Έρχεται ο Άλεξιτς!

Όπως σας είχε ενημερώσει το ρεπορτάζ του PNEWS πριν λίγες εβδομάδες για την προφορική συμφωνία του 29χρονου Σέρβου επιθετικού Μπόγιαν Άλεξιτς, ο οποίος πλέον μπορεί να έρθει στην χώρα μας μετά το πρόβλημα που προέκυψε λόγω του covid-19 και της κατάστασης των ταξιδιώτικων οδηγιών.

Έτσι αυτή την εβδομάδα αναμένεται να βρεθεί στη Κατερίνη και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Πιερικού, και να ενταχθεί με το υπόλοιπο ρόστερ υπό της οδηγίες του κόουτς Σάκη Παπαβασιλείου με τον οποίο είχε δουλέψει στην θητεία του στον ΑΕ Καραισκάκη.

Να θυμίσουμε ότι ο Σέρβος φορ που μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ, κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα της Football League με τον ΑΟ Τρίκαλα ως βασικό στέλεχος της ομάδας. Ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην ΑΕ Καραϊσκάκης, OFK Beograd, Mladost Apatin, Vozdovac, Francavilla και Taranto.

Προ το πυλών ένας αμυντικός και δεκάρι!

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του Πιερικού κινείται για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών για τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του μεσοεπιθετικού, καθώς μετά την ξαφνική αποχώρηση Πετζαρομάν προέκυψε κενό σε αυτή τη θέση. Παγωμένο αλλά υπαρκτό είναι ακόμα το ενδεχόμενο απόκτησης Παντελιάδη-Παπατόλιου καθώς περιμένουν τις αποφάσεις της ομοσπονδίας για τις κατηγορίες ώστε να κινηθούν ανάλογα.


Τέλος υπενθυμίζουμε για το επόμενο φιλικό του Πιερικού απέναντι στην K19 του ΠΑΟΚ, το ερχόμενο Σάββατο 5/9 και ώρα 19:00 στο Α'ΔΑΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!