Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ….πιερικός !!!!!!

Le Pierikos est mort, vive le pierikos

    Σε ένα παράλληλο σύμπαν ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ πρωταγωνιστεί στην ανώτατη κατηγορία, βγάζει ταλέντα από τον νομό, τα πλαισιώνει με έμπειρους ποδοσφαιριστές , είναι το σήμα κατατεθέν του Νομού και όλοι οι Πιερείς ζούνε για τις υπέροχες κυριακάτικες εξορμήσεις στους εντός και εκτός έδρας αγώνες…

    Στην πικρή πραγματικότητα….Ο πιερικός  δεν μπορεί να κρατήσει παίκτες, είναι μπαλάκι του κάθε αρπαχτικού που θέλει να ασελγήσει κατ’επανάληψη στο χιλιοβιασμένο κουφάρι του, έχει μια νόμιμη διοίκηση και μια υποψήφια μέχρι πρότινος (ίσως και ακόμα) να περιμένει μέσω Γ.Σ. να καταθέσει πλάνο και να ζητήσει από τα μέλη την ομάδα, είχε υποψήφιο επενδυτή, έχει διχασμένο κόσμο, δεν έχει οργανωμένους, έχει όνειρα δεν έχει ελπίδες…

    Το ερώτημα λοιπόν είναι ένα και οι απαντήσεις καίνε… Τελικά υπάρχει Μεσσίας για την ομάδα; Τελικά θα βγεί κάποτε κάποιος να μιλήσει με στοιχεία και ονόματα για το τι συμβαίνει; Και το πιο φλέγον θέμα σήμερα ακούει στο όνομα ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΝΤΕΜΕΝΤΕΣ.
     Ήρθε υπέγραψε, προπονήθηκε, έφαγε, κοιμήθηκε, έφυγε. Τι έγινε όμως πραγματικά θα μάθουμε ποτέ… Προσωπικοί λόγοι δεν παρουσιάζονται σε 3 μέρες εκτός και αν είναι λόγοι ηθικής, ψυχολογίας ποδοσφαιριστή (πεσμένη στα Τάρταρα), και απειλές επι προσωπικού. Εμείςπροσωπικά πλέον θεωρούμε ότι …
Le Pierikos est mort, vive le pierikos
<< ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ >>
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ πέθανε, ΖΗΤΩ ο πιερικός.

Υ.Γ.1. Πλέον όλοι γίναμε γνωστοί και μαθαίνουμε ο ένας για τον άλλον…..
Υ.Γ.2. Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατο.
Υ.Γ.3. Όλα εδώ πληρώνονται. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Υ.Γ.4. Πού πάει το OSCAR καλύτερης ερμηνείας; 


Σας παραθέτουμε την επιστολή που πριν απο λίγο δημοσίευσε ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Σεντεμέντες:

''Ευχαριστώ την ιστορική ομάδα του Πιερικού για την μεταξύ μας συνεργασία η οποία τελειώνει ξαφνικά για προσωπικό λόγο ...εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και την Νεα διοίκηση και είμαι σίγουρος ότι θα βρει τον δρόμο της γιατί αγωνιζόμενος προπερσυ με αυτή την φανέλα καταλαβα πολύ γρήγορα οτι ο Πιερικός αξίζει να βρίσκεται σε υψηλότερες κατηγορίες.... Εις το επανιδείν. ..''


18 σχόλια:

  1. Ο Πιερικος είχει την ευκαιρία για ανακαμψη!
    Ο μόνος ανθρωπος (ισως) που μπορούσε να δώσει «φιλί ζωής» στο Πιερικο, τοσο διοικητικά, όσο και οικονομικά, ήταν ο κ. Λιναρδής! Κλωτσήσαμε την ευκαιρία και, οπως ελεγε κάποιος «η ευκαιρία είναι σαν ενα βέλος που εκτοξεύτηκε, δεν γυρίζει πίσω».

    Ο Πιερικος κατάντησε εκει που τον θέλουν κάποιοι... μια "ομαδούλα" ωστε μέσα απο το κομπλεξ κατωτερότητας άλλων, αυτοί οι άλλοι να νοιώσουν «μεγάλοι»... (Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται)

    Δεν ξερω τι γίνεται με την αίτηση στο μονομελές πρωτοδικείο, αν έγινε ή αν εκκρεμεί, προκειμένου να ορίσει ο πρωτοδίκης νεο ΔΣ και να παμε σε ΓΣ, όμως έστω και τώρα μπορεί ο Πιερικος να σωθεί!

    Αλλος ενας παίκτης την εκανε «με ελαφρά πηδηματάκια» απο την ομαδα... γιατι αραγε ? Σημάδι πλήρους διάλυσης ?

    Ισως να είναι ουτοπικό να θέλουμε εναν Πιερικο νε πρωταγωνιστεί στην superleague, να βγάζει ταλέντα από τον νομό, να πλαισιώνεται απο έμπειρους ποδοσφαιριστές, να είναι και πάλι το καμάρι του νομού και όλοι οι Πιεριείς ζούνε για τις υπέροχες κυριακάτικες εξορμήσεις στους εντός και εκτός έδρας αγώνες…



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νευράκια και ανησυχία διαβλέπω στο γραπτό σου (άγνωστε Χ) Νικολάκη.
      Μήπως είναι καιρός να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια;

      Διαγραφή
    2. Όταν θα ερθω στην αυλή σου «Αθηνόδωρε», τότε να με διώξεις!

      ΥΓ1
      Δεν υπάρχουν ούτε «νευράκια» αλλά ούτε και «ανησυχία», παραμόνο μια θλιβερή διαπίστωση για το κατάντημα του Πιερικου το οποίο διαφαίνεται στην 2η φωτό του παρόντος άρθρου!

      Αντε γεια.

      Διαγραφή
  2. Τα όνειρα δεν κοστίζουν αν και η γνώση και αποδοχή της πραγματικότητας σε κάνει να ενεργείς πιο ορθολογικά...Όσον αφορά τα <> θέλω να πιστεύω ότι σε ένα υγιές σωματείο , με BRAND NAME και ελκυστικό από όλες τις πλευρές πολλοί θα θέλουν να εμπλακούν. Ως τότε η ιστορία γράφει και όπως λέει και ένα αρχαίο ρητό επί Ποντίου Πιλάτου <> και δεν ξεγράφει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα όνειρα δεν κοστίζουν αν και η γνώση και αποδοχή της πραγματικότητας σε κάνει να ενεργείς πιο ορθολογικά...Όσον αφορά τα φιλία ζωής και ενέσεις οικονομικές θέλω να πιστεύω ότι σε ένα υγιές σωματείο , με BRAND NAME και ελκυστικό από όλες τις πλευρές πολλοί θα θέλουν να εμπλακούν. Ως τότε η ιστορία γράφει και όπως λέει και ένα αρχαίο ρητό επί Ποντίου Πιλάτου ο γέγραφε,γέγραφε και δεν ξεγράφει!!!

      Διαγραφή
    2. Μάλλον έχει και συνεχεία η ιστορία ....κάποια ..πουλάκια κελαιδασαν ότι και άλλος παίχτης τούς τα βρόντηξε στην μάπα και έφυγε και μαλιστα μεχρι πριν δυο -τρεις ήμερες γράφατε ότι είναι σαν να έχει επαγγελματικο συμβόλαιο..μιλάω βέβαια για το μεγαλύτερο ταλέντο και τον παίχτη που έκανε την διάφορα τον 17χρονο Θάνο Φωκαιδη..μάλλον το παιδί ειδή οι έχει να κάνει με άσχετους,ανίδεους,κωλοτουμπες και την τετάρτη ανακοινωνεται απο σύλλογο γ'εθνικης που ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΉ ..αυτά για ξέρουμε με τι τύποι διαχειριζονται τον ΠΙΕΡΙΚΟ !!!!! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ!!!!!

      Οικονόμου Δ.

      Διαγραφή
    3. Τελικά όσοι πραγματικά αγαπάνε τον Πιερικό πρέπει να τους αποδοκιμασουν έντονα ,εδώ άμεσα σε δυο ημέρες ήρθε και έφυγε παίχτης που θα βοηθούσε πολύ, έφυγε ο ποιοτικοτερος παίχτης στο ροστερ ο Φωκαιδης και αυτοί λένε ότι διοικούν??

      Οικονομου Δ.

      Διαγραφή
  3. Καλα, θέλετε να πιστέψουμε πως ο παίκτης έφυγε γιατί κάποιος τον πήρε τηλ. και του είπε μην έρθεις στον Πιερικό; Αφού ο παίκτης ήρθε έκανε προπονήσεις και έτσι ξαφνικά του ήρθε να φύγει; Ή απάντηση είναι απλή ο παίκτης αν έπαιρνε χρήματα δεν είχε πρόβλημα για αυτό εξάλλου ήρθε. Το θέμα είναι πως τον κορόιδεψαν στο οικονομικό για αυτό τα βροντηξε και έφυγε. Αυτή είναι ή συνέπεια της διοίκησης.
    Σημ. Το θέμα των υπογραφών δεν έκλεισε, όμως αν γίνει τώρα ή κίνηση θα βγουν τα φερέφωνα για. να μας κατηγορήσουν πως πριν αρχίσει το πρωτάθλημα καποιοι προεξοφλούν τον διασυρμο της ομάδας. Προσωπικά πιστεύω πως αυτο πρέπει να γίνει όταν ή ομαδα θα βρεθεί σε αδιεξοδο και πάλι πιστεύω πως δεν θα αργήσει και
    Καθόλου. Μέχρι τότε ή απάντηση μας είναι ΑΠΟΧΗ
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εδώ κάποιοι ονειρεύονται «Πιερικό με BRAND NAME και ελκυστικό από όλες τις πλευρές που πολλοί θα θέλουν να εμπλακούν. »

      Διαγραφή
  4. ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
    ΠΑΓΩΝΗΣ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κάθε επιφύλαξη λέμε ότι θα είναι στα 5 ευρώ

      Διαγραφή
    2. Καλα που δεν πήγα! Γλύτωσα το ταλιρακι...

      Διαγραφή
  5. Έγινε το φιλικό; Ποσο ηρθε; Παπαδόπουλος Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν παίξαμε καλα σε αυτο το φιλικό η αλήθεια ειναι, αλλα έχουμε ακομα δρόμο. Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και έχασε απο μια ομάδα πιο έτοιμη. Πρεπει να βρούμε τα πατήματα μας ωςτε να κερδίζουμε. Δεν θα αργήσει να συμβεί αυτο, γιατι ο κύριος Ζιώγας ειναι εξαιρετικός προπονητής. Δυςτυχως έφυγε ο σεντεμεντες, ενας παίκτης που θα ήταν κορμός. Δεν απελπιζομαστε, θα σωθούμε εύκολα στο τέλος. Πιερικος είμαστε.

    Μανώλης Γρηγορίου
    Κάτοικος Θες/νίκης, Πιερικος απο παιδι μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε Γρηγορίου,

      Σας αρέσει η δεύτερη εικόνα επάνω (που εύστοχα αναρτήθηκε απο τον συντάκτη) με τις δυο κερκίδες, την μία να σφύζει και την άλλη ....3 κι ο κούκος?

      Ε... οι '3 και ο κούκος' θα είναι μόνιμη εικόνα εφεξής στο γήπεδο...

      Διαγραφή
  7. Κύριε Πατρη η εικόνα στις κερκίδες εχει χρονια που ειναι ετσι. Την έχουμε συνηθίσει πλέον. Φυσικά ομως δεν φτάει η παρούσα διοίκηση που με τοσο μόχθο πολεμάτε.. Η κερκίδα αυτη εχει αλλαξει και χρώματα για να σας θυμισω στο παρελθόν, όταν διοίκηση ήταν ο κύριος Παπαδόπουλος ο οποίος τώρα ειναι αυτος που μαζί με το σχήμα του θελει να πάρει τις τύχες της ομάδας. Προσωπικά γνωρίζω πως το προβλημα στις κερκίδες ειναι προσωρινό, γιατι αν τυχόν αλλαξει πορεία η ομάδα θα γεμισει οπως γεμισε πάλι στην περίπτωση με την Λάρισα που διοίκηση ήταν κ. Παπαδόπουλος. Εγω προσωπικά ούτε άδεια θέλω την κερκίδα, αλλα ούτε και πολύχρωμη. Όποτε δεν ασχολούμε με τέτοιου είδους θέματα. Έχουμε οργανωμένους που ξέρουν απο θέματα κερκιδας(αναφέρομαι στους Μ/Λ) και ειναι δίκη τους έννοια η επίλυση τέτοιων θεμάτων. Ας ευχηθούμε να έχουμε καλή ποδοσφαιρική χρονια και όσοι πηγαίνουμε στο γήπεδο να μην μαλώσουμε γιατι η ξεφτίλα μας δεν θα εχει πάτο.

    Μανώλης Γρηγορίου
    Κάτοικος Θες/νίκης, Πιερικος απο παιδι μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ γίγαντα Μανώλη ας μην ταλαιπωρούμε άλλο το δόλιο το «Νικολάκη»
      Προβλέπω να μας την πέφτει ο «Αναγνωστόπουλος Γ.» καθώς μου φαίνεται αγριεμένος!

      Διαγραφή
  8. Εσυ με τα 2 ονοματα κόφ'το! Ποτε Αθηνοδωρος και ποτε Μανωλης...
    Μαλλον είσαι πιτσιρικι και παιζεις στο site... δεν εξηγείται αλλιως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!