Άρεσε ο Πιερικός Αρχέλαος, 76-57 τον Αιγινιακό!

Φιλικό αγώνα, εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων τους, έδωσαν Πιερικός Αρχέλαος και Αιγινιακός σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού.
Ο Πιερικός Αρχέλαος, που ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Β’ Εθνική την επόμενη Κυριακή 2 Οκτωβρίου, έδειξε σαφώς πιο έτοιμος από τον αντίπαλό του, για τον οποίο το πρώτο τζάμπολ στην Γ’ Εθνική είναι προγραμματισμένο να γίνει δύο εβδομάδες αργότερα.
Ο Πιερικός Αρχέλαος έδειξε καλά στοιχεία, έπαιξε εξαιρετική άμυνα, έτρεξε αρκετά και κατά διαστήματα, παρουσιάζοντας ένα διαφοροποιημένο πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι. Άλλωστε η, σε μεγάλο βαθμό, ανανεώση του ρόστερ του με παίκτες διαφορετικών χαρακτηριστικών από τους αποχωρήσαντες, μας προϊδέαζε ότι ο Στέλιος Χατζηιωάννου θα παρουσιάσει μια ομάδα με διαφορετική αγωνιστική συμπεριφορά, αλλά όχι και φιλοσοφία.

Οι νέοι παίκτες έδειξαν, στην πλειοψηφία τους να έχουν προσαρμοστεί στην ομάδα και οι έφηβοι που προωθήθηκαν από την Ακαδημία επέδειξαν ενθαρρυντικά στοιχεία και θεωρείται ότι το φυτώριο του συλλόγου θα μας επιφυλάσσει και φέτος ευχάριστες εκπλήξεις.
Στον αντίποδα, ο Αιγινιακός, είναι μία νέα ομάδα, η οποία έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο ακόμα για να αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι της, αλλά εάν παρουσιάσει την εικόνα που είχε στα πρώτα και στα τελευταία λεπτά του αγώνα, μπορεί να επιτύχει γρήγορα τον στόχο της παραμονής και από εκεί και πέρα, γιατί όχι, να αποτελέσει και την ευχάριστη έκπληξη της κατηγορίας.
Όπως ήταν αναμενόμενο και οι δύο προπονητές μοίρασαν το χρόνο σε όλους τους παίκτες που είχαν διαθέσιμους και δοκίμασαν αρκετά σχήματα και συστήματα στο παρκέ.
Για την ιστορία, ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 76-57.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 14-16, 33-30, 60-37, 76-57.
Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης οι δύο προπονητές δήλωσαν:
Στέλιος Χατζηιωάννου (Πιερικός Αρχέλαος): «Ήταν το πρώτο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι. Είμαστε 10 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και ακόμα η ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη. Είναι γεγονός ότι θέλουμε ακόμα δουλειά. Κάποια από τα παιδιά ενσωματώθηκαν πρόσφατα. Κάθε φιλικό έχει το κέρδος ότι αναδεικνύει αδυναμίες, για να μπορέσουμε την επόμενη ημέρα να βελτιωθούμε στην προπόνησή μας.»
Ηλίας Λοτζανιώτης (Αιγινιακός): «Εμείς είμαστε αγωνιστικά μία καινούρια ομάδα, τις οποίας η προσπάθεια και ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Το ρόστερ είναι ριζικά ανανεωμένο και υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά. Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας και είναι τα πρώτα φιλικά που δίνουμε.. Θέλουμε πολλή δουλειά είναι η αλήθεια. Έχουμε χρόνο μπροστά μας κι ελπίζω ότι μέσα από τα παιχνίδια θα βρούμε το ρυθμό μας, θα βελτιωθούμε και θα διορθώσουμε τα λάθη μας.Το πιο σημαντικό είναι να έχουν υγεία τα παιδιά για να μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά.»

katerinisport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!