Συνεχίζεται η προετοιμασία του Πιερικού - Φιλικό με Νεοκαισάρεια την Κυριακή!

Σε φούλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Πιερικού, με τον Μιχάλη Ζιώγα να στρέφεται τις τελευταίες ημέρες, κυρίως στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας.

 Η ομάδα φαίνεται σαφώς πιο ώριμη και μέσα απο τις προπονήσεις αποκτά και πολλά πράγματα τα οποία ζητάει ο προπονητής τους, όπως πχ την ταχύτητα των σκέψεων και την έξυπνη λειτουργία της τακτικής.

Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Α'ΔΑΚ, εκεί οπού πραγματοποιήθηκε και δίτερμα μεταξύ δύο γκρούπ του ρόστερ της ομάδας.


ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ
Την Κυριακή ο Πιερικός δίνει το μέχρι στιγμής δυνατότερο φιλικό αγώνα προετοιμασίας, με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εκτός έδρας. Εκεί θα φανεί η μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας και θα βγούν χρήσιμα συμπεράσματα για το τι δουλειά έχει γίνει έως τώρα στο υλικό της. Ενώ ο Μιχάλης Ζιώγας ίσως προχωρήσει σε κάποιες δοκιμές αρχικής ενδεκάδας, καθώς βρισκόμαστε και λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την απογευματινή προπόνηση του Πιερικού:





3 σχόλια:

  1. αμαν γελια ....εαν η νεοκαισαρεια δεν μας λυπυθει ...3-4 γκολακια χαλαρα !!!!!

    Νικοαλιδης ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!