Στην Α2 οι γυναίκες του Πιερικού Αρχέλαου

Η γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου εξασφάλισε την άνοδό της στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών.
Ο Πιερικός Αρχέλαος είχε τερματίσει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚΕΜ και είχε στεφθεί πρωταθλήτρια ομάδα κεντρικής Μακεδονίας.Συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου όπου σημείωσε καταπληκτική παρουσία που οφείλονταν στην προσπάθεια των κοριτσιών που αν και ηλικιακά μικρότερες από τις αντιπάλους υπερέβαλαν εαυτόν και στημεθοδικότητα της προπονήτριας,Τασούλας Τσιρογιάννη.
Ωστόσο δεν κατόρθωσε να φθάσει τότε στην πρόκριση,γεγονός που επετεύχθη τώρα χάρη στην απόφαση της Νίκης Βόλου να μη μετέχει στο πρωτάθλημα της εν λόγω κατηγορίας.
Φυσικά η αιφνίδια απόφαση της ομάδας του Βόλου χαροποίησε τους ιθύνοντες του Πιερικού Αρχέλαου καθώς θα είναι το δεύτερο τμήμα του συλλόγου που μετέχει στις εθνικές κατηγορίες(το ανδρικό τμήμα αγωνίζεται στη β΄ εθνική κατηγορία).Ωστόσο υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες λόγω της στενότητας χρόνου αλλά η διοίκηση είναι διατεθειμένη να κάνει ότι χρειαστεί ώστε η γυναικεία ομάδα να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

1 σχόλιο:

  1. Πρόδρομος Καθινιώτης14 Σεπτεμβρίου 2016 στις 3:36 μ.μ.

    ΠΙΕΡΙΚΕ, ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΟΛΕ, Α1 ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!