Τα… λαχεία του Πιερικού στην «ARENA PRESS»

 Αρκετά… αυθεντικά ταλέντα, που «μεγάλωσαν» απότομα με το θρίαμβο με την Ιστιαία, διαθέτει ο Πιερικός, όπως οι σκόρερ, Μανώλης Καραμανώλας (επιθετικός), Βαγγέλης Λαζόπουλος (αριστερός εξτρέμ) και ο τερματοφύλακας Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου, που μίλησαν στην «ΑRENA PRESS».
Φλέβα… χρυσού «χτύπησαν» οι Κατερινιώτες με «μπέμπηδες» και… τρομερά «μωρά» όπως οι τρεις συγκεκριμένοι, αλλά θα χρειαστεί διάρκεια, προσγείωση και καλή διαχείριση. Το τρίποντο με τους Ευβοιώτες έκανε… άντρες αρκετούς παίκτες των «μελανόλευκων» και δείχνει το δρόμο σε άλλες ομάδες, με τον Μιχάλη Ζιώγα να έχει φυσικά μεγάλο μερίδιο στην αξιοποίηση και την ανάδειξή τους. 
Ο 20χρονος φορ, Μανώλης Καραμανώλας (παλιά και σε Βατανιακό, Πόντιους Κατερίνης, Θερμαϊκό Κορινού) άνοιξε το σκορ και δήλωσε: «Είχαμε καλύτερη φυσική κατάσταση, αντοχές και τρεξίματα από τον αντίπαλο, φάνηκε στο δεύτερο μέρος, όταν βάλαμε τα τρία γκολ. Τα δώσαμε όλα και ανταποκριθήκαμε. Πιστέψαμε στη νίκη, ίσως όχι σε αυτή την έκταση του σκορ, που βοηθά ψυχολογικά, δίνει κουράγιο, αλλά οι τόνοι μένουν χαμηλοί. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας εμψύχωσε, αλλά πρέπει να μας στηρίξει και στα δύσκολα. Ξεκινήσαμε καλά και σταδιακά θα γίνουμε καλύτεροι, είμαστε νέα ομάδα, με νεαρούς και έμπειρους μόνο τους Σίμο Παπαδόπουλο και Κραγιόπουλο. Πρέπει να υπάρξει συνέχεια και να σεβόμαστε τη βαριά φανέλα του Πιερικού, για να μείνουμε μακριά από κινδύνους. Πιστεύω ότι θα είμαστε σχετικά άνετοι. Θα είναι χρονιά… ωρίμανσης για αρκετούς παίκτες. Ήταν το πρώτο μου γκολ στη Γ΄ Εθνική και είμαι χαρούμενος. Πάμε για διπλό στη Λευκάδα. Δε γνωρίζουμε καλά τον Τηλυκράτη, μόνο ότι προέρχεται από διπλό». 
«ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ»
Από την πλευρά του, ο σκόρερ του 2-0, ο αριστερός εξτρέμ Βαγγέλης Λαζόπουλος, που ήρθε δανεικός από τη Βέροια (βασικός στην Κ20, έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα), ανέφερε: «Το 1-0 μας βοήθησε ώστε να «ανοίξει» ο αντίπαλος και να βρούμε χώρους. Ήμασταν καλοί τακτικά και κάναμε το δύσκολο… εύκολο. Ήταν δουλειά προπονητή και παικτών. Τα γκολ μπήκαν σε καλό τάιμινγκ. Σε πρώτη φάση δώσαμε απαντήσεις στους επικριτές, αλλά ο δρόμος της καταξίωσης θέλει διάρκεια. Έχουμε αρκετούς δυνατούς αντιπάλους φέτος, τίποτα δεν είναι εύκολο και δεδομένο. Διπλός στόχος είναι η γρήγορη σωτηρία και η ανάδειξη παικτών. Ο κ. Ζιώγας μας βοηθά πολύ. Καταθέτουμε ταλέντο, θέληση και σκληρή δουλειά. Θα έρθουν και άλλες αντίστοιχες νίκες και σταδιακά περισσότερες εμπειρίες, θα «δέσουμε» καλύτερα». 
«ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΥΠΟΜΟΝΗΣ»
Κλείνοντας, ο βασικός γκολκίπερ, Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου, που ήρθε δανεικός από τον ΠΑΟΚ (ενεργό ρόλο στην Κ20 την προηγούμενη τριετία) υποστήριξε: «Το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια μας έβαλε σε τροχιά νίκης. Άσχετα με τις συνθήκες, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες στον Πιερικό. Ο κ. Ζιώγας έδωσε το έναυσμα, τις σωστές κατευθύνσεις και τα κίνητρα. Είμαστε νεανική ομάδα, που όμως αρπάζει την ευκαιρία. Δείχνουμε την αξία, το ταλέντο και τη φιλοδοξία μας. Ήταν ένα τρίποντο υπομονής, που ήρθε λόγω μεγαλύτερων… αντοχών. Το ταμείο γίνεται στο τέλος, θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να παίρνουμε ότι μπορούμε από κάθε παιχνίδι, απέναντι σε πιο έμπειρους αντιπάλους. Θα δώσουμε το 100% στη Λευκάδα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Προσπαθούμε με άλλα «όπλα» να ισοσκελίζουμε το μειονέκτημα της απειρίας. Είμαστε ομάδα… ενάμιση μήνα, χτιστήκαμε από το μηδέν και σταδιακά θα ωριμάζουμε. Θέλω να έχω ενεργό συμμετοχή και καλή χρονιά, ενώ μας χαροποιεί διπλά το χειροκρότημα της κερκίδας λόγω ηλικίας». 
Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

7 σχόλια:

  1. Κάντε κρατει...
    Ακόμα δεν τους είδαμε, γιαννηδες τους βγάλανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προδρομος Καθινιωτης14 Σεπτεμβρίου 2016 στις 9:48 μ.μ.

    Καλά, εσύ δεν τους ειδες σίγουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να δω ρε πολύ-φάτσα ???
      Θα μάθω στην πορεία...

      Διαγραφή
  3. Πρόδρομος Καθινιώτης15 Σεπτεμβρίου 2016 στις 3:22 μ.μ.

    "Πολυφάτσα" λέει...
    Χαχαχαχα...
    Λοιπόν, για να τελειώνουμε...
    Το αν είμαι ΕΓΩ προσωπικά "πολυφάτσα" και γράφω με πολλά ονόματα όπως λες και για άλλους, μπορεί εύκολα να παρατηρηθεί μέσω των IP.
    Ίσως ο διαχειριστής έχει τη δυνατότητα να ελέγξει αν και ποια ονόματα έχουν ίδια ΙP.
    Αν, όμως, όντως βγει και πει ότι ο "Προδρομος Καθινιώτης" δεν γράφει με άλλο όνομα, τότε εσύ θα βγεις να ζητήσεις δημοσίως τουλάχιστον ένα συγγνώμη;
    Και γενικά, προτείνω στον διαχειριστή, αφού αποφάσισε τα σχόλια να μην είναι ανώνυμα να επιτρέπει να σχολιάζουν ΜΟΝΟ όσοι έχουν λογαριασμό google, διότι όπως είναι τώρα ουσιαστικά πάλι ανώνυμα είναι, αφού 9/10 γράφουν με ψευδώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζητώ κι εγώ από τον διαχειριστή με τη σειρά μου, να επιβεβαιώσει ότι δεν έκανα χρήση άλλου ονόματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είστε μεγάλοι χάκερ. Χαραμίζεστε. Σαββίδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέχασες το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να μας πει στα σίγουρα ποιος είναι ποιος εδώ μέσα...
    Α! Να μην ξεχάσεις μετά και "εισαγγελική παρέμβαση" για άρση απορρήτου ΙΡ/παροχου και συνδρομητή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!