Ετοιμάζεται για Λευκάδα ο Πιερικός! (Εβδομαδιαίο ρεπορτάζ προπόνησης PNEWS)

Στον αγωνιστικό χώρο του Α'ΔΑΚ προπονήθηκε σήμερα η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα που το Σάββατο θα ταξιδέψει στην Λευκάδα οπού και θα διαμείνει ώστε να είναι ξεκούραστη για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον τοπικό Τηλυκράτη. 
Ο Πιερικός αισιοδοξεί μετά το νικηφόρο ντεμπούτο, αλλά παράλληλα κρατάει και τις ισορροπίες ενώ το κλίμα σε αποδυτήρια και γήπεδο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές είναι εξαιρετικό και αυτό βγαίνει φυσικά από την εξίσου σημαντική δουλειά που βγάζει ο Θεσσαλός κόουτς.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης ήταν γεμάτο και περιείχε προσομοίωση αγώνα με επιθετική και αμυντική λειτουργία . Επίσης πραγματοποιήθηκε τακτική, δίτερμα με δύο γκρούπ ώστε να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα ο προπονητής και τέλος τρέξιμο με γυμναστική υπό την επίβλεψη των βοηθών-γυμναστή Ζαχαρία Γκούτζα και Μιχάλη Μπίζιο.

Ενσωματώθηκε και ο Αχέιμαστος. 
O Παναγιώτης Αχείμαστος
Στην προπόνηση πήρε μέρος και έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα ο νεοαποκτηθέντας Παναγιώτης Αχείμαστος, που σύμφωνα με πληροφορίες το δελτίο του έχει ήδη κατατεθεί και είναι έτοιμος να προσφέρει με την σειρά του στην ομάδα (αρχικά για τον αγώνα με τον Τηλυκράτη είναι αμφίβολος λόγω ελάχιστων προπονήσεων).

Έτοιμοι οι τρεις ξένοι.
Ο υψηλωσομος με την μαύρη φόρμα ο Ιταλός τερματοφύλακας και δίπλα του ο Αμερικανός στόπερ, ενώ πιο δίπλα βρίσκεται ο Αχμέντ Καμαρά
Ο επιθετικός Αχμέντ Καμαρά, ο Ιταλός τερματοφύλακας Ουμπέρτο Βιτζάνι και ο Ελληνοαμερικάνος αμυντικός Τζόρτζ είναι και αυτοί με την σειρά τους έτοιμοι να κάνουν ντεμπούτο στην αποστολή (εφόσον το αποφασίσει ο κόουτς) για τον ερχόμενο αγώνα. Μάλιστα ο Αφρικανός Καμαρά εντυπωσιάζει στις προπονήσεις και δείχνει ότι είναι 100% έτοιμος να αποδώσει τα μέγιστα στην ομάδα. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας η διοίκηση κινείται για ακόμη δύο προσθήκες στο δυναμικό της ομάδας.


 ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ PNEWS(WeeklyReport).



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!