Παίρνει παίκτη που έπαιζε ποδόσφαιρο σάλας ο Πιερικός!

Στο άκουσμα του ονόματος του, ίσως αρκετοί μπερδευτούν. Και Νέβιλ; Και Κόκο; Και Ριβελίνο; Τι «μέρος του λόγου» είναι ο 22χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής που προπονείται από την Πέμπτη με τον Πιερικό, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και υπογράφει τις επόμενες ημέρες;

Ο Νέβιλ Ριβελίνο (το Κόκο είναι παρατσούκλι) είναι Άγγλος ο οποίος κατάγεται από την Ακτή Ελεφαντοστού και από τη Βραζιλία (εξ ου και το «Ριβελίνο»). Είναι 22 ετών, αγωνίζεται κυρίως σαν «δεκάρι». Ήλθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Φωκικού την περυσινή σεζόν, ωστόσο λόγω της αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα στα μέσα της χρονιάς, δε φόρεσε τη φανέλα της.
Παρέμεινε όμως στην Άμφισσα, φορώντας τη φανέλα του τοπικού Αμφισσαϊκού, ομάδα της Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Φωκίδας (από πέρυσι δεν υπάρχει κατώτερη κατηγορία στη Φωκίδα). Με τον Αμφισσαϊκό αγωνίστηκε σε δέκα αγώνες σκοράροντας οκτώ φορές, ενώ μοίρασε και επτά ασίστ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή με καλά στοιχεία, ο οποίος πιθανόν να μπορούσε να δείξει ακόμη περισσότερα πράγματα στο τοπικό πρωτάθλημα της Φωκίδας, αν είχε τους κατάλληλους συμπαίκτες.
Σε κάθε περίπτωση, το αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Πιερικού θα φανεί στο «χορτάρι», μιας και η Γ’ Εθνική είναι πολύ περισσότερο απαιτητική από την Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Φωκίδας..
Tonbridge Angels και… Futsal!
Στη Γηραιά Αλβιόνα ο Ριβελίνο αγωνίστηκε στην Tonbridge Angels, ομάδα της Isthmian League (oυσιαστικά στην 7η κατηγορία της Αγγλίας), όμως το ενδιαφέρον στο βιογραφικό του είναι ότι έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής… Α’ εθνικής. Ναι, μιλάμε για την ομάδα Genesis Futsal Club, ομάδα που αγωνίζεται στην 1η κατηγορία Αγγλίας, όσον αφορά στο ποδόσφαιρο σάλας!
O ποδοσφαιριστής δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στην Κατερίνη και τον Πιερικό και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι αφου υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα, θα είναι σε θέση να ντεμπουτάρει με τη φανέλα της στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με την Αμβρακία, εκτός έδρας.
katerinisport.gr

8 σχόλια:

  1. Μάλιστα! Ο "πρόεδρος" έφερε "αφρικανικο ατσάλι"....
    Αλλά... qu'est-ce que c'est κοκο ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόκο...βίντεο από ατομική προετοιμασία, απόδειξη πως το...κατέχει το αντικείμενο!

    https://www.youtube.com/watch?v=8nSTCRKToeo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο τέλος θα φέρουν παίκτη που παίζει pro. Σαββιδης Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο τέλος θα φέρουν παίκτη που θα θέλει να πληρώσει για να παίξει...

      Για την ώρα φέρνουν ο,τι υπάρχει τζάμπα...

      Διαγραφή
  4. Καλώς μας ήρθες Κόκο! Με το καλό να βοηθήσεις τους παίκτες μας που δίνουν την μάχη τους κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Η οικογένεια του "Π"ιερικού και όλοι εμείς που αγαπάμε την ομάδα, σου ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

    Μανώλης Γρηγορίου
    Κάτοικος Θες/νίκης, Πιερικός από παιδί μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σεπτέμβρη μήνα φοράς ζακέτα, όχι παλτό...

      Διαγραφή
  5. ο γλόμπος μίλησε.
    Ανδρεάδης Α,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!