Σαραηλίδη, προτείνω και περιμένω να ακολουθήσουν και άλλοι την άποψή μου, την συγκέντρωση αυτών των 50-100 ανθρώπων (που δυστυχώς απομείναμε) την Κυριακή στο γήπεδο όπου με τη ΛΗΞΗ του αγώνα θα σφραγίσουμε την πρόσκληση της επόμενης Γ.Σ. καθώς θα αποτελούμε τα 3/5 των μελών. Τονίζω με τη λήξη του αγώνα καθώς δεν πάμε για λαικό δικαστήριο (τουλάχιστον προς το παρόν).

    Γιώργος Γ. Σαββίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσει και να το καταλάβουν οι νυν διοικουντες είναι το εξής, η ομάδα ανήκει στη γενική συνέλευση και δεδομένης της αδυναμίας των νυν συν την έλειψη χρήστης διοίκησης (και παραιτήσεις μελων) πρέπει να κληθεί άμεσα η ΓΣ με μοναδικό θέμα ανάδειξη νέας διοίκησης ...παπαδημητριοθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΡΑΗΛΙΔΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ
    ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλοί οι... "μνηστήρες"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!