ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PNEWS ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/9/16 ΩΡΑ: 16:20 μ.μ.
ΤΟΠΟΣ: Α ΔΑΚ (ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)
Το PNEWS βρέθηκε για μόλις 1 λεπτό(!) στο γήπεδο ώστε να πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εδώ και 4 χρόνια εβδομαδιαίο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας. Η ομάδα του Πιερικού, έκανε προπόνηση μέσα στο στάδιο. Εμείς σαν pnews πήραμε θέση στα όρια του γηπέδου στην άκρη του τερέν(δημόσιος χώρος για πολίτες). Καθώς βρισκόμασταν εκεί για να πάρουμε κάποιες φωτογραφίες, μας πλησιάζει αρχικά έπειτα από εντολή προέδρου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ο φροντιστής της ομάδας, λέγοντας μας ότι πρέπει να απομακρυνθούμε από το γήπεδο και να σταματήσουμε να βγάζουμε φωτογραφίες. Εμείς απαντήσαμε (σε περίπτωση που δεν το βλέπανε) ότι είμαστε σε δημόσιο χώρο, εκτός αγωνιστικών ορίων. Στη συνέχεια στάλθηκε δεξί χέρι της διοίκησης (δεν είναι μέλος στο ΔΣ) και μας απαίτησε αυτή τη φορά να απομακρυνθούμε, ή να βγάλουμε φωτογραφίες από τις κερκίδες του γηπέδου (δηλαδή 30 μέτρα μακριά - και η κάμερα μας, δεν μας επιτρέπει κάτι τέτοιο). Εμείς τους υπενθυμίσαμε ότι μια μέρα πριν Θεσσαλονικιώτικο μέσο μπήκε ΜΕΣΑ στο χορτάρι του γηπέδου και σταμάτησε την προπόνηση για ένα σκετσάκι τους. Η δικαιολογία ήταν ότι εκείνοι είχαν στείλει αρχικά email και πήραν έγκριση. Ερωτηθέντες λοιπόν για το εάν χρειάζεται να στέλνουμε email για να κάνει το PIERIKOSNEWS εβδομαδιαίο ρεπορτάζ μας απάντησαν σε έντονο ύφος να απομακρυνθούμε(!) και μάλιστα ενώ κάναμε την κίνηση όντως να απομακρυνθούμε από την μεγάλη είσοδο (δεξιά γηπέδου) μας ώθησαν. Την ίδια ώρα που ακουγόντουσαν γύρω γύρω βρισιές προς το πρόσωπο μας (μαντέψτε ποιος) και ακούγανε τρομοκρατημένοι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, και ο προπονητής τους, 2 Ημέρες πριν απο τοπικό ντέρμπι! 
Αυτά έγιναν λοιπόν πριν από λίγο στο Α ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.


**Η ομάδα του Πιερικού, δεν είχε επίσημο έγγραφο από την ΕΠΟ για άδεια κλειστής προπόνησης (θα ήταν σεβαστό αν υπήρχε).
***Το pnews κάθε εβδομάδα εδώ και 4 χρόνια κάνει εβδομαδιαίο ρεπορτάζ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ .. ακόμα και αν η ομάδα κάνει στον αγωνιστικό χώρο προπόνηση.
****Μόλις ζητήθηκαν οι λόγοι αυτής της ενέργειας, δεν υπήρχαν απαντήσεις με αποτέλεσμα το όλο σκηνικό να συμβαίνει χωρίς αιτιολογία!
*****Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε ότι όλα τα παραπάνω συνέβησαν απέναντι σε έναν 19χρονο άνθρωπο που το μόνο μέλημα του, είναι να ξοδεύει χρόνο και ιδρώτα σε αυτή την ομάδα, για τον φίλαθλο κόσμο της, και την ενημέρωση τους για αυτήν!

Πλέον αφήνουμε στην κρίση σας, τα παραπάνω γεγονότα..

Αναβάλλονται προσωρινά τα LIVE του PNEWS σε κάθε εντός έδρας αγώνα, όπως επίσης και τα εβδομαδιαία ρεπορτάζ pre-game. Αύριο η εκπομπή PNEWS στο Ράδιο Ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 12 με 2 το μεσημέρι.

18 σχόλια:

  1. Προδρομος Καθινιωτης23 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:34 μ.μ.

    "Ό,τι σπείρεις θα θερίσεις" λέει μια παροιμία!Δυστυχως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία άλλη παροιμία "Προδρομε" λέει: "πρωτομυριστής και πρωτοκλάστης"

      (...αν την κατάλαβες)

      Διαγραφή
    2. Προδρομος Καθινιωτης24 Σεπτεμβρίου 2016 στις 12:21 π.μ.

      Για να την λες εσύ "Νίκο", που τόσα χρόνια την έχεις κάνει κτήμα σου, κάτι θα ξες. Είπαμε, σε όλα ΝΑΙ θα λέμε σε σένα. Πετάει ο γάιδαρος; πετάει!

      Διαγραφή
    3. Multiface μη βάζεις το όνομα σε εισαγωγικά.... Δεν σε παίρνει....

      Θα σου το πω ακόμα μια φορά...
      Το ασυνάρτητο και ασύντακτο λογίδριο σου, η εξώφθαλμη αμηχανία σου και η αμτιπιερική σου προπαγαγάνδα μόνο χλεύη και περιφρόνηση προκαλούν.

      Αποτελείς μια ανυπόληπτη περιθωρική γραφίδα βαθύτατα συμπλεγματική.

      Ελπίζω να πληρώνεσαι καλά....

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή ρε πρόδρομες, κατα δήλωση σου, επικροτείς την επιθετική συμπεριφορά του κατα σύμπτωση προέδρου σαραηιλη και των αλησμόνητων στελεχών όπως ο Λιόλιος, και μάλιστα με ακατανομστες εκφράσεις σε δημόσιο χώρο , σε ένα αθλητικό κέντρο με πολύ κόσμο μικρά παιδιά και γονείς . Πρώτα εσύ που είσαι από την παρέα τους πρέπει να καταδικάσεις το γεγονός και να τους συμβουλεύεις για το ήθος που πρέπει να έχουν οι διοικούντες του μεγάλου αυτού σωματείου.Ν Καλαιτζης

      Διαγραφή
    5. Προδρομος Καθινιωτης24 Σεπτεμβρίου 2016 στις 1:31 μ.μ.

      "Πατρής" πετάει...

      "Καλαϊτζή" αυτό κατάλαβες, ότι επικροτώ; Το "Δυστυχώς" γιατι το εγραψα; Μπορεί να το διάβασες βέβαια για "ευτυχώς"... Δεν ειμαι από καμία παρέα, ούτε καν τους ξέρω τους ανθρώπους, αλλά εσύ, ο Πατρής και κανά δυο ακόμη έτσι πιστεύετε γιατί έτσι μάθατε να λειτουργείτε τόσα χρόνια: σε κλίκες και κλειστά club.

      Διαγραφή
    6. Δηλαδή προδρομε καταδικάζεις τα γεγονότα, αυτό είναι ευχάριστο, βέβαια αποτιναζεις από πάνω σου την οποιαδήποτε σχέση με τους διουκουντες και αυτό είναι μια νέα τροπή στα γραφόμενα σου. Οψόμεθα για το μέλλον αρκεί να μην εμφανισθείς με άλλο όνομα και φίλος....ΝΚΑΛΑΙΤΖΗΣ

      Διαγραφή
  2. pnews, δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με τυχάρπαστους που το παίζουν διοίκηση. Αγαπάμε την ομάδα, αλλά οσο έχουν τέτοια συμπεριφορά εμείς θα κάνουμε ΑΠΟΧΗ.
    Ανδρεάδης Α,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανδρεάδη,

      Ήθελα να'ξερα πού κρύφτηκαν τώρα όλοι αυτοί που στηριζαν το νυν ΔΣ...
      Και να σκεφτείς ότι ακόμα δεν ήρθαν τα Χριστούγεννα.... όντας, μόλις, στην 3η αγωνιστική....
      Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα!!!

      Το ευτύχημα είναι ότι τα παιδιά δεν φάγανε ξύλο... και ας τους έβγαλαν με σπρώξιμο από το γήπεδο..
      Να πω δε στο ΔΣ ότι το Α' ΔΑΚ ανήκει στον Δήμο Κατερίνης και ΔΕΝ είναι τσιφλίκι κανενός, αλλά ούτε και η ομάδα τους ανήκει...
      Όσο αργεί η ΓΣ είναι εις βαρος του Πιερικού!!!



      Διαγραφή
    2. για να διευκρινήσουμε κάποια πράγματα. Τα παιδιά δεν τα διώξανε από το γήπεδο αλλά από τον αγωνιστικό χώρο.

      Διαγραφή
    3. Αν και εντελώς ανώνυμο το σχόλιο σας, θα θέλαμε να διευκρινήσουμε και εμείς κάτι πάνω στην ''διευκρίνηση'' σας..
      Αγωνιστικός χώρος είναι ολόκληρο το καταπράσινο χορτάρι έως τις άσπρες γραμμές του. Και όχι 3 μέτρα μακριά, στο πορτοκαλί τερέν των Δημοτών του νομού μας..

      Διαγραφή
  3. Είναι πολύ άσχημο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στον πολυαγαπημένο μας σύλλογο, αλλά πολλές φορές μέσα σε μία οικογένεια υπάρχουν και συγκρούσεις. Δυστυχώς πήρε διαστάσεις δημοσιότητας που κατά την γνώμη μου έπρεπε να αποφύγει το pnews. Η δημοσιότητα τέτοιων γεγονότων δίνει το δικαίωμα σε ανθρώπους έξω και από την ομάδα, όπως πολλούς εδώ που γράφουν ανώνυμα να παίρνουν πατήματα και να λιθοβολούν την διοίκηση και τους παίκτες μας που μέχρι στιγμής μας δίνουν μόνο χαμόγελα. Η ομαδάρα μας χρειάζεται ηρεμία. Αγκαλιάστε την όλοι. Μην δημιουργούμε ιντριγκες τώρα που μας δίνει χαμόγελα, ενώ τόσα χρόνια που είμασταν του κλώτσου και του μπάτσου δεν μιλούσε κανείς.

    Πιερικός Νιους Συνέχισε το έργο σου. Σε χρειαζόμαστε όλοι. Και πολύ περισσότεροι εμείς που δεν είμαστε κοντά.

    Μανώλης Γρηγορίου
    Κάτοικος Θες/νίκης, Πιερικός από παιδί μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιος πρέπει να σε προσγειώσει στην πιερικη ποδοσφαιρική πραγματικότητα...
      μανωλακι ή όπως αλλιώς συνηθίζεις να υπογράφεις...

      Πετάει ο προδρομανωλακης? Πετάει!!

      Διαγραφή
  4. Απλά και μόνο ως αναφορά στο γεγονός να δηλώσω πως εγώ την συγκεκριμένη μέρα δεν πήγα και δεν ήμουν παρων στο γήπεδο...Αυτό βέβαια δεν διαγράφει τα όσα λέει ο συνεργάτης μου που τα έζησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς δεν αμφισβήτησε τα παιδιά Κώστα, παρ'ολο που δεν ήμουν στο γήπεδο, πιστεύω ότι αυτό συνέβη και δεν είναι προϊόν μυθοπλασίας ή κάποιο τέχνασμα για να ανεβάσουν την επισκεψιμοτητα του pnews, και αυτό περισσότερο επειδή γνωρίζω τι ποιότητας άνθρωποι στελεχώνουν το ΔΣ...

      Διαγραφή
  5. "Νίκος Πατρης" όπως λέμε το δεξί χέρι και "συνεργάτης" του χοντρού. Σε κατάλαβαν και οι πέτρες ; Είναι γνωστό σε όλους το πραγματικό σου όνομα και η ιδιότητά σου καθώς και το ζόρι που έχεις... ! Πιο γραφικός πεθαίνεις!

    Σαμαράς Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Σαμαράς Γιώργος"

      Καινούργιο όνομα ?

      Πάντως αν εννοείς τον κ. Παπαδόπουλο ως. "χοντρό", να σε πληροφορήσω ότι δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ούτε αυτός εμένα και μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα...

      Πιο αντιπιερικος πεθαίνεις...

      Διαγραφή
  6. Ολα τα ξέρεις Πατρη. Οργάνωσε κανένα έρανο να πληρωσεις το ΙΚΑ και άφησε τον Πιερικό στην ησυχία του .
    Στο είπα κάνε την πάπια καλύτερα γιατί σε έχει πάρει χαμπάρι όλος ο κόσμος. επειδή δεν ασχολούνται με ανυπαρκτους σαν και σένα δεν σημαίνει οτι δεν ξέρουν ποιος είσαι και ποιο είναι το όνομα σου επειδή κρυβεσαι πίσω απο ενα ψεύτικο όνομα.

    Σαμαράς Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!