Τριανταφυλλίδης: "Στόχος μας, η άνοδος!"

Ο 24χρονος… πολυθεσίτης (λύνει τα χέρια του Μιχάλη Ζιώγα), που έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ηρακλή, Βέροια, Πανθρακικό, Βατανιακό, Κιλκισιακό, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Πόντιους Κατερίνης και Ορφέα Ελευθερούπολης, ανέφερε: 

«Είναι θετικό το ξεκίνημα του Πιερικού με 4 πόντους σε δυο ματς, μας ανέβασε την ψυχολογία. Όπλο είναι το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια, που αποτυπώνεται την ώρα του αγώνα. Στόχος είναι η άνοδος στη Φουτμπολ Λιγκ, το πιστεύω γιατί ατού μας είναι η βαριά φανέλα, το ιστορικό όνομα του Πιερικού και φυσικά ο κόσμος. Δεν φοβάμαι την απειρία του ρόστερ, γιατί υπάρχει πάθος και υποστήριξη από κάποιους πιο έμπειρους. Άλλωστε, το τεχνικό τιμ κάνει άψογη δουλειά και ο Πιερικός θα δείξει την αξία του ακόμα περισσότερο.
Στέλνω μήνυμα στον κόσμο ότι όλοι θα δώσουμε την ψυχή μας για να μην τους απογοητεύσουμε. Χρειαζόμαστε στήριξη και συνεχές χειροκρότημα, άσχετα με τα αποτελέσματα. Φέτος πέφτουν δυο και ο Πιερικός εκτιμώ ότι στο τέλος θα βρίσκεται ψηλά. Αρχικά σκεφτόμαστε μόνο το γειτονικό ντέρμπι με την Πύδνα Κίτρους στην έδρα μας, πιστεύω ότι ειδικά εντός είμαστε ισχυροί. Θα μετρήσουν η δύναμη, η θέληση και η πείρα».
Στα αγωνιστικά, εκτός μάχης στο ντέρμπι για τους Κατερινιώτες θα μείνουν ξανά οι Ντατίνης και Κολομπάκης, ενώ ίσως κάνει ντεμπούτο ο Καμαρά. Τέλος, η διοίκηση των «μελανόλευκων» εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα στη Λευκάδα (οι Τόμπρος-Βλάσσης από Κέρκυρα και ο Λιόντος Ηπείρου).

Επιμέλεια: Θεόφιλος Ψυχογιός

4 σχόλια:

  1. Τι;;;

    "Στόχος μας, η άνοδος!"???

    Τι λέει το παλικάρι;;;

    Σίγουρα το γράψατε σωστά???

    Άααα, δε θέλω τέτοια

    ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνε λίγη υπομονή.... η Εκάβη ζυγωνει...
    Χωρίς εκκαθάριση... άνοδο δεν έχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόδρομος Καθινιώτης22 Σεπτεμβρίου 2016 στις 3:22 μ.μ.

      Eλα, τι μας είπες;!
      Αυτά να τα βλέπεις εσύ και η παρεούλα σου εκεί στο καφενείο...

      Διαγραφή
    2. Αθηνοδωροπροδρομε... τι καλά που δεν έγραφες τόσες μέρες και είχε ησυχάσει το κεφάλι μας...

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!