Φέρνει και Χαρτσιά ο Πιερικός!

Μετά την επιθετική οχύρωση με τον Βασίλη Σαχινίδη, η διοίκηση του Πιερικού σε συνεργασία με τον προπονητή Απόστολο Στύλο, συνεχίζουν τις επαφές για τις τελευταίες πινελιές του ρόστερ, ώστε όλες οι θέσεις να είναι καλυμμένες με ποδοσφαιριστές πρωταγωνιστικού επιπέδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PNEWS, οι μελανόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του 26χρονου έμπειρου αριστερού εξτρεμ Κωνσταντίνου Χαρτσιά που έρχεται από τον πρωταθλητή του 3ου ομίλου Κρόνου Αργυράδων οπού και ήταν ο πρώτος σκόρερ στην ομάδα. Έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια σε επίπεδο Football League με την Παναχαική, την Νίκη Βόλου, τον Βύζαντα Μεγάρων και το Καραισκάκη. Έχει ξεκινήσει από τον Αστέρα Τρίπολης οπου και έγινε επαγγελματίας. Ενώ έχει περάσει επίσης από Ζάκυνθο, Χάλκι, Ερμιονίδα και Κρόνο Αργυράδων οπού κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής.

Την Παρασκευή αναμένεται στη Κατερίνη, και εφόσον συμφωνησουν σε όλα οι δύο πλευρές, θα υπογράψει και θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα..

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Απόστολου Στύλου κινείται επίσης για έναν μεσοεπιθετικό και ίσως έναν κεντρικό μέσο.
Κάτι που ο Κατερινιώτης κόουτς θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες τσεκάροντας την ομάδα στα φιλικά παιχνίδια της..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!