Σημαντικός βαθμός για τον Πιερικό!

Με έναν πολύτιμο βαθμό στις «αποσκευές» του επιστρέφει από τη Λευκάδα ο Πιερικός, ο οποίος αναδείχτηκε ισόπαλος, χωρίς τέρματα με τον τοπικό Τηλυκράτη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Η κατερινιώτικη ομάδα παρατάχθηκε με κύριο μέλημα να μη δεχτεί τέρμα, και εν τέλει τα κατάφερε, αφού ο Τηλυκράτης που είχε την υπεροχή δεν κατόρθωσε να τη «μετουσιώσει» σε γκολ. Ο βαθμός που «κατέκτησε» ο Πιερικός είναι πολύ σημαντικός, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, δεδομένου ότι κάθε κέρδος μακριά από την Κατερίνη είναι υπερπολύτιμό, αρκεί βέβαια η πιερική ομάδα να εκμεταλλεύεται τον παράγοντα-έδρα.
Το «φιλμ» του αγώνα:
26′ Ο Κοντογιάννης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
31′ Ο Λαζόπουλος δεν έκανε καλό κοντρόλ μέσα στην περιοχή του Τηλυκράτη, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να απειλήσει τα αντίπαλα καρέ.
37′ Σέντρα του Βρεττού, κεφαλιά-ψαράκι του Σιδέρη, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σοϊλεμέζογλου.
38′ Ο Κοντογιάννης σούταρε και σημάδεψε το δοκάρι του Πιερικού.
40′ Ο Καραγκούνης μπλόκαρε τη μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λαζόπουλου.
75′ Ο Λούγκος επιχείρησε το μακρινό σουτ, η μπάλα όμως έφυγε ψηλά άουτ.
76′ Σέντρα του Ορφανού, η μπάλα μέσω του Μακρυγιάννη «στρώθηκε» στον Γεωργάκη, ο οποίος από ευνοϊκή θέση δε μπόρεσε να σκοράρει.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Τόμπρος από την Κέρκυρα με βοηθούς τους Βλάσση (Κέρκυρας) και Λιόντο (Ηπείρου).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Τηλυκράτης (Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός, Καταγής Σπ., Πολυχρωνάκης, Ιασωνίδης, Κτενάς (63′ Ορφανός), Τοντόροφ, Κοντογιάννης, Περιστέρης (58′ Κούσης), Σίδερης (50′ Γεωργάκης), Μακρυγιάννης.
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Αχείμαστος, Μπαρούτας, Μάρκο, Καραγιοπουλος, Λούγκο, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Κοκονόζι (50′ Γελαδάρης), Καραμανώλας Μ. (63′ Καραμανώλας Κ.), Λαζόπουλος (84′ Παναγιωτίδης).

Ο Πιερικός πλέον βρίσκεται στην 6η θέση με 4 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται με την Πύδνα Κίτρους εντός έδρας.
ρεπορτάζ: Πανονίκος Κατοπόδης-lefkadasportnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!