Σίμος Παπαδόπουλος: «Απαραίτητο εφόδιο το χειροκρότημα και η στήριξη του κόσμου»!

Στο PierikosNews μίλησε ο αρχηγός και ένας εκ των έμπειρων ποδοσφαιριστών της ομάδας του νεανικού Πιερικού, ο Σίμος Παπαδόπουλος.. που μιλάει για την φετινή προσπάθεια που γίνεται στους Μελανόλευκους και αρχίζει σιγά σιγά να αποκτάει καρπούς.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Σίμου Παπαδόπουλου στο PNEWS:

Για το νικηφόρο ξεκίνημα κόντρα στην Ιστιαία:
«H αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ήταν ένα καλό αποτέλεσμα που μας δίνει τη βάση και την δύναμη για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όλο αυτό το καιρό από την αρχή της προετοιμασίας το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, έχουμε γίνει από την αρχή μια οικογένεια και αυτό νομίζω είναι το κλειδί για μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής!»

Για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει στην ομάδα ο προπονητής Μ.Ζιώγας:

«O κ.Μιχάλης Ζιώγας είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και απίστευτος χαρακτήρας. Το έργο το οποίο έχει αναλάβει ο προπονητής μας είναι αρκετά δύσκολο αλλά σίγουρα δεν δείχνει να πτοείται όπως και μείς και φαίνεται άλλωστε από την δουλεία και την σοβαρότητα που βγάζουμε στο γήπεδο.»

Για τον κόσμο της ομάδας του Πιερικού:


«Τους θέλουμε διπλά μας από την αρχή ως το τέλος της πορείας μας και να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε. Ας δείξουν εμπιστοσύνη σε αυτή τη νέα προσπάθεια, το έχουν ανάγκη όλα τα παιδιά, είναι απαραίτητο εφόδιο το χειροκρότημα και η στήριξη τους. Όσον αφορά την διοίκηση, είναι δίπλα μας και μας στηρίζει έμπρακτα. Αγωνίζεται καθημερινά για το καλό όλων μας και νομίζω πως είναι εμφανέστατο αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που υπηρετεί τον τεράστιο αυτό σύλλογο που ονομάζεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!