Θέλει πολύ ακόμα.. για να γίνει αυτή η ομάδα... Πιερικός!

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα του Πιερικού έπειτα απο μια καταστροφική εμφάνιση, ηττήθηκε (στην έως τώρα πρώτη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο ιδίας κατηγορίας και όχι τοπικού).. τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με σκορ 2-0 εκτός έδρας.


Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, όσο και αν δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις, και παρά την μέχρι στιγμής προετοιμασία, έδειξε ότι ΔΕΝ μπορεί να ανταπεξέλθει ΑΥΤΗ η ομάδα στο πρωτάθλημα που την άλλη Κυριακή θα ξεκινήσει..

Στην Νεοκαισάρεια σήμερα φανερώθηκε μια ομάδα που δέχτηκε δύο γκολ από λάθη αμυντικής λειτουργίας. Μια ομάδα που δεν μπορούσε να οργανώσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ (καθώς έφτανε με κόπο μέχρι την αντίπαλη εστία και δεν κατάφερνε να απειλήσει ουσιαστικά). Το κέντρο ήταν χαμένο και υπήρχε έλλειψη καθαρού μυαλού.. Με λίγα λόγια.. θέλει πολύ δουλειά (αλλά και έξυπνη διοικητική διαχείριση(αγνοείται), ώστε να μπει στο γήπεδο η ομάδα ως ΠΙΕΡΙΚΟΣ).

Ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου του Αχιλλέα, φάνηκε φοβισμένος βλέποντας αυτήν την εμφάνιση ( και με το δεδομένο ότι σε μια εβδομάδα θα υπάρξει αγώνας πρωταθλήματος ) δικαίως αγωνιά για το μέλλον της...

Αμυντικός δεν υπάρχει πέρα απο τον Κραγιόπουλο (που σήμερα τραυματίστηκε) και τον νεαρό Γαλανόπουλο (που έκανε βασική εμφάνιση). Οι μεταγραφές έκλεισαν και η αγορά δεν έχει πλέον να σου δώσει ''καλό υλικό'', καθώς απέμειναν μόνο ελάχιστες περιπτώσεις ελευθέρων. 
Ο νεαρός Φωκαίδης ήταν ΑΠΩΝ από την ομάδα σήμερα, και πληροφορίες μας λένε ότι αποφάσισε να μην συνεχίσει.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σαρρής, Βούλγαρης (60΄ Πολυχρονιάδης), Δερμίσης, Ηλιάδης, Χρ. Παπαδόπουλος, Δημηνάς (82΄ Δερμιτζάκης), Παγωνίδης (68΄ Δαδάκος), Ζώβληκας(88΄Πετρίδης), Καμπερίδης (74΄ Σιδηρόπουλος), Μανίκας, Ναλπαντίδης (68΄ Χατζηκωνσταντίνου).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Μπαϊμάκης (46΄ Σοϊλεμέζογλου), Παναγιωτίδης, Μπαρούτας, Κραγιόπουλος (68΄ Τριανταφυλλίδης), Γαλανόπουλος, Λούγκος, Μάρκου, Κοκονόζι (68΄ Αγαθαγγελίδης), Σ. Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος, Συμεωνίδης (75΄ Καραμανώλας). 


12 σχόλια:

  1. Για τον Σεντεμεντε είπαν οτι ταχα δέχθηκε απειλές (εδω γελάμε). Για τον Φωκαιδη τι θα βρουν να πουν άραγε; Νίκος Ευαγγελόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον Φωκαΐδη ούτε κουβέντα ..άλλα τολμάνε να πούνε τι έγινε ???? ας βγούνε αν πραγματικά δεν φοβουντε ...άλλα κάποιοι νομίζουν οι είναι πιο έξυπνοι .....αχαχούχα!!!!

      ΝΤΟΥΦΑΣ Δ

      Διαγραφή
  2. Τωρα βγηκαν στην επιφάνεια τι ομαδα εκανε η σημερινη Δοικιση κ20 πιερικος και ουτε Α τοπικο δν αξίζει τωρα αμεσα στην ΕΚΑΒΗ ΑΛΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΈΦΤΕΙ Α ΤΟΠΙΚΟ ΜΕ 0 ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΙΩΓΑ ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ 55 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΟΞΑΤΕ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΘΑΝΟΣ ΓΚΙΑΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πολύ κουπί αυτή η ομάδα να τραβήξει φέτος....

      Διαγραφή
  3. Απλά δεν υπάρχουμε. Εάν ως τωρα λέγαμε είμαστε για Α τοπικό. Αυτή ή ομάδα σήμερα έδειξε πως έχει ρόστερ για Γ τοπικο. Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Γίναμε έρμαιο της Καισαρειας. Το σκορ είναι πλασματικό, γιατί κάλιστα θα μπορούσαμε να τρωγαμε 4 ή και 5 γκολ. Ο κόσμος έφυγε απογοητευμένος. Ας βγουν τώρα οι κολαουζος της διοίκησης και ας υποστηρίξουν αυτή τη διοίκηση που κατόρθωσε να κάνει ομάδα τσίρκο. Τα παιδάκια που αποτελούν τώρα την ομάδα έχουν να φάνε συνεχόμενες ξεφτιλες και ο αγωνιστικος κατηφο τις δεν θα έχει τελειωμό.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χα χα ωραίοι είμαστε. Ή Καισαρεια μας έκανε γιο γιο. Ο διαιτητής δεν ήθελε με τίποτε να διασυρθουμε και μας προφύλαξε. Δυστυχώς εχουμε την χειρότερη ομαδα του ομίλου. Τα παιδάκια δεν μπορούν. Ο Σεντεμεντες βλέποντας τα πιτσιρικια στα αποδυτήρια την εκανε γιατί καταλαβε πως αυτή ή ομάδα δεν έχει μελλον. Για πες μας PNnrws πως είχαμε δεμένο τον Φωακαιδη;
    Πολυζος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καμιά φορά όταν κρατάς κάτι σφιχτά το χάνεις. πάρε για παράδειγμα το σαπούνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΟΥΣΑΝ ΣΦΙΧΤΑ????? ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥς ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΧΤΕΣ ...Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ..ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ !!

      ΝΤΟΥΦΑΣ Δ.

      Διαγραφή
  6. Προφήτης ο Γιαννης....
    «μας λυπήθηκε η Νοεκαισαρεια» τελικα!

    http://pierikosnews.blogspot.gr/2016/09/blog-post_94.html

    Δεν χρειαζεται άλλη αποδειξη για την παρακμη της ομαδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ Η ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ ΛΥΠΥΘΥΚΕ..ΟΙ ΑΛΛΟΙ ???

      ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Δ

      Διαγραφή
    2. 2-3 παιχνίδια και θα δεις... το χάλι το μαύρο...

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΗΔΗ ....ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ..ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ..

      ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Δ.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!