Εχθροί του Πιερικού... Οι Πιεριείς!

Όπως σας ανακοινώσαμε πριν λίγο, υπέγραψε στον Πιερικό ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Σεντεμέντες, μια προσθήκη στο δυναμικό του Μιχάλη Ζιώγα, που παρά τις πιέσεις, τους σκοπέλους, και τα χίλια μύρια κύματα που προσπέρασε υπέγραψε στην ομάδα. 

Απορίας άξιο είναι, πόσοι ακόμα θα είχαν υπογράψει, εαν είχαν και αυτοί, την προσωπικότητα να βαλουν την άκρη τα "κρυφά τηλεφωνήματα", τα λόγια που προκαλούν αμφιβολίες και τις πιέσεις ανθρώπων οι οποίοι "προσφέρουν" με τις πράξεις τους πολύ περισσότερα απο όσα, όταν κατείχαν θέσεις διοικητικές ή ακόμα και σε τεχνικά τιμ.

Προτίνουμε επειδή πολλά μαθαίνουμε και ακούγονται, αυτοί οι "κύριοι" να βοηθήσουν τον Πιερικό με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν. Την αποχή τους από οτιδήποτε συμβαίνει και την ουδετερότητα τους, σε οτιδήποτε προσπαθεί να χτίσει αυτή η ταλαιπωρημένη ομάδα...

8 σχόλια:

  1. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ:
    Αυτούς τους κυρίους μην τους βάζετε σε εισαγωγικά αλλά ονομάστε τους για να ξέρουμε όλοι ποιοί είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βαλτε τα ονοματα κανονικα οπως και αυτους που γραφουν ανωνυνος και μα@@@ οποι φανερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστας Παπαδοπουλος1 Σεπτεμβρίου 2016 στις 9:40 μ.μ.

    Γιωργο αυτες οι ασαφειες μπορει να παρεξηγηθουν.
    Εντιμο ειναι να γραψεις με το ονομα του καθενος.Ετσι οπως περιγραφεις στρεφεσαι εναντιον ολων οσων διοικησαν. Σου λεω λοιπον ξεκαθαρα οτι το σχολιο σου δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με μενα και θα επρεπε να το ξερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς σαν PNEWS, ΟΥΔΕΠΟΤΕ (επί καμίας διοικήσεως) αναφερθήκαμε σε ονόματα γιατί το θεωρούμε αντίθετο προς τις αρχές μας, και δεοντολογικά δεν επιτρέπεται. Επί προσωπικού δεν αναφερόμαστε σε κανέναν και δεν καντονομάζουμε επίσης κανέναν.
      Αναφερόμενοι στις διοικήσεις δεν μιλούμε αποκλειστικά για προέδρους κλπ, μιλάμε και για άτομα γύρω απο διοικήσεις. Όσον αφορά τη τελευταία διοίκηση της ΠΑΕ, ουδεμία πληροφορία έχουμε, και δεν στοχοποιούμε κανέναν απο αυτούς, πόσο μάλλον τον πρόεδρο της.
      Αυτοί οι οποίοι ενεργούν με αυτό το τρόπο το γνωρίζουν και μόνοι τους.
      Εαν αναφερθούν ονόματα ίσως ο κίνδυνος να είναι μεγαλύτερος.

      Διαγραφή
    2. Δίκιο έχει ο κ. Κώστας!
      Μόνο ασάφειες οι οποίες ουσιαστικά δεν λένε τίποτα!

      Διαγραφή
  4. Κύριε Κώστα, μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε ξανά όραμα στην ομάδα. Βοηθήστε με την εκκαθάριση σαν επαγγελματίας δικηγόρος να διώξουμε ότι βρώμικο μας κυνηγάει και ελάτε ξανά να μας οδηγήσετε στην Α' Εθνική κατηγορία. Η πόλη σας χρειάζεται, ολόκληρος ο νομός. Πιερικός χωρίς τον Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ δεν νοείται. Μην ακούτε κανένα, τα συναισθήματα που μας προσφέρατε δεν θα ξεχαστούν ποτέ από εμάς.

    ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ,
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ.
    ΠΡΟΕΔΡΕ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    Πολυχρόνης Αδαμαντίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μπορούσε θα την είχε κάνει και ο Πιερικός θα ήταν σε καλύτερη μοίρα...

      Διαγραφή
  5. Βαρύγδουπος και άδικος τίτλος για άρθρο.
    Οι Πιεριείς δεν είναι εχθροί του Πιερικού...
    Συγκεκριμένα άτομα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!