ΣΧΟΛΙΟ PNEWS: Η Αλήθεια... να γράφεται!

Χθες μετά από μια δημοσίευση PNEWS για τον πρώην παίκτη της ομάδος Γιάννη Σεντεμέντε ξέσπασε θύελλα δημοσιογραφικών ανακοινώσεων από διάφορα σάιτ της Μεσσηνίας.
Αναφέρονται (θέλοντας να κερδίσουν πολλα κλικ ) για μαφία στη Κατερίνη, για προσωπικούς εκβιασμούς, για εκφοβισμούς και διαφορα αλλα..
Εδώ μπορείτε να το διαβάσετε: http://www.sportstonoto.gr/index.php/gama-ethniki/alloi-omiloi/54-alloi-omiloi/24154-i-mafia-tis-katerinis-efage-ton-sentemente?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Ο ίδιος ο παίκτης αναφέρει σε ανακοίνωση του..


Giannis Sentementes
''Ορμώμενος από τις αναρτήσεις στις οποίες αναφέρεται το όνομα μου, έχω να δηλώσω πως όλα αυτά που γράφονται και ακούγονται είναι ψευδή. Προσωπικοί λόγοι είναι αυτοί που με απομάκρυναν από την συμφωνία με την ομάδα του Πιερικου. Επιπλέον , έχω να δηλώσω πως οι άνθρωποι της ομάδας μου φέρθηκαν με σεβασμό και λυπάμαι για την επίθεση που δέχονται από τα μέσα ! Εύχομαι ολόψυχα πολλές επιτυχίες στην ομάδα του Πιερικού''
Εμεις σαν PierikosNews αναφέραμε .
 ''Ήρθε υπέγραψε, προπονήθηκε, έφαγε, κοιμήθηκε, έφυγε. Τι έγινε όμως πραγματικά θα μάθουμε ποτέ… Προσωπικοί λόγοι δεν παρουσιάζονται σε 3 μέρες εκτός και αν είναι λόγοι ηθικήςψυχολογίας ποδοσφαιριστή (πεσμένη στα Τάρταρα), και απειλές επι προσωπικού. ''

   Ως εκτούτου και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων απλά αναρωτιόμαστε τα πραγματικά αίτια της φυγής και δεν μας καλύπτει με τίποτα η έκφραση Προσωπικοί λόγοι. Πρέπει όμως να αναφέρουμε και το γεγονός ότι γνώμες και απόψεις λέγονται σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια της Κατερίνης και φυσικό είναι να φτάνουν και στα αυτιά των ποδοσφαιριστών...Δικαίωμα του καθενός είναι να κρίνει και να αποφασίζει σαν άντρας για το τι θα πράξει και όχι να επηρεάζετε σαν 5χρονο παιδάκι.

    Εμείς ουδέποτε αναφερθήκαμε και ουδέποτε θα αναφερθούμε ονομαστικά.Δεν κρίνουμε διοικήσεις πρώην και νυν από συμφέρον ή καπρίτσιο, ούτε είμαστε αυτοί που θα βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά.Ο λόγος ύπαρξής μας είναι η αντικειμενική ενημέρωση του λαού του Πιερικού.
    
     Τέλος ουδέποτε μιλήσαμε για ΜΑΦΙΑ-ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ-ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ από καμία διοίκηση πρώην και νυν...Προφανώς όμως η αγωνία μας για την ομάδα όπως και η αγάπη μας ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤAI προς όφελος ορισμένων, όπως τους βολεύει!

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!