Ζιώγας: "Με εντυπωσίασε ο Γαλανόπουλος"!

Μιχάλης Ζιώγας (προπονητής Πιερικού) μετά το φιλικό αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο Katerinisport.gr. 


«Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω στον στόχο τον οποίο έχουμε βάλει από την αρχή. Στηρίζουμε τα νέα παιδιά. Σήμερα με εντυπωσίασε ο νεαρός Γαλανόπουλος, με τον οποίο πήραμε ένα ρίσκο. Θεωρώ ότι εάν είναι σοβαρός, που φαίνεται ότι είναι σοβαρό παιδί και συνεχίσει να δουλεύει, ότι το μέλλον του ανήκει.
Μιλάμε για ένα παιδί το οποίο είναι δεκαέξι χρονών. Αυτή είναι η φλοσοφία της ομάδας, πάνω σ’ αυτό θα δουλέψουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωνόμαστε».

22 σχόλια:

  1. Τον εντυπωσίασε ο πιτσιρικάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θελει και αυτος το χαρτζηλικι του......
      Ν.Καλαιτζης

      Διαγραφή
  2. Βασίλης Αναστασιάδης5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 2:57 μ.μ.

    Όσοι ήμασταν στο γήπεδο και είδαμε το παιχνίδι, καταλαβαίνουμε τι εννοεί ο Ζιώγας. Ο μικρός ήταν πράγματι εξαιρετικός σαν κεντρικός αμυντικός! Δεν πρέπει τα μυαλά του να πάρουν αέρα και να δουλέψει, τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι νεαροί της ομάδας. Ταλέντο υπάρχει σίγουρα!

    * Τώρα αν εσείς που σχολιάσατε πιο πάνω, είστε Πιερικοί, εγώ είμαι αστροναύτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασίλη θα διαψευστείς σύντομα όταν ομάδες επίπεδου Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα ρίχνουν αμέτρητες καρπαζιές στον Πιερικό και... το πρωτάθλημα ακόμα δεν ξεκίνησε...

      Διαγραφή
    2. ΥΓ
      Στην Ελλαδα είμαστε, την χώρα που «ο,τι δηλώσεις, είσαι»!
      Αν εσυ δηλώνεις αστροναύτης, με γεια σου με χαρα σου...
      Κανένα πρόβλημα!

      Διαγραφή
    3. Βασίλης Αναστασιάδης5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 3:30 μ.μ.

      Καλύτερα αστροναύτης παρά πληγή...

      Διαγραφή
    4. πληγη, πληγη, κρυφοπληγιτσα...

      Διαγραφή
  3. ιώγα δεν ντρέπεσαι να καταστρέφεις ένα ταλέντο όπως εσύ αναφέρεις βάζοντας ένα πιτσιρίκι να σηκώσει ένα τεράστιο βάρος; Θα έχει να αντιμετωπίσει θα έχει να αντιμετωπίσει διπλάσιους σε ηλικία παίκτες μς σωματοδομή που μόνο κακό θα κάνει στον πιτσιρικά. Τώρα αφού ξέμεινες από παίοκτες έχω ένα καλό 14χρονο, μπορώ να τον φέρω στην ομάδα;
    Ανδρεάδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ομάδα είναι μακριά από αυτό που ονειρευόμαστε όσο ξεμακραίνουμε από τη παραπιερική οργάνωση που θέλει να έχει το Πιερικό υπό έλεγχο, τόσο δυναμώνει.
    Ο Πιερικός θέλει περισσότερο την ηρεμία του πάρα τον κόσμο του γι αυτό και λυσσάξανε τα μέλη της παραπιερικής.
    Βλέπουν πως χάνουν τον έλεγχο και κινούν θεούς και δαίμονες για να προκαλούν συνεχώς προβλήματα.
    Ο ψηλός που την κοπάνησε χθες ήταν θύμα τους αλλά κάθε εμπόδιο σε καλό.
    Χθες βγήκε στον αφρό ο Γαλανόπουλος αύριο θα βγει κάποιος άλλος.
    Το Μοναστήρι να είναι καλά κι από καλόγερους όσους θέλουμε.
    Πάρτε το χαμπάρι ότι ο Πιερικός θα φτιάξει ομάδα και μάλιστα χωρίς τα διαρκείας σας.
    Μη πάρετε διαρκείας ασπιρίνες για τον πονοκέφαλο να πάρετε.
    Φυσικά αν έχει κάτι μέσα το κεφάλι σας που να σας πονά.
    Ανεγκέφαλοι παραπιερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασίλης Αναστασιάδης5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 3:51 μ.μ.

    Πες τα "Αθηνόδωρε"! Όλοι τους φταίνε και για όλα έχουν άποψη! Λες και ο Πιερικός είναι τσιφλίκι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα ο Πιερικος ΔΕΝ είναι δικό ΣΟΥ τσιφλίκι...

      Διαγραφή
  6. Εσείς οι δύο που γράφετε από πάνω, αν και σας κόβω να είστε ο ίδιος, φαίνεται πως δεν πήγατε χθες στην Καισάρια. Αντί το σκορ να είναι 5-0 και έχοντας και την αβάντα του διαιτητή φύγαμε μόνο με 2-0, Φυσικά η Καισάρια ξέροντας πως έχει εύκολο αντίπαλο δεν έβαλε μέσα Νάκα, Λαζαρίδη και Ψύρρα. Εμείς σε όλα αυτά έχουμε να πούμε πως αναδεικωύουμε ένα 16χρονο ταλέντο που του χρόνου κι αυτό θα πάει να βρεί τον αδερφό του. Εμείς θα βγάζουμε ταλέντα και οι αντίπαλοι θα μας ρίχνουν πεντάρες. Δηλ. Θα γίνουμε οι καρπαζοεισπράκτορες του ομίλου. Να την χαίρεστε την ομάδα, την κάνατε σαν τα μούτρα σας.
    Ανδρεάδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπεσες διάνα «Ανδρεάδης Α.» που μας έκοψες απόντες από το χθεσινό φιλικό. Για κορόιδα μας πέρασες;
      Εγώ είχα πάει στο περσινό 5-1 και είχα πληρώσει και εισιτήριο.
      Τότε που φέρνανε τους μαύρους από το αεροδρόμιο για να παίξουνε και μάλιστα αλλάζανε τα ρούχα τους στο δρόμο για να προλάβουνε

      Διαγραφή
    2. Η περσινή ομάδα είναι Μπαρτσελόνα σε σύγκριση με την φετινή. Μπορεί να έφαγε πεντάρα αλλά όλοι ξέραμε ότι με το υλικό που είχε ήταν θέμα χρόνου να βελτιωθεί. Για αυτό και οι χλιαρές αντιδράσεις. Φέτος όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Μπάμπης Διονυσιάδης.

      Διαγραφή
  7. Έτσι ειναι, όσοι δεν τρώμε τον σανό της Υπό προθεσμία Διοίκησης ειμαστε παραπιερικη οργάνωση. Το βλέπουμε οτι δυναμώνει ο Πιερικος. Με μεγαθήρια όπως ο Σαραηλιδης και ο Κουθουριδης εξελίσσεται σε μεγαθήριο που τρωει 2 απο τον Αχιλλέα, ενώ θα ηταν για 5, και λέμε πάλι καλα. Που του φεύγουν παίκτες γιατι αντιλαμβάνονται σε τι κοτέτσι ήρθαν (αυτα τα σάπια περί απειλών στον σεντεμεντε να τα πείτε σε κανέναν λοβοτομημένο) Αθηνοδωρε επειδή προφανώς δεν είδες το ματς με την νεοκαιςαρεια και επειδή απο μπάλα δεν κατέχεις και πολλα για έλα στην επόμενη Γενική Συνέλευση να μας τα πεις αυτα τα χαριτωμένα και απο κοντά να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Σαββιδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξέρετε τι ωραία ησυχία εχει στο Γ´ Τοπικό; Ούτε άγχος ούτε τιποτα. Να σε βαλουμε έφορο εσένα Αθηνοδωρε και τους φίλους σου που το ονειρεύεστε άλλωστε καιρό να ξαναδείτε τον Πιερικο στα Τοπικά για να μπορείτε να έχετε ρόλο και λόγο και θα ειμαστε μια χαρά. Γ. Αναγνωστοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο "δεμένος" Φωκαϊδης πόσα γκολ έβαλε; Σαββίδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΚΟΛ ΜΕΤΡΑΝΕ ???? ΟΑΛ ΤΑ ΑΛΛΑ?? ΤΑΚΤΙΚΗ ,ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΤΑΛΕΝΤΟ,ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ,ΜΥΑΛΟ,ΗΛΙΚΙΑ??? ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΡΩΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ....


      ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Δ.

      Διαγραφή
  10. Ρε σεις με τι είχαν δεμένο τον Φωακαιδη; Μάλλον με αέρα κοπανιστο. Αμ τον Σεντεμςντε που ο άνθρωπος μπήκε στα αποδυτήρια και νόμισε πως μπήκε σε νηπιαγωγείο; ο αντίπαλος μίλησε για την τακτική της ομάδας του και την προφύλαξη τριων ενδεκαδατων παικτών και ο δικός μας μην έχοντας τίποτε να πει μας μίλησε για ένα δεκαεξάχρονη παιδί. Τα ψέματα τελείωσαν μαζί και σεις.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΜΕΝΟ???? ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ..ΡΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ 17ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ....ΚΡΙΜΑ!!!

      ΝΤΟΥΦΑΣ Δ.

      Διαγραφή
  11. οταν λες με εντυπωσιασε ο ταδε ,προσβαλης του υπολοιπους κυριε ζιωγα.οι αλλοι ηταν για τα πανηγυρια???/αυτο ειδες??δεν ειδες οτι δεν υπαρχουμε σαν ομαδα???αυτη θα ειναι η ομαδα μας??με αταλαντα παιδακια και αν υπαρχουν 2-3 ,θα καουν με το συνολο.αν δεν παρουμε 4-5 εμπειρους παιχτες δεν εχουμε καμια ελπιδα στην κατηγορια....Κ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΖΙΩΓΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ??? ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ... ΚΡΙΜΑ !!!!

      ΝΤΟΥΦΑΣ Δ.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!