Συμφωνία και με Αποστολόπουλο ο Πιερικός!

Σε προφορική συμφωνία με τον 32χρονο Αθηναίο στόπερ, Βασίλη Αποστολόπουλο ήρθε ο Πιερικός, σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor. 
O έμπειρος κεντρικός αμυντικός αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Κατερίνη, μαζί με τον Σέρβο εξτρέμ, Μπόγιαν Άλεξιτς, για να υπογράψουν και να ανακοινωθούν, ξεκινώντας προπονήσεις και κλείνοντας δυο σημαντικές εκκρεμότητες του σχεδιασμού (αν αποκτηθεί άλλος παίκτης, ίσως επιτελικός χαφ μετά τη φυγή του Πετζαρομάν, πιθανότατα θα γίνει μετά την οριστικοποίηση της κατηγορίας συμμετοχής. 

Ο Αποστολόπουλος έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο, Χαλκηδόνα, Αήττητο Σπάτων, Καρμιώτισσα (Κύπρο), στην Ουγγαρία με Βιντεοτόν και Πούσκας, στις ΗΠΑ με τη Ρότσεστερ και μέχρι πρότινος στην Αυστρία, με την Bischofschofen. 

O έμπειρος στόπερ θα αυξήσει επιλογές και ανταγωνισμό στα μετόπισθεν για τον Σάκη Παπαβασιλείου, δίπλα στους Γιαλαμίδη, Κανταρτζή, Τακίδη, και Παντζιάλα.

Soccerpractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!