ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ (vid)


12 σχόλια:

  1. Και αθλητικογραφος και διευθυντής ακαδημιών...
    Σε δουλειά να βρίσκεται...

    Αυτά μόνο στην Κατερίνη γίνονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα δεν συνοδεύεται από κανένα μέλος της διοίκησης. Δηλ. Δεν υπάρχει Γεν. αρχηγός; Δεν υπάρχει Έφορος ποδοσφαίρου; Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στις μικρότερες ομάδες των χωριων. Η απαξίωση σε όλο της το μεγαλείο. Αλήθεια θα'θελα τη γνώμη του Μανώλη επί του θέματος. Κάνει ο άνθρωπος απέλπιδες προσπάθειες να δικαιολογήσει τις ανεπάρκειες της διοίκησης, αλλά το να πηγαίνει ομάδα εκτός έδρας χωρίς κανένα μέλος διοίκησης πρέπει να αποτελεί πανελλήνια πρωτοτυπία.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί οι τύποι έχουν κάνει τον Πιερικό να έχει εθιστεί στην καρπαζια που του έγινε δεύτερη φύση. Μην περιμένεις να καταλάβουν κάτι αυτοί οι τύποι όταν δεν κατάλαβαν το καλοκαίρι ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ. Απλά είναι μέρος του προβλήματος. Παράτησέ τους στην κατρακύλα τους.

      Διαγραφή
  3. Φίλε μου Α. με τι κάθεσαι και ασχολείσαι;
    Δες λίγο το παρακάτω άρθρο

    http://www.footballleaguenews.gr/xania/item/68210-%C2%AB%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%B7%E2%80%A6-700-%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82%C2%BB.html

    Όλοι το 700.000 χρησιμοποιούν για αξία χρεών, τυχαίο;
    350.000 περίπου το ΙΚΑ και η εφορία(400 ήταν τα δικά μας;).
    Γιατί δεν μπορεί να κερδίσει η διοίκηση τον κόσμο;(σαν κάτι να θυμίζει).
    Αποχή οργανωμένων - όχι στο κουτόχορτο(τρώνε άραγε μερικοί;).

    Πάντα τα ίδια και τα ίδια. Η συνταγή των αποτυχημένων διοικήσεων - προέδρων. Αναμένουμε σε λίγο καιρό την πτώση της ομάδας για "1000 ευρώ", έπειτα ένας μπακάλης με χρήματα(φυσικά από την αχανή Αθήνα των 5 εκ αγνώστων) θα βρεθεί να δώσει ελπίδες super league, η συγχώνευση θα αγνό-φαίνεται η μόνη λύση καθώς η ομάδα θα χαροπαλεύει στην Γ εθνική και θα πρωταγωνιστούν τα "ζωνιανά".
    Η σωτηρία των δημίων της ΠΑΕ θα είναι η σφαγή του ένδοξου αλόγου και στο τέλος θα έρθει ο διχασμός στον φίλαθλο κόσμο.
    Οι πιο ελαφρύς διανοητικά φίλαθλοι θα πιστεύουν σε παραμύθια και θα ακολουθούν χωρίς ιδιαίτερο λόγο τους καταστροφείς(χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι γίνονται σύμμαχοι τους στην καταστροφή).
    Θα στραφούν ενάντια σε όσους προσπαθήσουν να κρατήσουν ζωντανό το άλογο. Έπειτα στα τοπικά blog θα βγαίνει άλλοτε ο ένας και άλλοτε ο άλλος και το πρόβλημα του θα είναι αν η ομάδα πήγε ασυνόδευτη ή όχι σε εκτός έδρας αγώνα.

    Δεν θα σου απαντήσω φίλε μου Ανδρεάδη Α. Δεν υπάρχει λόγος να σου απαντήσω, γιατί απλά δεν θα καταλάβεις. Λυπάμαι.

    Μανώλης Γρηγορίου, κάτοικος Θες/νίκης
    Πιερικός από παιδί μικρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην εποχή Σαραηλιδη η "ουρά στα σκέλια" ονομάζεται "για όλα φταίνε οι προηγούμενοι". Παραφράζοντας τον Καββαδία θα πω "πολλά έχουν δει τα μάτια μας εσύ μου φέρνεις τρόμο".

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα στην όμορφη Καβάλα! Την πόλη που εμπνέει τους αμπελοφιλόσοφους της κακιάς ώρας! Στεφανος Καραγεώργος.

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα από την ηλιολουστη Κατερίνη Στέφανε. Εσυ τον χαβά σου. Ή πράγματι δεν αντιλαμβάνεσαι ή το κεφάλι σου έχει αντί για μυαλό μπιζελια! (ή απλά να υποθέσω ότι εφηύρες νέο ψευδώνυμο)

      Διαγραφή
    4. Πατρη, μην ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσομπάνη. Δεν αναφέρομαι σε σένα. Χαλάρωσε λίγο, γιατί δεν εχεις πάρει μυρωδιά τι παίζει εδώ. Στον "κ. Μανώλη" αναφέρομαι. Ξέρει αυτός γιατί έχει τη μύγα και μυγιαζεται. Στεφανος Καραγεωργος

      Διαγραφή
    5. Περίεργο, γιατί η ip μου παραπέμπει σε... "Καβάλα"

      Διαγραφή
  4. Υγ
    Να δεις ποιος άλλος μιλούσε για άλογα και φτωχούς αγρότες... ποιος άλλος.... ποιος άλλος.... βρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει συνοδός για τα εκτός εδρας παιχνίδια, φεύγουν παίκτες γιατί δεν παίρνουν έστω ένα χαρτζιλίκι και όποιος φεύγει για να πάρει το δελτίο η ταρίφα είναι 200 ευρώ, Οι Ακαδημίες διαλύθυκαν. Η ομάδα νέων ααδυνατώντας να την λειτουργήσουν την έκαναν δώρο στους Διόσκουρους. Η διοικηση δεν συνεδρίασε ποτέ. Υπάρχει μέλος της διοικησης που παραδέχεται πως δεν ξέρει καν αν είναι μέλος. Αυτοί που κατηγορούσαν την προηγούμενη διοικηση έφτασαν στο σημείο να γλείφουν εκεί που δάγκωναν, Για να γίνω πιο κατανοητός, στα δύσκολα παίρνουν οικονομική βοήθεια από μέλος της περισινής διοικησης. Απαξίωσαν να απαντήσουν στην επιστολή που είδε το φως της δημοσιότητας την περίοδο των χριστουγέννων, για το ενδιαφέρον παλαιών παραγόντων να αναλάβουν την ομάδα.
    Η μακράν χειρότερη διοικηση στην ιστορία της ομάδας. Πιστεύει κανείς πως αν έπεφταν τόσες ομάδες όσες έπεσαν πέρισι θα σωζόταν η ομάδα;
    Στη συνέλευση του καλοκαιριού που είναι υποχρεωμένη να κάνει, έχει να πέσει πολύ γέλιο.
    Ανδεάδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανδρεάδη, σωστά όλα αυτά που περιγράφεις πιο πάνω, επιβεβαιώνουν την πεποίθησή μου ότι όλα αυτά έγιναν βάσει σχεδίου με εντολές παραγοντα της βόρειας Πιερίας.
      Έλα που όμως υπάρχει και Θεία Δίκη και η ομάδα του συγκεκριμένου παραγοντα είναι στην φασολάδα για υποβιβασμό και τους περιμένω του χρόνου στην Γ' με ανοιχτές αγκάλες...
      Τους αφήνω να ονειρεύονται "συγχώνευση"!!!

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!