Καμαρά και άλλοι δύο για Πιερικό..

Στην προσπάθεια της να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας την ''έσχατη στιγμή'', η διοίκηση του Πιερικού προσπαθεί να χτυπήσει τρεις ξένους ποδοσφαιριστές.

Ο ένας εξ αυτών αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον 25χρονο επιθετικό Αχμέντ Καμαρά, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εργοτέλη, αλλα ο υποβιβασμός και η διάλυση της ομάδας, τον έκαναν να μετακομίσει στην ομάδα του Ιωνικού, οπού αγωνιζόταν έως και τον περασμένο χειμώνα.

Η δεύτερη περίπτωση ακούει στο όνομα του 22χρονου Ιταλού, Ουμπέρτο Βιτζάνι που αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και έρχεται απο την δεύτερη ομάδα της Ιταλικής Βαρέζε.

Ενώ ο τρίτος είναι ένας ΕλληνοΑμερικάνος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στις θέσεις της άμυνας.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές εμφανίστηκαν απόψε στον αγιασμό.. και λίγο αργότερα στην προπόνηση της ομάδας που πήραν μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Επίσης στην ομάδα του Πιερικού υπέγραψαν απόψε οι νεαροί Ηλίας Σαραηλίδης (τερματοφύλακας και γιός του προέδρου) και ο αμυντικός Λάζαρος Γελαδάρης.



20 σχόλια:

  1. 3 περιπτωσεις που δεν υπεγραψαν και ουτε βλεπω να υπογραφουν και 3 προσθηκες ο ρενος ναι μεν αλλα ο γελαδαρης ενας μετριος και ο γιος του προεδρου .Αρα πηραμε 3 εκ τον οποιον ο ενας ειναι ο γιος του προεδρου τη αλλο θα κανεις ρε σαραιλιδη για να μην πληρωσεις παρε και τον γιο τοτ μπασμπανα τζαμπα ειναι και αυτος ελεος
    Υ.Σ Αν εχετε το εισητηριο 10 να ξερετε θα εχχετε θεμα οταν ολες οι ομαδες του νομου το εχουν 5 το σδοε δεν ειναι μακρια για να ερθει
    Δ.Παπακωνσταντινου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε... τωρα νταξ! Συμπληρώθηκε το ροστερ!
    Την ''έσχατη στιγμή''... (που λεει και το αρθρο)
    Πήραμε "3 παλτα" και τον... "γιο του Προέδρου"!
    Κλείσαμε! Τα Χριστούγεννα πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή και σε σας κύριε Πατρή και σε αυτούς που σας αφήνουν να γράφετε αυτά που γράφετε. Το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε συγνώμη για τον χαρακτηρισμό ''παλτά". ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

      Διαγραφή
    2. Έγινες και ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΒΑΣΊΛΗΣ τώρα ρε αντιπιερικε πομφολυγα ?
      Πόσο πιο πάτο θα πιάσεις ρε?

      Ελπίζω να σε πληρώνουν καλά...

      Διαγραφή
  3. Ο τερματοφύλακας ήταν ο γιος του προέδρου τελικά; Α ρε Σαραηλίδη, έπρεπε να περιμένεις μέχρι την τελευταία μέρα; Ας τον έκλεινες τουλάχιστον από την αρχή να κάνει και καμιά προπόνηση. Φωτίου Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άργησε να σχολιάσει ο "δικολάβος του διαβόλου", τον πρόλαβε "ξάδερφος του τραγουδιστή" - αλήθεια βρε Δ. ποιανού είσαι; του Βασίλη ή του Θανάση; Λέτε να υπάρξουν επιπτώσεις; Στηρίξτε τον "Ν. Πατρή" χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας, στο δύσκολο 'εργο που έχει αναλάβει. Δεν είναι κομψό να τον προλαβαίνετε.
    ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    ΥΓ Πόσο μπαμ κάνει, δε φαντάζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταλαβα ποιος είσαι, ασχετα που γράφεις με πολλά ονόματα, και είμαι υποχρεωμένος να σου απαντώ εις τριπλούν το ιδιο.

      Ποιος σε λαμβάνει στα σοβαρά ?

      Ούτε που πάνε τα τέσσερα δε ξέρεις άμπαλε και τίποτα παραπάνω. Τα φούμαρα να τα πουλήσεις στα μελη του Δ.Σ. στις χαρτοπαικτικες συνεδρείες τους στα καφενεία των καταφιωτικων που (ενδεχομένως) συχνάζεις.

      Διαγραφή
  5. Διονύση για κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη. Μήπως στράβωσε το στόμα σου; Εγκεφαλικό έπαθες και γράφεις αυτά που γράφεις; Φωτίου Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι ο "Διονυσης", είναι ο "Αθηνόδωρος" ή "Μανώλης"

      Διαγραφή
  6. Η μεταγραφική αντεπίθεση του μεγαλοπροέδρου για την οποία έγραφε και ο γλομπινιο ήταν ο Αχμέντ και ο γιος του; Α ρε γλομπίνιο γράψε κανέναν ύμνο για τον υποψήφιο του Μαρινάκη και άσε τον Πιερικό. Μπάμπης Διονυσιάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι έγινε "Ν. Πατρή", γνωστέ στην οικουμένη; Πολύ λάσκα σε άφησε ο εντολέας σου. Τόση λίγη χολή; Δημιουργείς κακό προηγούμενο για άλλους "δικολάβους του διαβόλου". Πες στο αφεντικό, ότι εδώ δεν είναι Παγκράτι, εδώ μιλάμε και γράφουμε ελεύθερα. Έχετε πιάσει στασίδι με 48 ψευδώνυμα και κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Αλλά τέλειωσε το παιχνιδάκι του μέντορα σου. Τίποτα δε θα μένει αναπάντητο. Δεν κοστίζει δα και 1,5 μύριο μια απάντηση, λίγο χρόνο μονάχα.
    Τα λέμε "δικολάβε του διαβόλου"
    ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακου γλόμπε,

      Τα ποσταρισματα πολλαπλών ονοματων είναι δική σου πατέντα και προνόμιο... εδω μεσα και μάλιστα με την ανοχή των διαχειριστών του μπλογκ, ακριβώς επειδή είναι δημοκράτες και δίνουν βημα στον καθένα χωρίς λογοκρισία, την οποία και εκμεταλλεύεσαι... και επειδή γράφεις με πολλά ονόματα είμαι υποχρεωμένος να μην αφήνω αναπάντητη καμια σου συκοφαντία και προπαγάνδα.

      Ποιος λαμβάνει τις αντιπιερικες ακποψεις σου στα σοβαρά μπουρδολόγε της του Δ.Σ. και των καφενείων του Καταφυγίου?

      Ενα διατεταγμένο στρατιωτάκι του ΔΣ είσαι.
      Τα φούμαρα και τα λογίδρια περί ελεύθερης έκφρασης να τα πεις στις «αντιπιερικές» χαρτοπαικτικες συνεδρείες των μελων του ΔΣ και ντενεκέδων που συχνάζεις.

      Μάθε λοιπόν αντιπιερικε Globinho με τα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ότι στο εδώ κοινό υπάρχει αντίλογος.
      Μαθήματα περι ελευθερίας εκφρασης από αντιπιερικά, μειοψηφικά και κεφαλοξυρισμενα ανθρωπάρια που φοράνε ηλεκτρονικους φερετζεδες για να προπαγανδίζουν και να επιτίθενται και να ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ δεν γίνοται ανεκτά και θα απαντώνται ανελέητα και αδιάλειπτα με διαφοετικό τρόπο.

      Αντε γεια!

      Διαγραφή
    2. Ρε γλομπινιο, ρε εσυ εισαι ο Διονυσης ο Παπαδοπουλος; Ρε φουκαρά, δεν αντέχεις το κράξιμο; Δεν πειραζει, εδω θα σε γλεντάμε ασταμάτητα. Κατι αντιπιερικες φιγούρες σαν και του λόγου σου ειναι η αδυναμία μας. Σαββιδης Δ.

      Διαγραφή
  8. Πάντως εσύ με τα ψευδώνυμα των ηθοποιών, γιατί αραγε χρησιμοποιείς μόνο των κωμικών ηθοποιών; Πρόσεξε γιατί ο κωμικός και ο γελοίος είναι πολύ κοντά.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοιταξτε ρε να κάνετε ομάδα, και αφήστε την μπιρίμπα εκεί στο καφενείο στα Καταφιωτικα. Έχουμε το χειρότερο ρόστερ του ομίλου και αντί να ντρέπομαι βγαίνουν μας τη λένε κι από πάνω.
    Τελικά τα κατάφερε ο πρόεδρος σου να φέρει στην ομάδα το γιο του. Ρεζιλικια πράγματα.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γιος του δεν είναι το πρόβλημα...
      Και ο κιζυρογλου, παλιά, έβαζε τον γιο του να παίζει....

      Ν.Πατρης

      Διαγραφή
  10. ο γιος του προεδρου έπαιζε και παλαιότερα στον πιερικο, με άλλες διοικήσεις. Τότε δεν πείραζε και τώρα πειράζει? ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:58 μ.μ.

    Οχετός σχολίων. Αναμενόμενο. Άνθρωποι που κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα και ασταμάτητα πυροβολούν την Ομάδα που τάχα αγαπούν. Κατάντια. Αν ήμουν συνωμοσιολόγος θα έλεγα ότι "Ν. Πατρής" και λοιπά ψευδώνυμα είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!