''αποχαιρετιστηριο'' φιλικό και ανακαταταξεις

Με την ομάδα της ΑΕ Καρίτσας θα αγωνιστεί αύριο ο Πιερικός σε ένα αποχαιρετιστήριο φιλικό αγώνα πριν την διακοπή των Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της 25ης Μαρτίου στις 17:00 μ.μ.
Επίσης ήδη ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Ζιώγας έχει ξεκινήσει τις επαφές του με την διοίκηση για κάποιες ανακατατάξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα για πιθανές αποχωρήσεις και μεταγραφές που θα αρχίσουν να ανακοινώνονται στις αρχές του νέου χρόνου. Πάντως στις χώρες τους επέστρεψαν οι Αγισηλάου και Πισάνι με ανοικτό το ενδεχόμενο όμως να μην γυρίσουν πίσω...

2 σχόλια:

  1. Το γεγονός ότι η ιστορική,θρυλική θα έλεγα ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, που διακρίθηκε τις προηγούμενες δεκαετίες,κατρακύλησε αγωνιστικά και αγωνίζεται πλέον στην Γ Έθνική Κατηγορία και δέν έχει δυστυχώς προοπτική ανάκαμψης και ανόδου αποτελεί ευθύνη και υπαιτιότητα Διοικήσεων που μέ άστοχες επιλογές,κακή οικονομική διαχείριση και πολιτική έδιωξαν παίκτες κλειδιά και ,οδήγησαν το Σωματείο αυτο που είναι έννοια ταυτόσημη με την Κατερίνη στό τέλμα και την ποδοσφαιρική ανυποληψία.
    Δέν είναι η καταλληλότερη στιγμή να συνταχθεί γενικό κατηγορητήριο και να αποδοθούν,να επιμερισθούν ευθύνες.
    Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ διαλύθηκε,δεν υφίσταται πλέον ,είναι ερασιτεχνικό Σωματείο βρίσκεται νομικά σε στάδιο εκκαθάρισης, δημιουργήθηκαν υπέρογκα χρέη πρός το Δημόσιο και τρίτους και εκκρεμότητες πού έπληξαν καίρια την εικόνα και τό κύρος της ,που δέν πρόκειται να πληρωθούν και καθορίζουν σε σημαντικό βαθμό τό αβέβαιο μέλλον της ομάδας.. .
    Αν επιδιώκουμε με αυτογνωσία και ρεαλισμό μια συνταρακτική εξέλιξη και ανατροπή αυτής της μάλλον αρνητικής κατάστασης ,τότε πρέπει να συμφωνήσουμε ότι χρειάζεται να αναλάβει την Διοίκηση σοβαρός επενδυτής,επιχειρηματίας με κεφαλαιακές δυνατότητες ,να υπάρξει υψηλό Budget μεταγραφές ακόμη μέσα στόν Γενάρη 2017 (χωρίς άλλες συζητήσεις και ανακοινώσεις)ώστε έχοντας τα εχέγγυα και την βούληση να αποκτηθούν παίκτες αξίας,να δυναμώσει σημαντικά το ρόστερ και να γίνειμε ικανό τεχνικό team σχεδιασμός πενταετίας ,προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες. Άν συνεχισθεί αυτή η δυσάρεστη κατάσταση παρακμής δέν νομίζω ότι μπορούν να επιτευχθούν πολλά.

    Διαφορετικά φρονώ η ομάδα που δέν έχει σήμερα δυστυχώς όπως συνομολογείται την στήριξη της τοπικής κοινωνίας , παρά τις φιλότιμες προσπάθειες πού γίνονται δέν θα κατορθώσει την επιστροφή.
    Η θέση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ πού γνώρισε ημέρες δόξας και πανελλήνιας αναγνώρισης ,θαυμασμού αντικατοπτρίζει εν πολλοίς την γενικότερη οικονομική,πολιτισμική και κοινωνική κατάσταση της Κατερίνης που είναι σε καθοδική πορεία και κάμψη με ραγδαία αυξανόμενη μετανάστευση.
    Ο δισταγμός ,άρνηση και η επιφυλακτικότητα ανθρώπων και οικονομικών παραγόντων με μεγάλη οικονομική επιφάνεια να σχοληθούν ενεργά με τον ιστορικό Πιερικό δείχνει ανάγλυφα το σημερινό status
    ΟΛΟΙ έχουμε συνευθύνη και υποχρέωση για αυτήν τήν λαβωμένη παραπαίουσα ομάδα,παρακολουθούμε άπραγοι και απαθείς λόγω λαθεμένης νοοτροπίας και λογικής εκ τούς μακρόθεν καθισμένοι στόν καναπέ τα τεκταινόμενα ,,χωρίς έστω να πηγαίνουμε στό γήπεδο.
    Δέν γίνεται όμως με ευχολόγια,υποσχέσεις άνευ αντικρύσματος και με μεγαλοστομίες για εγχώρια κατανάλωση και εφήμερη προβολή ,χρειάζονται σπόνσορες και προπάντων επενδυτής φερέγγυος που θα αποκαταστήσει τό τρωθέν κύρος της ομάδας.
    Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μπορεί συνάμα να αξιοποιήσει πρωτίστως τα τοπικά ταλέντα,το μεγάλο φυτώριο πού υπάρχει στην Πιερία νέους παίκτες που πρέπει να αντιληφθούν και να συνειδητοποιήσουν ότι φορούν τηνι στορική,βαριά αυτή φανέλα και ,έρχονται σ εομάδα που θα αποτελέσει σκαλοπάτι να φθάσουν ψηλότερα.,αλλά και παλαίμαχους που διακρίθηκαν ,αγωνίσθηκαν σε μεγάλες ομάδες και δέν έχουν κληθεί να προσφέρουν την γνώση και εμπειρία τους.
    Εύχομαι αυτές οι επεισημάνσεις και διαπιστώσεις να κινητοποιήσουν και να ευαισθητοποιήσουν την εν υπνώσει ευρισκόμενη κοινωνία και να υπάρξει άμεσα πρωτοβουλία σε διοικητικό επίπεδο,αυτό είναι ιστορικό χρέος μας άλλωστε.

    Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ Δικηγόρος ΑΠ
    πρ.Νομικός Σύμβουλος 'ΣΦΚ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ"

    Αναδημοσιευση από http://bikiropoulos.blogspot.gr/2016/12/blog-post_703.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΝΟΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ......ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Β,ΝΟΥΛΕΖΑ

      (δεν χωρούσε ο τίτλος του άρθρου και τον βάζω χωριστά)

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!