ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟY Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

...Για την νεα αγωνιστικη σεζον 2016-17 που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή με τον Πιερικό να υποδέχεται την ΑΕ Ιστιαΐας.
Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης, Πλαταμώνος κ.Γεώργιος. Μεταξύ άλλων στον αγιασμό της ομάδας παρευρεύθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο βουλευτής της ΝΔ, κ.Κώστας Κουκοδήμος, ο πρόεδρος παλαιμάχων και πρόεδρος ΟΠΠΑΠ κ.Νίκος Καλαμπάκας και κ.Θόδωρος Παυλίδης και αρκετοί διοικούντες της ομάδας του Πιερικού.


11 σχόλια:

  1. Κοιτάω και ξανακοιτάω την φωτογραφία... όλα πιτσιρίκια!
    Καλα κάνουν και κάνουν αγιασμό, θα τους χρειαστεί η βοήθεια του θεού σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ν. Πάτρη" το ξέρεις ότι το παραπάνω σχόλιο είναι -θεωρητικά και πρακτικά- ύβρις, ε; Είπαμε να έχεις αναλάβει το ρόλο του "συνηγόρου του διαβόλου", αλλά όχι κι έτσι!
    ΥΓ Θα το εκτιμούσα αν το έσβηνες και μάλιστα αμέσως!
    ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διονυση Παπαδόπουλε

      1. Δεν βλεπω καμία ύβρη.... ούτε «πρακτικά» ούτε «θεωρητικά» (εκτος αν θεωρείς το «πιτσιρίκι» ύβρη, οπότε χρειάζεσαι ένα λεξικό Μπαμπινιώτη με 40€)

      2. Δεν υπάρχει επιλογη "delete" οπότε δεν είναι στο χέρι μου, αλλα και να ήταν, δεν βλέπω κανέναν λόγο να το σβήσω! Είναι θέμα διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος για να το ενέκρινε σημαινει οτι δεν είδε ούτε αυτός καμία ύβρη...

      ΥΓ
      Θα το εκτιμούσα αν άφηνες τα παιδιαρίσματα κατα μερος!

      Διαγραφή
  3. Δεν χρειάζεται να τελειώσεις την Θεολογική για να ξέρεις ότι η επίκληση του Ονόματος Του επί ματαίω είναι ύβρις. Όπως δε χρειάζεται και να τελειώσεις και Νομική άλλωστε για να παριστάνεις το "συνήγορο του διαβόλου", κι ένας δικολάβος την κάνει άνετα τη δουλειά.
    ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού είναι «επί ματαίω» δεν θα ξαναπω "Δοξα σοι ο Θεός" ... ούτε θα ψαλλω ξανα "μεθ ημων ο Θεός" (θα το πω και στους παπαδες της ενορίας μου να είναι ενήμεροι)
      Οντως δεν χρειαζεται κανεις να είναι αποφοιτος θεολογικής...

      Τον «συνηγορο του διαβολου» που τον είδες? (απορία)

      Τεσπα, ασε τους ''δονκιχωτισμούς'' κατα μερος...

      Διαγραφή
  4. Επί ματαίω είναι όχι όταν δοξάζεις, αλλά όταν χρησιμοποιείς το Όνομα Του και επικαλείσαι την ανάγκη βοήθειας Του, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσεις τους ταπεινούς σκοπούς σου. Τελικά με τόσα φληναφήματα μάλλον είσαι ο "δικολάβος του διαβόλου" το "συνήγορος" σου πέφτει πολύ
    ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο μάθημα των θρησκευτικών μάλλον έκανες πολλές κοπάνες.... και αυτο φαίνεται απο την ημιμάθειά σου...
      "Αιτείτε, και δοθήσεται υμίν"

      Διαγραφή
  5. Ναι, έκανα κοπάνες και δάβαζα. Δεν έτρεχα στα καφενεία και στις Νεολαίες. "Ν. Πατρή", "δικολάβε του διαβόλου". Και πήγαινα και στο γήπεδο. Από τότε. Όχι σαν κάτι όψιμους, ψευτοπαράγοντες.
    ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οτι απαντας με το ιδιο συντακτικο και συγγραφικό υφος αλλά με άλλο όνομα καθε φορα, με διασκεδαζει...

      Επίσης μάθε ότι οι σώας τα φρένας σε κάθε blog γράφουν με ένα όνομα. Ψυχασθενείς και διχασμένες προσωπικότητες ,μπαχαλάδηκες και άτομα χωρίς προσωπικότητα σαν εσένα γράφουν με 3-4 ονόματα. Δικαίωμα σου. Δικαίωμα μας να σε κρίνουμε.

      Αυτό εξηγεί και το επαναλαμβανόμενο παραλήρημα-τραύλισμα των ανούσιων λόγων σου. Από εμένα προσωπικά αντιπιερικέ πομφόλυγα να είσαι σίγουρος ότι θα παίρνεις τις δέουσες απαντήσεις.

      Διαγραφή
  6. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 9:04 μ.μ.

    Είναι αποκαρδιωτικό να λέω ότι υποστηρίζω την ίδια Ομάδα με ένα άτομο που κινείται τόσο "πονηρά". Ειλικρινά λυπάμαι. Μέσα στην απελπισία της φετεινής χρονιάς (πενταετίας) ευτυχώς θα δούμε κι ένα καλό. Δεν θα μοιραζόμαστε την κερκίδα με άτομα σαν κι εσένα. Ουδέν κακό αμιγές καλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!