---ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ---

Αποτέλεσμα εικόνας για επς πιεριας
            Θα αρχίσω με στίχους του συγχωρεμένου Π.Παντελίδη οι οποίοι λένε... 
Τι να σου πω, τρομάζω και φοβάμαι.

         Τρομάζω με την ψυχραιμία της διοίκησης που δεν αγχώνετε για τις φυγές για το μικρό άπειρο ρόστερ για τις τάσεις Συριζαϊσμού που δείχνει.Έχουμε χορτάσει ψέμα παραμύθι ομορφόλογα τηγανήτα αλλά από μέλι τίποτα κύριοι...Και για να τα πάρουμε από την αρχή πάμε να τα δούμε.

1. Εκάβη : Μπρος τον κίνδυνο να πέσει η ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα βγήκατε μπροστά και μπράβο σας γιατί ήσασταν οι μόνοι και δηλώσατε ότι θα τρέξετε τον ΣΦΚ Πιερικό με μόνο στόχο την παραμονή της ομάδος στην κατηγορία.Επίσης δεσμευτήκατε ότι σε περίπτωση που παρουσιαστεί ενδιαφέρον από τρίτους θα το συζητήσετε...Χίλια μπράβο ως εδώ.

2. Πρόταση κ.Λιναρδή : Ανεπίσημα , επίσημα με επιστολή , παρουσία εκπροσώπου , συνάντηση με εκπρόσωπο κ.Σακκελίου και μαζί κ.Παπαδόπουλος και κ.Ντότης.Δηλώσατε ότι θα μεταφέρετε ότι είδαμε όλοι απο κοντά και οι υπόλοιποι από το βίντεο:
Μετά με ανακοίνωση αποφασίσατε να μην κάνετε αποδεκτή την πρόταση αυτή...Μόνοι σας γιατί έτσι το θεωρήσατε ενώ όλος ο κόσμος και τα περισσότερα μέλη της Γ.Σ. ζητούσαν Έκτακτη Γενική Συνέλευση για να ενημερωθούν από το υποψήφιο σχήμα.Εδώ η ανακοίνωση της Διοίκησης: 

3. Ανακοινώσεων πόλεμος : Ακόμα και σε ανακοινώσεις των οργανωμένων ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5
και σε παροτρύνσεις για Ε.Γ.Σ. με σκοπό να ενημερώσετε τον φίλαθλο κόσμο του Πιερικού για το τι γίνετε και τι σκοπεύετε να κάνετε η τελική σας απάντηση ήταν :

          Και φτάσαμε στο διατάυτα. Σήμερα με έναν Πιερικό με πιτσιρίκια (δεν είμαι προπονητής να τα κρίνω παιχτικά) που δυστυχώς σε αυτήν την κατηγόρια ούτε εμπειρία έχουν ούτε δύναμη ούτε αντοχές για σκληρό ποδόσφαιρο , έναν Πιερικό που ακόμα και αυτά τα πιτσιρίκια του φεύγουν ενώ ήταν αλυσοδεμένα βλ. Θάνο Φωκαϊδη , με έναν Πιερικό που ο κάθε ψυχολογικά πιεσμένος υπογράφει και σε 4 μέρες ξαναυπογράφει αλλού , έναν Πιερικό που τρώει 2 από την Καισάρεια που έπαιζε χωρίς 3 βασικούς, 1 από τον Σβορώνο , νικάει την ΑΕ Καρίτσας με έναν τομερό Φωκαϊδη που έφυγε και φέρνει 0-0 με τους Αμπελόκηπους σε ένα ακατάλληλο γήπεδο το οποίο ήταν ίδιο όμως και για τις 2 ομάδες...

         Τέρμα τα παιχνίδια κύριοι της διοίκησης.Κάντε κάτι κάντε το χθές γιατί σήμερα και αύριο δεν υπάρχει πλέον.Έχετε χάσει τον απλό κόσμο και δυστυχώς όλοι πλέον φωνάζουμε :
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ 

10 σχόλια:

  1. Το σύνθημα «Θελω να σε δω Α' Εθνική» έγινε «Δεν θέλω να σε δω ποτέ στο τοπικό»...

    ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!!

    Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη και παρόλο που αναλύονται στο άρθρο ενα προς ενα όλα τα προβλήματα, κάποιοι επιμένουν οτι «βλέπουν βελτίωση»...

    Σύντομα θα πρέπει να γίνει η αίτηση με υπογραφές στο μονομελές Πρωτοδικείο Κατερίνης ώστε αυτό να ορίσει προσωρινό ΔΣ, το οποίο με την σειρά του θα προχωρήσει σε ΓΣ με κύριο θέμα στην ημερήσια διάταξη "Εκλογή νέου Δ.Σ." και να έχει δημοσιευτεί πρωτίστως σε τοπική Πολιτική ή Αθλητική εφημερίδα!!!

    Ελπίζω ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους σύντομα και ο Πιερικός θα ανακάμψει τόσο διοικητικά, όσο και αγωνιστικά και γιατί όχι και οικονομικά, με την προσέλκυση επενδυτή αφού, κακά τα ψέματα, μια οικονομικά εύρωστη ομάδα, έχει μέλλον!

    Ραντεβού στην Εκάβη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς όλα όσα αναφέρονται στο παραπάνω κειμένου ισχύουν στο ακέραιο. Φτάσαμε στον πάτο της ανυποληψίας, όταν και 17χρονα παιδιά πλέον δεν εμπιστεύονται τον σημερινό Πιερικό. Και το πιο κουφό που ακουστηκε, αν ισχυει. Θα μας δώσουν παίκτες ή Σεβαστή και το Κίτρος για να συμπληρώσουμε το ρόστερ. Θα γίνουμε δηλ. θυγατρική της Σεβαστης. Πιστεύω να μην ισχύει κάτι τέτοιο γιατί τότε ή ξεφτιλα θα είναι τεραστια.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ------ΑΠΟΧΗ !!!

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χάλια το πρόγραμμα της Ομάδας με την νεροποντή. Ούτε και σήμερα θα γίνει προπόνηση!!! Τόσα χρόνια με διοικήσεις Αθανσιάδη και Παπαδόπουλου δεν είχαμε δει τέτοια Βροχή. Τ κάνει ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του ΣΦΚ, γιατί δεν παραιτούνται να πάμε σε Γενική Συνέλευση;
    ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Διονύση, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του ΣΦΚ, δεν παραιτούνται για να πάμε σε Γενική Συνέλευση επειδή δεν έχουν την άδεια του «Αθηνόδωρου»

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΗ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΛΗ Η ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ...ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ Α ΤΟΠΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ..

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπου και να παίζεις πάντα θα σ' ακολουθώ,
    για σένα θα πεθάνω και για σένα μόνο ζω,
    ζεις μεσ' στην καρδιά μου και μέσα στο μυαλό,
    ΜΙΑ ομάδα είμαι ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ σ' αγαπώ!

    «Νικολάκη» ξύπνα από τον ύπνο σου τον βαθύ.
    Η Πιερικάρα είναι η ζωή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΑ ΣΟΥ !!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ !!! ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

    ΝΤΟΥΦΑΣ Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την Κυριακή το πιθανότερο είναι να μην κερδίσουμε. Αλλά προβλεπω τις δηλώσεις του προπονητή. Σήμερα κερδίσαμε με την απόδοση του ένα 15χρονο παίκτη μας. Ο οποίος το πιθανότερο είναι πως την επόμενη Κυριακή να την έχει κάνει από την ομαδα.
    Παρμακτσιδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ Ή ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.... ΘΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ..ΕΙΔΟΜΕΝ
    Ν.ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!